בוקר אור ליום חדש שעון החורף כאן

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש שעון החורף כאן

.והגשם עדיין לא נראה באופק...חיופי מזג האויר בין היום ללילה
עושים בעיות לעצמות......נקווה שיבוא הגשם והכל יעבור.

זיהוי ביומטרי

כיוון שאני מכיר את היתרונות של הזיהוי הביומטרי כיוון שיש לי כרטיס ביומטרי לשדה התעופה, שם אני לא עומד בתור לדוכן הדרכונים אלא עובר דרך מיתקן שמזהה את הכרטיס הביומטרי ואת כף היד שלי בתוך שניות, וחסל.
היום הלכתי עם אשתי למשרד הפנים ששינה את שמו לשם מכוער ביותר:"רשות האוכלוסין וההגירה", ועשינו תעודות זהות ודרכונים ביומטרים.

הפעולה פשוטה:
תעודת זהות- מציגים תעודת זהות, עונים על כמה שאלות שבאות לוודא שאמנם זה אתה (היכן היה מקום העבודה הראשון שלך, אין קוראים לנכד הצעיר ביותר וכדומה), כעת מניחים פעם אצבע-מורה של יד ימין ופעם אצבע-מורה של יד שמאל על משטח קטן, ואחר כך מביטים למכונה הנמצאת לידך, והיא מצלמת אותך, אתה חותם עם עט אלקטרונית ומבקשים שתראה על הצג ותזהה שזו חתימתך ו...זהו.
מחזירים לך את תעודת הזהות ואתה צריך להתייצב באופן אישי בעוד שבועיים כשתקבל הודעת ס-מ-ס , כדי לקבל את תעודת הזהות החדשה ולהחזיר את הישנה.
התעודה החדשה אמורה להיות כרטיס פלסטיק כמו כרטיס אשראי שעליו כל הפרטים הנדרשים.
אני מניח שאף אחד לא יודע, אבל לתעודת זהות יש תוקף. פעם היה ל-7 שנים והיום ל-10 שנים שאז צריך להחליף אותה לפי החוק.

דרכון- מציגים דרכון, אם אתה עושה גם דרכון וגם תעודת זהות ביומטריים, הרי נשאלת כבר את כל השאלות, שואלים כמה שאלות הקשורות לטיסה לחו"ל, שואלים אם אתה טס בשבועיים הקרובים, ואז מחזירים לך את הדרכון כאשר שתי פינות שלו גזורות ובכך הוא פסול לשימוש.
הדרכון החדש הביומטרי יחסוך לך את הצורך בהוצאת כרטיס ביומטרי בשדה התעופה, אתה מעביר על פני מיתקן מיוחד את הדרכון הביומטרי, והוא מבצע את הזיהוי.
את הדרכון החדש תקבל בתוך שבועיים בדואר.
תוקף הדרכון 10 שנים מיום הוצאתו לאור.

כל ההליך לי ולאשתי ביחד, לקח משהו כמו חמש דקות. גם ההמתנה היתה קצרה, כשהגעתי היה מספר 47 ולנו היה 62 והמתנתי 10-15 דקות בלבד.

כמובן שאשתי התעכבה כיוון שהתעכבתי כהרגלי כדי לדבר עם המאבטחים בכניסה, כיוון שלמרות שהיו עלי חפצי מתכת, השער האלקטרוני לא ציפצף, ומסתבר שיש הנחיה בארץ להשתמש ברמת רגישות נמוכה במכשירים כך שרק כשיש משהו באמת חשוד זה מצפצף, ולא כמו בחו"ל שם כל סיכה גורמת להפעלת השער (כחבלן, אני הייתי בזמנו במפעל בנתניה ומכיר את המערכות).

להזכיר לכם שלא כדאי להתנהג כהמון

מה שעושים, זה לא לעשות בזמן, ואחר כך יודעים לקטר שעמדו שעות בתור וכו.
תקופת הניסוי התחילה לפני כחצי שנה ותימשך כשנתיים. בתום הניסוי יחוייבו כל תושבי המדינה להוציא זיהוי ביומטרי.
להזכיר כי מי שמתכוון לטוס לארצות הברית למשל , כבר היום יש בעיה כאשר הדרכונים לא ביומטרים.

