בוקר אור ליום חדש ראשי הערים הגדולות זכו

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש ראשי הערים הגדולות זכו

נראה מה יחליט שוב בג"ץ לגבי אלה שהודחו...

הבנתי שבבית שמש החרדים ניצחו

עכשיו, כל חילוני שלא יעזוב את העיר, בעיה שלו.
כידוע ראש העיר החרדי סרב לשמוע לעצת ראש הממשלה ולחלק את העיר לשניים, והטענה היא שבית שמש חרדית לא תוכל להתקיים כיוון שהחרדים לא משלמים מיסים וכל ההכנסות הן מהחילוניים, כן, אלו שממררים להם את החיים.
אז כל חילוני שישאר בעיר, בעיה שלו.

לעיתונאית מרב בטיטו: "עיתונאי דבר עברית".

העיתונאים הרי הם יודעים הכל, אבל מרוב אמירות ניחושים וסיסמאות, הם גם מדברים שטויות.
כרגיל אני לא קורא את המאמרים של העיתונאים, כיוון שאין שום סיבה שמרב בטיטו תדע יותר ממני, אבל אם היא כותבת מילים שאינם בעברית, מוטב שתברר את מקורן, אחרת ה-"דאוואוין" (עשיית רושם, בעברית) מציג אותה באור טיפשי גמור.

היום בעיתון כותבת העיתונאית מרב בטיטו על הבחירות: ".....ימי הבחירות של ילדותי בבית שאן היו מופת של חגיגות עירוניות: לא רק זמבורות...."

אני מצהיר בזאת קבל עם ועדה, שבצעירותי ביקרתי פעמים רבות בבית שאן, ומעולם לא ראיתי זמבורות מסתובבות ברחובות, מעולם !!!

אז אם הכותבת בעיתון הזו קוראת את הכתוב או יביאו לידיעתה (אני לא כותב לעיתונאים, מהנסיון, הם לא עונים). אז כדאי לה לשמוע לעצה ולא להשתמש במילים בשפה שהיא כנראה אינה מבינה, אחרת היא רק מביכה את עצמה, והופכת להיות מגוחכת.

בערבית:
"זמורה" (מהשורש ז.מ.ר) = הוא שמה של חצוצרה/צופר (אם לזה התכוונה)
"זמבורה" = הוא שמו של אבר המין הגברי (כמו הכוונה הברורה במשפט: "אני אזמבר אותך") .

שוב החרדים מוכיחים את זילות חיי האדם אצלם.

משפחה מבני ברק היתה בשבת במלון בטבריה, תינוק בן שנה החל בבוקר לסבול מתסמינים קשים ביותר, ההורים מחליטים שה לא פיקוח נפש, ולוקחים אותו לבית חולים רק במוצאי שבת. התינוק מת.
שוב ושוב ושוב זה קורה כאשר דתיים מחליטים שהם יודעים טוב יותר מרופאים, שוב ושוב ושוב הם מזלזלים בחיי אדם, כאשר התורה וההלכה ומנהגי האלילות שלהם חשובים מחי אדם.
כל זה כדי לציית לכללים של "החבר הדמיוני", משוגעים.

זכור לי סיפור, ואף כתבתי אותו בין הסיפורים בספר האחרון שלי, קיבלתי אירוע בשפת הים על היעדר ילדים.
הגעתי למקום וחרדית מבני ברק סיפרה לי ששלושה מעשרת ילדיה נעלמו והיא לא יודעת היכן הם.
אמרתי לה שנתחיל לחפש בסביבה הקרובה, ורק אם לא נמצא, אני אדווח הלאה כדי להתחיל לגייס כוחות לחפש את הילדים (במקרה של קטינים, לא מחכים 24 שעות).
לתדהמתי ראיתי את החרדית לוקחת את חפציה ומתחילה ללכת (הילדים נשלחו מקודם עם הבעל).
שאלתי לאן היא הולכת?
ענתה לי שהיא הולכת הבית כי צריך להכין את השבת.
ומה עם הילדים הנעדרים ? הקשיתי
אלוהים כבר ישמור עליהם.

