בוקר אור ליום חדש..מקווה שיהיה טוב וחמים

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש..מקווה שיהיה טוב וחמים

הקור עושה לי רע..כמה שכבות אני צריכה ללבוש.
גם בלילה למרות שמיכת הפוך שביתי קנתה לנו אני שמתי
מתחת לסדין שמיכת פליז ומעל הסדין עוד שמיכת פליז ומעליה את שמיכת הפוך כך זה כל חורף ולי אין פתרונות.אני לא יציבה בהליכה ומקבלת בבית מקות מכל פינה.ואם אלך עם קצר יראו סימנים שיחשבו שאני אשה מוכה.וקיבלתי מכה מהמיטה שלי בגלל סחרחורת והאצבע הקטנה המסכנה התנפחה .לא שבר כי היא זזה
אבל לנעול נעל אי אפשר.אז היוםיש לי תור של הפדיקור וטיפול החודשי שלי אנעל סנדל עם גרב זה לא עשיתי לעולם.אבל אין ברירה...אלה החדשות להבוקר...ולניצץ ברוך שובך...

אדזה 900

New member
הדסה

אני כמוך סובלת מקור מאד,מה שמציל אותי בלילה ובכלל זה סדין חשמלי,כל חורף לא מוותרת עליו,למרות שבעלי לא אוהב.מתפללת שלא יתקלקל שם משהו,כי לא כל כך רואים היום בחנויות את המוצר הזה.אולי רק בחנויות החשמל או הקניונים.יש לי גם כפול וגם בודד ומפעילה אותם לפי הצורך איפה שאני נרדמת.

אדזה 900

New member
מינהר

הזכרת לי שמיכת פוך פולנית,אכן אין כמו שמיכה כזו,בזמנו מסרתי אותה לילדים כי הפכתי להיות אלרגית לפוך הטבעי ונאלצתי לקנות פוך סינטטי,אבל זה לא זה.מה לעשות מחפשים אלטרנטיבות אחרות.

מינהר

New member
אדזה, תהני מן הסדין החשמלי.

כשהגענו ארצה, הפולנים לא הרשו לקחת כלום מלבד בגדים ושמיכות פוך. אז ההורים שלי והסבים הביאו 4 שמיכות. למעשה, כסתות. אנו הפכנו אותם בארץ במרוצת השנים לשמיכות, וגם שטפו לנו אותם. באולגה פתח תקווה, רוטשילד פינת הסתדרות.

חימום המיטה

בנות יקרות, אני מתכסה, כפי שכבר סיפרתי, בשמיכת פוך שנתתי לתפור מפוך
שהיה של אבא שלי האהוב, בדרך כלל אני משתמשת בחורף במצעים מפלנל,
אבל עדיין לא שמתי אותם, לאורי אני שמה מתחת לסדין שמיכה מצמר טהור
מאד מחממת, גם את זה עדיין לא עשיתי, זה עוד לא הזמן, בחיים אני לא אשתמש
בסדין או כרית חשמלית, זה מאד מסוכן, שכנה שלי בבית הקודם נכוותה מזה
קשות וכל הבית שלהם כמעט נשרף, אני גם לא אכניס הביתה בקבוק חם,
גם זה מפחיד אותי, אני ישנה עם פיג'מה חמה מפלנל וגם אורי לבוש היטב,
בינתיים אנחנו גם לא מפעילים מזגן ולא תנור, התנור החשמלי עדיין בבויידעם.
שוב ערב טוב

שכחתי לספר

אתמול בערב קיבלתי ווטסאפ מתמר והעברתי ברשותה ולבקשתה, אל
הדסה, אל אדזה ואל מינה, ניסינו גם ליצור קשר קולי וזה לא הצליח,
אז אם מישהי רוצה לכתוב לה משהו, אפשר לכתוב לי בווטסאפ ואני אעביר אליה,
היא לא יכולה להכנס לפורום.

הדסהש1

New member
ערב טוב יש לנו בחירות בקרוב .בזבוז כסף משווע

שוב נראה מערכת מלוכלכת אבל את המגיע לנו לא נקבל.השרים וחברי הכנסת יקבלו 1000 שקל תוספת כרגדיל לנו יתנו????
היום חצי יום עבר בקניות קטנות לבית שרמי לא יודע אפילו שאני רושמת לו.זה דברים כמו חוטים .כפתורים שצריך מדיד פעם לתפור .קניתי לו גרביים דקות
ועוד דברים שצריך שיהיו בבית כמו כפפות לניקוי.מברת שיניים שאני מחליפה כל חודש.דפים למייבש..אז פעם החודש אני משלימה מה שחסר.מחר לרמי יש פט סיטי ולי יש תור למרפאת פה ולסת בבלינסון.אפסיד פעם ראשונה השנה מועדון..
יפעת תיקח אותי..מקווה לשמוע בשורות טובות..

מינהר

New member
כן, ציפי, קראתי את המסר מתמר.

הבנתי שהיא קונה שם הכל בזיל הזול, ושהרנד לא שווה הרבה. ושהחתן שלה בא לקחת אותה מן השדה תעופה, כשהסלולר שלה לא עבד, והיא דאגה.
תשאלי אותה איך היא הסתדרה עם המטען שסחבה מפה.

אדזה 900

New member
תמר

ציפי מצטערת אבל לא ראיתי שום הודעה בקשר לתמר,בכל אופן מסרי לה ד"ש חם ושאנו רוצים כבר לראות אותה בחזרה.תודה לך שרצית ליידע אותי אבל יצא,גם אני לא מצליחה תמיד להעביר הודעות ,העיקר שקיבלנו דרישת שלום ממנה ושיהיו רק דברים טובים לך ולכולם.

למעלה