אז כדאי לעשות זיהוי ביומטרי לפני שכולם יתנפלו על המשרדים.
גם רשיון נהיגה בינלאומי למשל, כתוב לי ביומן בחודש פברואר להוציא רשיון כזה, ומעולם לא עמדתי בתור.

SSL11

New member
מומלץ מאוד להימנע מלהוציא תיעוד ביומטרי

מיטב המומחים בארץ מזהירים בפני הוצאת תיעוד מהסוג החדש אשר עלול לפגוע בבטחונכם ובפרטיותכם. בין המומחים הללו תוכלו למצוא את כל דיקני הפקולטות למדעי המחשב בארץ, מספר גדול של חתני פרס ישראל, חתני פרס ביטחון ישראל, וכמה חתני פרס נובל, מכל צידי המפה הפוליטית. הסיבה לכך היא שכרגע כל מי שמבקש תעודה או דרכון מהסוג החדש מחוייב להרשם במאגר ביומטרי. בעוד כשנתיים ייתכן מאוד שהכנסת תחליט לבטל את המאגר הביומטרי, ולכן כדאי לחכות. התיעוד החדש לא יהיה חובה לפחות בחמש השנים הבאות - כך על פי לשון החוק - ולכן אין מה למהר ועדיף לחכות.

מידע נוסף תוכלו למצוא באתר הבא.

אתה עושה "מעשה דב".

מה הקשר למאגר הביומטרי ולפרופסור לכלכלה או פרופסור לכימיה או לדוקטור מומחה בתורת הקוואנטים.
שום כלום.
או,
שכל המומחים של ארצות הברית מטומטמים בכך שאישרו שם את המערכת הזו, ורק בישראל יודעים טוב יותר.

המצב היום הוא שיודעים עליך המון בלי סוף, החל מהמידע שאתה תורם בפייסבוק ועד מידע שאתה מנדב לכל מיני אתרים שאתה מפקיר בידייהם את פרטי כרטיס האשראי שלך.
בעיית הבעיות היא הנגישות הקלה לאפשרות של גניבת מידע וגניבת זהות, כאשר הרוב המוחלט של המסמכים בארץ לא כולל שום בקרה ואמצעי מיגון, ובישראל אין יותר קל מאשר לגנוב את זהותך.

אני מעולם לא נתתי את פרטי כרטיס האשראי שלי באינטרנט למשל, לא קונה ולא משלם באינטרנט גם אם יבטיחו לי הנחות משמעותיות.
אם אני צריך לשלם תשלומים קבועים או אחרים, זה אך ורק באמצעות חשבון הבנק שלי שהוא מעביר את הכסף מחשבוני ליעד הנדרש על ידי מבלי שהיעד יודע את מספר כרטיס האשראי או מספר חשבון הבנק שלי.
כרטיס האשראי משמש רק לתשלום חשבונות בנוכחות פיזית שלי במקום, בין זה בתחנת דלק או חנות.
בחו"ל מעולם לא השתמשתי בכרטיס אשראי פרט לפעם אחת להוצאת כסף מכספומט לתיירים בבנק.

למרות זאת, מזה שנים יש לי כרטיס ביומטרי במקום הדרכון בשדה התעופה, ועם הדרכון הביומטרי אני בכלל לא אצטרך את הכרטיס כיוון שהדרכון ישמש גם למטרה זו.

לגבי החוק:
קראתי היטב גם את ספר החוקים 2217, ספר התקנות 7025 ספר התקנות 7197.
א. זמן הניסוי שנתיים ימים (מסתיים 31.12.2014)
ב. 90 יום לפני סיום התקופה מחוייב הממונה להציג לממשלה את פרטי הניסוי ותוצאותיו, ואז הממשלה תוציא את הצו הקבוע המחייב את כל האזרחים להוציא תיעוד ביומטרי.
ג. במידה ולא תהיינה תוצאות מספיקות, ניתן להאריך במקרה מיוחד את הניסוי בעוד שנתיים. (מה שלא יקרה, כיוון שנוסח החוק עצמו כבר מוכן ורק ממתין לאישור הממשלה).

