בוקר אור ליום חדש עם תקוות לשקט...

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש עם תקוות לשקט...

שני הנרצחים הצעירים האחרונים הם ממשפחות שעברו פיגועים
שושותה של הדר בוכריס ניצלה מאסון מעלות כאשר קפצה מקומה שניה
בבית הספר שהותקף.
החייל מירושליים דודו נרצח ב 2003 בקפה הלל בירושליים...
מה אפשר עוד לומר...מתי כבר יגיע השקט....

מינהר

New member
הדסה, אולי משהו יסביר לי למה לא מספחים

לישראל את גוש עציון? והאם גדר הבטחון כוללת את גוש עציון? הרי הגוש היה מיושב יהודים, שגורשו משם ב-1948 ע-י הערבים.

הדסהש1

New member
נראה שיהיה מצב שגוש עציון יהיה שטח סטרילי..

דודוי שהיום כבר בן 85 נשבה ע"י הירדנים ב 1947 בגוש עציון...היה נער בתחילת דרכו
נקווה שהזמנים הבאים יהיו טובים יותר

פשוט לגמרי: לא רוצים להחליט להחליט.....

כבר לפני שנים רבות כאשר הובן שלא נוכל לעזוב כי אף אחד מ-400.000 לא יעזוב, ומצד שני אי אפשר לספח שטח עם מליון וחצי שונאים רצח, ותכנית ליברמן לסלק את הערבים (טרנספר בתשלום) לא נדונה בכלל, הועלתה תכנית ביניים לסיפוח לפי גושי התיישבות.

מהסיבה הזו גם הוקמה גדר המערכת המאסיבית שאמורה להגן עלינו, אלא שכמו כל דבר עושים עקום או חלקי, הגדר לא מקיפה את כל הארץ, והמחבלים עוברים בלי בעיות או באמצעות אישורי כניסה.....

הבעיה, עם הממשלות שלא רוצות לספח את החלקים הללו ולהשאיר את היתר למדינה ערבית שתיקרא איך שהיא רוצה, כי אז לא יוכלו לאמר שצריכים מאות מליונים להתנחלויות, כי אז הם יהיו חלק ממדינת ישראל ויקבלו מה שאחרים מקבלים, בערך החלק המאית ממה שהם מקבלים היום.
לכן הדתיים לא רוצים סיפוח, אלא להמשיך ולחיות בשטח ארץ שאיננו מדינת-ישראל, אלא מה שהם מכנים "ארץ ישראל התנ"כית", ואחר כך מתלוננים שקוראים להם כובשים.

הילד רצח את הוריו והתבכיין שהוא יתום.....

הנה היום התברר כי עשרות מיליוני שקלים שהוקצו לסיוע למשקים החקלאיים שמשוועים לכסף כמו אוויר לנשימה כדי לשרוד, השר להעשרת ההתנחלויות אורי אריאל העביר את הכסף להתנחלויות שהן כמו בור ללא תחתית שואבות מילירדי שקלים ודורשות עוד על חשבון המדינה, כי בעינייהם הגדה חשובה יותר ממדינת ישראל.....

מינהר

New member
מאיר, מה דעתך על אוטונומיה פלסטינית?

בשביל מה הם צריכים מדינה? בעזה יש להם אפשרות למדינה שוחרת שלום, הם חושבים בכלל על האפשרות?
בתמונה- האסוציאציה שלי למחבלים.

שיקראו לזה איך שהם רוצים

הרי גם ברצועה וגם בגדה משטר עצמאי יתמוטט מהר מאוד בגלל חמדנות מנהיגיו שחושבים רק על חשבון הבנק בשוויץ, והתושבים ממש לא מעניינים אותם.

בכל מקרה שלום איתם לא יהיה, ומה שצריך לשאוף זה "שביתת-נשק" (לא "הפסקת-אש") , וגם זה לא נראה לי שיצלח מסיבה פשוטה לגמרי: כל זמן שהמנהיגים הערבים ממקדים את הציבור שלהם לשאיפה לרצוח את כל הישראלים, הם מטילים את כל האשם בישראל, הציבור עסוק בשינאה לישראל ולא שם לב שהמנהיגים לא מתייחסים לצרכי הציבור אלא רק מעשירים את חשבון הבנק שלהם.....

אני בעד גבול בינינו לבינם

ושיתבשלו לבדם. שיקימו לעצמם חברת חשמל ומערכת מים וזהו. וההתנחלויות - אם הם רוצים שלטון פלשתיני - בבקשה, אם לא - שיחזרו לישראל. נמאס לי מהמצב הזה.

יוליקה

Member
מנהל
אבד לי אתמול טלפון בבית

שעות של חיפושים בכל מקום אפשרי לא הועילו...
הטלפון היה על השתק ולכן לא הצליח לצלצל כשחייגתי אליו....
חיפושים בחצר מתחת למכונית מתחת לספות בתוך חריצי הספות
בשירותים במקלחת בחדר הכביסה... שעות של יאוש...
הנכד החכם שלי אמר לי "לא, סבתא לא ראיתי הטלפון שלך"....
העליתי פוסט בפייסבוק, חברים נתנו לי הצעות עם המון רצון טוב
כולל "להפוך כוס" עד שהגיע המושיע... חבר לעבודה לשעבר שנתן לי קישור
שמאפשר לטלפון לצלצל גם כאשר הוא על השתק....
ראשית הוא מראה מפה של האיזור בו נמצא הטלפון... למקרה שנגנב או שנשכח מחוץ לבית.... ושם יש כפתור לצלצל... הטלפון מצלצל חזק...
וכך מצאתי את הטלפון שנפל איך שהו למשענת של הכסא בחדר המחשב שלי...
הנה הקישור

הוא לא יתנקם. המורדים תפסו

כמה מטוסים רוסיים שהיו בידי אסד, ותורכיה ורוסיה מקבלות דרך לרדת מהעץ. התורכים חשבו שאלה מורדים.

למעלה