בוקר אור ליום חדש...עבר עלי לילה ???

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש...עבר עלי לילה ???

נרדמתי ב 8 בערב כי התעוררתי לפנות בוקר..כעבור שעתיים התעוררתי עם כאבים בחזה ולחץ.מדדתי לחץ דם וכמובן היה גבוה.ישר לקחתי את הכדו המתאים ושכבתי להרגע .לא רציתי להדאיג את הבנות...
נרדמתי כעבור שעתיים ושהתעוררתי ב 4 לפנות בוקר מדדתי שוב את לחץ הדם הוא ירד...והכאבים חלפו...היום אני לא יוצאת מהבית.אנוח לי בשקט...יש לציין שאתמול התרגזתי בגלל דברים שונים שקורים בחיי..וזה משפיע עלי...

מינהר

New member
שלום, חזרתי עכשיו מבדיקה בבילינסון, תפקודי ריאה.

בדרך ראיתי בבניין גור שאשא ציורים נהדרים. הנה אחד.

היי יעלי, קיבלתי הודעה מאחת מקבוצות

הווטסאפ שיש כל שבוע ערב במה פתוחה בסטנדאפ פקטורי, חינם, בכל יום שלישי בשעה 21.00 זה ברחוב המרץ 5 תל אביב יפו, כרטיסים חינם, שמעת על זה?

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב כולם,

קודם כול קודם כול המון בריאות לנו.

ניצת, תודה מקרב לב שאת דואגת לי
. אם תסתכלי בקישור ששלחתי בו אני מופיעה בסרטון, תראי שזה צולם בפקטורי, אני הופעתי המון ועדיין מופיעה במועדון זה.
אני הרי לא משלמת אבל אנשים סביבי שילמו בערך 40 - 50 שקל, הם כנראה יצאו עכשיו למבצע פרסום.אני לא שמעתי על זה.

חיוכון:
אחי, אני לא מבין את אלה שמשתפים סרטונים דוחים כאלה!"
- "איזה סרטונים?"
"שניה אני שולח לך"...

יעלי

מינהר

New member
יעלי היי. איך את ברוסית? יש לי מסמך מפולין-רוסיה

של 1900, ברוסית, שמעיד שסבי משה נולד ב-1883. אבל נרשם במשרד הפנים הפולני-רוסי ב-1900. וזה על סמך תעודה של בית המשפט בעיירת הולדתו, פולטוסק ועדים יהודים מפולטוסק. לדעתך איזה מוזיאון היסטורי יהיה מעוניין בזה?

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב חברים

חזרתי לפורום כדי לומר שאין לי חלק ונחלה לא בפולניה ולא ברוסיה הוריי הגיעו לארץ
מהונגריה. אני תמיד מצטערת שאינני יודעת רוסית כדי לתקשר עם החברה הגדולה הזו,

אני אינני יודעת איזה מוזיאון יתעניין בנושא שהוא מעניין לכשעצמו, נסי לשאול בבית התפוצות.

אגב יש אתר שהוא המשפחה שלי החל משנת 1885 ומתחיל גם קודם. באתר הזה יש את שמות כול הצאצאים של המשפחה, אימי, סבי, אב סבי וסב סבי.
אני מופיעה שם בתור חמישי נדמה לי, ואחר כך רשומים ילדיי ונכדיי.
יש הנאה בקשר עם העבר.כמובן שהמשפחה מסועפת מאוד אני רק סיפרתי על החלק שלי.

יעלי

מינהר

New member
יופי, יעלי. איך קראו למשפחה שלך

לפני שהתחתנת?
שלי היה רובינשטיין. סבי, שסיפרתי עליו, היה משה רובינשטיין.

כשיש צרות הן באות בצרורות
מפה ועד הודעה חדשה .

ההבוקר נכנסתי למוסך שלי , שיסדרו את הגלגלים , ויעשו טפול , יום הולדת שנתיים לאוטו ,פינקתי אותו בטיפול 15.000 . במוסך סיפרתי מה קרה לי אתמול בערב . מנהל המוסך , שהוא אדם מאוד אמין , [עדין לא תפסתי אותו עובד עלי ], הלך לראות את הנזק וקרא לי לראות איך הכל משופשף כולל מיכל הדלק , שהיה צריך להחליף אותו ושני גלגלים כדי שיהיה איזון ביניהם .הקיצקץ , יצאתי עם נזק של 4000 ש"ח . קיבלתי חררה .
במבט לאחור . בעצם לא היתה לי ברירה הייתי חיבת להמשיך לנסוע
עד תחנת הדלק , כי היה כבר חושך והמתנה לגרר לרוב זה 2 עד 4 שעות , פחד אלוקים .
בעלי עדין לא יודע . לפחות לכן יהיה לילה טוב הלילה .

מינהר

New member
תמר, אין מה לעשות. אוטו זה עלויות.

אני מחזיקה תרסיס לתיקון פנצ'רים באוטו. עזר לי פעם בדרך בלב השדות בקרבת לוד.

למעלה