זהו לשון החוק בתמציתיות, וכל אמירה אחרת איננה נכונה.
בהמשך ברור שיהיו שירותים שלא תוכל לקבל אם לא תהיה לך תעודת זהות כנדרש .
לגבי דרכון, לא תוכל לטוס לארה"ב (ובהמשך גם למדינות אחרות שיישמו את חוק הביומטריה) בתום הניסוי עם הדרכון הנוכחי אלא רק עם הדרכון הביומטרי.

אז מי שאוהב לחכות לרגע האחרון ואחר כך לעמוד בתורים ולצרוח למה לא פותחים עוד תחנות ולהתלונן על הבלגן, שיבושם לו.
מי ששייך לאנשים שמצייתים לחוקי המדינה ועושים מה שנדרש מהם, דואג לבצע את מה שצריך בזמן.
אגב, ביומן האלקטרוני שלי כתוב בחודש פברואר (כל שנה) להוציא רישיון נהיגה בינלאומי, כך שמעולם לא בזבזתי על ההליך הזה יותר מחמש דקות ב-מ.מ.ס.י. , ומעולם לא "שכחתי" להוציא רשיון נהיגה בינלאומי.

מענין שהתחלת לכתוב ב...אוקטובר 2013

משמע, שבעצם יש לך איזו מטרה שלילית לכתוב נגד ולספר דברים לא נכונים, ולכן זה עושה רושם של "טרול"
, שזה נותן אופי חשוד כאנרכיסטי לכתיבה שלך.
מה גם שבהודעות שלך בתוך מספר ימים אתה מציף פורומים רבים, ואת כולם באותו נושא - נגד התיעוד הביומטרי.
אז זה אמנם פורום גימלאים, אבל יש להניח שלכולם ניסיון חיים גדול משלך , וכל אחד יודע להחליט עבור עצמו מה טוב לו .

יוליקה

Member
מנהל
מאיר,
תודה רבה רבה לך!!

אני מסכימה עמך לחלוטין.

יש אנשים שעושים לעצמם אג'נדה אובססיבית נגד רעיון כלשהו
ואח"כ מפיצים אותו לכל עבר.

יוליקה

Member
מנהל
הודעתי לך במסר שאתה עברת על נהלי תפוז

מחקתי את הודעותיך, אם לא תחדל, אאלץ לחסום אותך.

ladybug4NLP

Active member
גם אני נגד הביומטרי-למרות שבעוונותי וחוסר ידע

נתתי ידי בשדה התעופה.

אין לי מה להסתיר אבל אני לא מעוניינת שפרטיי יהו פתוחים לכל מי שיש לו גישה למאגר.

כי ככה אני רוצה ובתור אזרחית זו זכותי שלא לרצות בלי בעצם להסביר.

אז גם אני טרול?

ladybug4NLP

Active member
וחוץ מזה-הפרסומת נגד גניבת זהות היה הדבר

הכי מטומטם ופוגע באינטליגנציה שראיתי בעשור האחרון.

אז להם לתת טביעת אצבע?

טמבלים

יוליקה

Member
מנהל
כבר הסברתי בעבר אינני זוכרת איפה

שאנחנו בגילנו המופלג, אין סיכוי שמישהו ירצה לגנוב את זהותנו.

ולמה?

לאיזה צורך מזייפים זהות:

לפתוח חשבון בנק
לקבל משכנתא

בשני המקרים לעיל כבר לא עושים זאת לאנשים בגילנו גם עם זהות אמיתית
כלומר, לפתוח חשבון בנק אפשר, אבל צריך להביא אישור מביטוח לאומי על קבלת קצבת זיקנה...

אז כל אחד שיעשה מה שטוב לו - אני לא חוששת מכלום.

