בוקר אור ליום חדש..מקווה ללא שום ארועים מיוחדים

מינהר

New member
תודה אורח על ההסבר. אם אני

אכתוב איש ת ח ת גפנו ו-ת ח ת תאנתו גם יסתירו?

תודה לאורח

אני מאד אשמח אם תמשיך לכתוב בפורום, כחבר, יש לך הרבה מה ללמד אותנו,
לי אתה חסר.

הדסהש1

New member
תודה על ההסבר למה זה הוסתר

היום יום טוב עבורי.ביתי הזמינה לנו שואב דייסון היא שימה באשראי שלה ואהע הכנתי לה מזומן.ולא תאמינו זה היגיע היום במשלוח..ובצהריים יפעת באה לקחת את רמי לקנות מזגן לסלון
והם הביאו אותו הביתה .עגשיו צריך לחפש מתקין .יש לנו שכן שמתעסק בזה
כי במחסני חשמל רצו 650 שקל להתקנה.סוף סוף יש לנו מעט נחת.חסכנו כמה חודשים .לא יצא יקר יש הנחה במחסני חשמל של 40% ויצא 1290 שקל.רבע שילמנו במזומן והשאר ב 2 תשלומים.לא רציני.רמי מאושר.
..

הדסה

אני שמחה על הקניות שלכם ובטוחה שזה יהיה רק לטובה, את תגידי שאת לא
מבינה איך חיית בלי מזגן עד היום, לגבי מי שיתקין, אני מציעה לך לחפש באתר
"יצאת צדיק" ובטוח תמצאי מישהו שיתקין את המזגן.

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש..מקווה ללא שום ארועים מיוחדים

אתמול מרוב הלחץ שקרה לרמי עם הקיסם שמנקים את האוזניים
הוא נסע מהר לקופת חולים ולא שם לב עלה על ברזל שקרע את הצמיג של הקלנועית..הבוקר כבר הזדחל ברגל למוסך להחליף צמיג .עוד הוצאה שלא היתה בחשבון...נראה מתי יהייה ליפעת או לאבי זמן לקחת אותו להזמין מזגן..זה הרצון שלו לכן הוא ידאג לזה...מקווה שזה יהיה מהר ככל האפשר כי בתחילת השבוע הבא אנו נוסעים להיות אצל יפעת לשבוע ימים הם נוסעים ליוון כל המשפחה.הם יודעים להנות.יש להם האמצעים לכך..אני לא מתלהבת לצאת לחו"ל במצבינו הגופני...כסף לא יהיה הבעיה הבעיה היא רמי.הוא עובר בדיקות ללא הפסקה לדלקת בכבד שיש לו ועדיין כל הרופאים המלומדים לא החליטו איזה טיפול הוא צריך לקבל..לשם כיסוי התחת שלהם הם עושים עשרות בדיקות שוב ושוב..בגלל שלפני עשרות שנים היה מספר פעמים באפריקה בגלל העבודה בדקו אפילו שחפת..חשדו לעגבת.איידס ומה לא..שיגעו אותו ואותי הכניסו לחרדות..הרי מאז עשה בדיקות שהיה חולה בסרטן אבל הם חוזרים על הכל .ביופסיות כבר עשו 3 פעמים..הרופאה שלנו כבר אומרת שזאת התעללות..הם מחפשים מתחת לאדמה...כך שאנו נשארים בארץ ליד תל השומר שיהייה נגיש...נאמר לו שלפחות ב 3 השנים הקרובות אסור לו לצאת מהארץ..מקווה לטוב.כי בנתיים הוא סובל.לפחות אין לו סרטן אבל זה מלחיץ הדלקת של הכבד כי מחלה בכבד היא לא קלה..טוב הורדתי מליבי מעט לחץ כי אין לי למי לשפוך את מה שמעיק לי..הבנות מספיק לחוצות.ולא רוצה להוסיף להם יותר ממה שאני עוברת במוחי...יום טוב לכולם.

הדסהש1

New member
זה לא מובן מדוע זה הוסתר

כי לא אמרתי אף שם של רופא.רק אמרתי את הדרך שבעלי עובר.ולפי דעתי לא רק הוא.אולי יש הסכמים עם בתי החולים שאסור לספר מה המטופלים עוברים.
..

אדזה 900

New member
הדסה

תתחדשי על כל הדברים החדשים שרכשת.בקשר למתקין מזגנים,צריך להיזהר מאד ,לבדוק רק עם המלצות מאנשים שהתנסו ולא לחפש מציאות כי זה עלול לעלות ביוקר.

מינהר

New member
הדסה, תתחדשו ותהנו.

עכשיו את יודעת שאסור לכתוב את המילה ת ח ת.

אהובה223

New member
בקר טוב,אולי לא טוב,

כשאני שומעת אדם רוצח אדם בגלל חניה,,אני שוכחת מעצמי
העצב נמרח על כל גופי

הדסה סליחה לא קראתי מה שכתבת קשה לי לקרוא כל כך צפוף העינים מתחילות לדמוע,
אבל מאחלת לך כל טוב
אהיו בריאים כולכם להת"

הדסה אני מאחלת בריאות מלאה לבעלך

ולך אני מאחלת כוחות לשרוד את כל הטלטלות.

מינהר

New member
שלום ניצת, מה שלומך? היית בשבתרבות

שלשום? היה מעניין? אני לא הייתי.

למעלה