בוקר אור ליום חדש..סליחה שאנני מגיבה לבדיחות

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש..סליחה שאנני מגיבה לבדיחות

קורה שאני לא זוכרת אותו לאחר כמה דקות..אתמול היה היום הראשון
שיצאתי מהבית ונוכחתי לדעת שהגוף עדיין לא חזר לעצמו...
לא נחתי כמעט ונסענו לבקר את אבי ביפו...מקום ליד הים אמנם בתחבורה ציבורית קשה להגיע..המקום מסודר ונקי..ריח הים מגיע למקום והנוף יפה.אבי מתאושש משתדל להשתתף בפזיוטרפיה
למרות שקשה לו..הכינו לו בבית את המקלחת לצרכיו .מקווה שיחזור בהקדם לביתו..יש לציין שיש לו מטפל פיליפיני נשמה טובה...נמצא אצלו כל היום וזה לא פשטו..אבי לא אדם קל בגילו המופלג.לקח לו זמן להתרגל לאדם זר שיטפל בו...אבל אחי ואחותי והנכדים (חלקם) עוזרים כמה שאפשר...למרות שאנני אוהבת לבקש עזרה יפעת לקחה אותנו .

בוקר טוב ובריאות לכולם.

מקווה שמספרים הבדיחות לא יכנסו עלי.

אני לא אוהבת בדיחות ואבהיר למה.

ראשית יש מספרי בדיחות שעד שמגיעים לסוף הבדיחה שכחנו כבר את תחילתה.

יש בדיחות שאותי לא מצחיקות ואז זה מביך לי ולמספר, כי הוא סיפר ואני בכלל לא צחקתי.

כמו כן יש בדיחות מטומטמות, ואז בושה לאינטליגנציה.

רוב הבדיחות נלקחו מהאינטרנט וכבר שמעתי אותם.

גם לא אוהבת קומדיות.

הדסהש1

New member
טוב שיש עוד מישהי שלא אוהבת קומדיות...

בנשפחתי כולם כמעט חסידי הקומדיות אותי זה לא מצחיק...
אני אוהבת סדרות דרמטיות .על עורכי דין וצדק-ובעוונותי גם סדרות על בתי חולים...

בוקר טוב

אני מתנצלת שלא הייתי פה אתמול, היה לי יום מלא וגדוש, גם היום אהיה עסוקה,
אבל מצאתי דקה להכנס, אני מאד אוהבת בדיחות וגם אם לפעמים הבדיחה לא
כל כך הצחיקה אותי, אני משתדלת לא להראות זאת למספר הבדיחה, כדי
לא לפגוע בו, הוא הרי השתדל להצחיק אותי, קומדיות אני מאד אוהבת, אני לא צוחקת הרבה בחיים הפרטיים שלי, אז לפחות שתהיה קצת אשליה, דרמות וטרגדיות
אני לא אוהבת, יש לי מספיק ויותר משלי, סדרות על בתי חולים, אני הכי אוהבת,
כרגע אני מכורה לאנטומיה של גריי, למרות שכבר פעם ראיתי את זה,
הדסה, אני שמחה שאביך מרגיש יותר טוב,
יום שמח ומצחיק שיהיה לכולנו והעיקר הבריאות

הדסהש1

New member
ציםי גם אני מכורה לתוכנית אנטומיה של גריי

ראיתי את כל מה שיש ב VOD ועכשיו יש שוב את כל הצוכניות מהתחלה בהוט.ב V0D הגיעו לתוכנית 11..עדי רואה את זב באינטרנא דרך המחשב הם כבר בתוכנית 13..אני אחכה שיגיע להוט..
היום שקד גרם לנו נחת...מילד עם בעיות קשב וריכוז .שעשה בעיות בבית הספר והחטיבה קיבל פוצאה של בחינת בגרות בספרות 96..הציון הגבוה בכל השכבה...
לא להאמין...זה אומר שיש לו יכולות אך המורים כל השנים לא האמינו בו..יש לו מקצועות שהוא לא אוהב והציונים בהתאם..אבל הוא ישתפר...בקושי החזיק ספר כל השנים עכשיו זה המקצוע העיקרי שלו....מחר יש לדקל בגרות בלשון...דקל צחק עליו שלקח מקצוע כ ספרות כמקצוע ראשי...דקל לומד מנהל עסקים כממקצוע ראשי וגם הוא קיבל ציון גבוה..אחד יהיה מורה לספרות ואחד יהיה מנהל מפעל?????

למעלה