החשש מזיוף טביעת אצבע? אם ירצח מישהו מהעולם התחתון... הוא יזייף את טביעת האצבע שלי
ואני אעצר במקומו כרוצחת.....

לא. הטרול זה שמספר שקרים ומנסה להטעות.

כמו למשל "זה כתוב בחוק" שזה היה שקר, ועוד אחרי שאני כותב שקראתי את כל החוקים הנוגעים בדבר ואף הצגתי תמצית של החוק, וגם ציינתי מה הן האסמכתאות עליהן אני מתבסס.
חוץ מזה אני יוצא מתוך הנחה שעברת את גיל 18 ויודעת לקחת אחריות על המעשים שלך.

דבר שני, ברגע שהניסוי יהפוך לחוק, אז מי ששומר חוק מציית לחוק, ומי שלא, לוקח אחריות על כל המשתמע, וככה זה בכל דבר בחיים.

שלישית, יהיו יותר ויותר שירותים שלא תוכלי לקבל אלא רק עם התעודה הביומטרית. גם בשדה התעופה תצטרכי דרכון ביומטרי, וגם יידחה הקץ בזמן קצר לתקופת מעבר, יגיע היום שלא תהיה לך ברירה, אלא אם ויתרת על נסיעה לחו"ל.
אגב, כבר היום לא מקבלים בשדה התעופה את הפיתקה הידועה לצורך המעבר הלאה, אלא כרטיס קטן שאותו מעבירים על פני המכונה.
כבר היום בשדות תעופה רבים והולכים נעשה שימוש בדרכונים ביומטרים למכונות הנפקת כרטיסי-טיסה באופן עצמאי, בינתיים רק לחברות מסויימות (בנתב"ג ראיתי, וגם בשדות התעופה בכרתים) וזו פעולה של 2-3 דקות, במקום לחכות בתור הרגיל בעונת השיא אפילו שעתיים-שלוש.

רביעית, את נדרשת לתת למשרד הפנים טביעת 2 אצבעות, בעוד שלכרטיס הביומטרי בשדה התעופה נתת כף יד + 5 אצבעות.....

ואיזה פרטיות? במשרד הפנים יודעים עלייך הכל. בשאלות ששאלו אותי לצורך אימות הפרטים שזה אני, היה מידע כזה שהייתי צריך לחשוב טוב כדי להיזכר מהי התשובה הנכונה שעלי לתת .
אז נכון שהשאלה מי הנכד/ה הצעיר ביותר שלי היתה קלה, אבל מה היה מקום העבודה הראשון שלי - הייתי צריך לחשוב טוב להיזכר שזו היתה נגריית מזרע (אני ממקימי שער הסכר מעץ של דגניה) כאשר זה היה ב-1961.
אבל אצלם הכל כתוב.

מזמן ויתרת על הפרטיות שלך במקרים רבים מאוד, החל מפייסבוק שהתפוצה שלו עולמית וכלה בשימוש היום-יומי בכרטיס אשראי, ומסירת פרטים בכל מיני מקומות.

אגב, זה שיש לך כינוי באינטרנט זה רק נגד גולשים אחרים שאת מסתתרת מאחורי כינוי, למערכת האינטרנט הפרטים שלך ידועים (מה שנקרא IP)

אני לא יודע מה איתך, אבל אני נתתי טביעות אצבעות כשגוייסתי לצבא והן במאגר של הצבא, ונתתי טביעות אצבעות כשגוייסתי למשטרה והן במאגר של המשטרה, ויש בידי שני הגופים הללו את כל הפרטים עלי .

גם עבור חשבון הבנק הצטרכתי לתת את כל הפרטים אפילו את שם אמי, וצילום וכו וכו זה לא נגמר.

באירופה מזה לפחות 30 שנה יש רשיון נהיגה מפלסטיק לארצות מסויימות, ולאחרות (כמו יוון) רק 15 שנה. אני ראיתי אצל כמה אנשים בכרתים רשיונות נהיגה בני 20 ומעלה מנייר, מסמורטטים והתמונה בלתי ניתנת לזיהוי, והם משתמשים בזה והוזהרו ע"י המשטרה להחליף את הרשיונות, אבל הם מסתמכים על העובדה שהשוטרים מהעיר שלהם ולא עושים להם דבר. (ברור שמחוץ לאיזור מגוריהם הם לא יכולים לנהוג ברשיון זה, בוודאי שלא בארץ אחרת למרות ההסכם האירופאי) .