הודעתי לה שאם היא לא נשארת, אני עוצר אותה בגין הפקרת חיי חסרי ישע (אני לא יודע איך הם נראים)
ואמנם עצרתי אותה כי היא פשוט ציפצפה עלי, שבת קודש חשובה יותר.
דיווחתי לפיקוד שאני לא יכול להתחיל לחפש כי אני לא יודע איך נראים הילדים, ובינתיים אמרתי למתנדבים שהחלו להגיע, שיחפשו שלושה ילדים קטנים ביחד ללא מבוגר.
רק אחרי שעתיים מצא מישהו מהמתנדבים שלושה ילדים. הביא אותם לנקודת הסלע ומשנשאלה אם אלו הם, ענתה באדישות שכן ושאלוהים יעניש אותי על זה שפגעתי בשבת קודש.

למה אני לא מתפלא ?

הדסהש1

New member
סיפור מזעזע אבל הרופאים טענו שאם היה מגיע

התינוק מוקדם יותר לא היו יכולים להצילו...החיידק אלים במיוחד

יוליקה

Member
מנהל
על מה את מדברת? למה ברמזים??

אם את מביאה ידיעה, כתבי אותה במלואה....

אשלים את החסר, משפחה חרדית יצאה לבלות

בבית מלון בטבריה, בשבת בבוקר התינוק לקה בחום גבוהה ושילשולים,
ערפול הכרה, נלקח בצאת השבת לבית חולים ומת מחיידק אלים.

יוליקה

Member
מנהל
ולמי שאין עיתון?? לא ראיתי את זה ב-YNET

את קוראת עיתון... ומביאה משם ידיעה... למעשה
לא הבאת את הידיעה, רק את תחושתך לגביה....

הדסהש1

New member
לא נכון זה היה כתוב בעיתון שחור על גבי לבן...

תחושתי לא לעניין..נמאס לי שחושבים שאני לא מבינה את הכתוב

א. זה ממש לא חשוב, ההתנהגות השלילית אופיינית

ב. אילו היו מעבירים אותו בבוקר לבית החולים דנה במרכז, אולי כן היו מצילים אותו.
התשובה של בית החולים שבכל מקרה לא היו יכולים להצילו, אני לא יודע מאיזה מניע נאמרו (אולי כסת"ח...)

הידיעה היום בידיעות אחרונות.

הדסהש1

New member
תודה לך מאיר שהגבת...אני אמרתי את

מה שאמרו בבית החולים?לא ציינתי שזאת משפחה חרדית...

יוליקה

Member
מנהל
אז מה אתם אומרים לי בעצם??

שכדי להיות מעודכנת...אני חייבת לקרוא עיתון כל יום???

יוליקה

Member
מנהל
אני ישבתי אמש בפעם האחרונה בקלפי

ישבתי בקלפי בעפולה... חוויה ...סתם לראות את עם ישראל...
כמה טפשים יש זה פשוט לא יאומן....כארבעים מעטפות נפסלו...רק מפני
שלא הצליחו להבין שפתק צהוב הולך למעטפה צהובה וההפך פתק לבן למעטפה לבנה....

אני לא תושבת עפולה, אז לא השתתפתי כבוחרת....
אבל באו לבקר אותי...ח"כ רונן הופמן והמועמד של יש עתיד למועצה

בעלי עזר לקמפיין של ישראל גל

בקרית אונו, אני גאה בו וגאה בהצלחה של ישראל
גל מקווה שיתנהל בדרך ישרה ומטאטא חדש מטאטא
טוב , כך אומרים.

מאחלתל לו בהצלחה.

אוי, חבל שלא צילמתי את בעלי.

עמיקם10

New member
חשבתי לעצמי-מה הייתי עושה בעיר חוץ מהחנייה

שהיא בלתי נסבלת..והסקתי שזה לא פשוט.חוץ מזה אנחנו בקושי שנה וחצי בראשון- ויש לי בעיות משלי. אז החלטנו שאם ראש העיר לא ינצח-ויהיה סיבוב שני נלך להצביע. הוא ניצח. בגדול. כנראה שתושבי ראשון מבסוטים ממנו.

לי אין בעיות חניה.

אשתי מתעקשת על נסיעה במכונית אפילו בתוך השכונה.
לי יש קטנוע חצי ומגיע לכל מקום שצריך ואין לי בעיה בתנועה ובחניה ומתדלק ב-20 שקל לשבוע אם אני נוסע כל יום.

היום בררתי בקשר לאופניים חשמליות, והומלץ לי על דגם קיו-בי , ואם זה יתאים לי, אז זה פתרון מצויין בלי תידלוק (טעינה בחשמל) בלי טסט ובלי ביטוח וכל יתר הבלגנים, את הכסף הזה אוכל לחסוך לנסיעה לכרתים, ולבן אתן את הקטנוע במתנה (גנבו לו את הרכב).

למעלה