אבל, החל מהשנה לא תהיה להם ברירה אלא להוציא את הכרטיס החדש האחיד של אירופה המערבית, אחרת לא יוכלו לנהוג.
ואגב, זו גם הסיבה לכך שלרשיון הישראלי אפילו למי שחשב שהוא טוב בחו"ל, אז הוא לא.

חוץ מזה, זכור לי שהיו בישיבות מסויימות של המבצעים, דיווחים של מחלקת ההונאות על גניבות זהות של אנשים כאשר המצב בחקירה קשה מאוד להגיע לחשודים, ואין בעצם שום דרך לאזרח להתגונן מפני גניבת זהות.
מערכת משרד הפנים מצאה את הפתרון הטוב ביותר למנוע גניבת זהות (כמו שבנושא כרטיסי האשראי יש פתרון שממזער נזקים) וזו גם חוות הדעת של המשטרה בנושא.

אני לא מאלו שרצים אחרי כל חידוש, אני מעדיף רק מה שאני צריך באופן מעשי.
אז אין לי פייסבוק כיוון שמסמך שחותמים עליו כתוב במפורש שהם יכולים לעשות בפרטים שלי מה שהם רוצים (אני יודע שאף אחד כמעט לא קורא מסמכים. כמעט, מכיוון שאני קורא בהחלט ולא חותם על שום דבר בלי לקרוא הכל.

אין לי מכשיר טלפון אייפון-שמייפון, כיוון שאין לי שום סיבה להשקיע כסף במכשיר יקר להחריד כאשר בסך הכל אני צריך מכשיר לתקשורת.
(שמת לב שהיום כולם כמעט הולכים עם הטלפון ביד? להיות זמין בכל שניה)

אני יודע שיש רבים שמזלזלים במסמכים הביומטרים, אבל כבר ראיתי דיווחים על אנשים שבגלל גניבת זהות נהרסו להם החיים, והיו רוצים שתהיינה להם תעודות ביומטריות.
אז אחרי כל מה שפרסתי כאן, היום יותר מתמיד, נראה הטיעון של הרצון לפרטיות, לא מחזיק מים.

ladybug4NLP

Active member
אני לא חושבת שהוא היה טרול

ודי מרגיז שאדם שהתבטא ברהיטות לא יכול לכתוב פה את דעתו.
גם אם דעתו לא מקובלת או לא נכונה, אבל נכונה לדעתו

אני חושבת בין אם בצדק או לא שכל הביומטרי מיותר ופולשני-בין אם גונבים זהות או לא.

אם אתם רוצים לנפנף במשהו נגד-אז תצעקו על שטיפת המח והפחדות שעושים להורים ולילדות בנות 12 לקבל חיסון לוירוס הפפילומה.

מילא אם היו עושים את זה במקומות מסויימים אבל לנסות לעשות את זה בצורה כל כך גורפת ועל ידי הפחדות זה פשוט פשע.
שלא לדבר על זה שהחיסון לא תמיד יעל ובכלל מסוכן

שערורייתי.

שיכתוב מה שהוא רוצה, אבל אמת.

ראשית, הוא כתב דברים רבים לא נכונים, הוא טען שזה כתוב בחוק וזה לא נכון, והוא הציף אתרים רבים בהודעות שלו.
זו התנהגות של טרול.

ואני מאיר שפירא, לא "אתם".

אם ראית חדשות היום, גם בלשכת העבודה נותנים טביעות אצבע ביומטרית, עובדה שכך מתייצבים בלשכה היום, מזדהים במכונה באמצעות טביעת האצבע ומקבלים אישור על ההתייצבות ולא עומדים בתור שעות. אני מבין שמבחינה עקרונית, לא היית נותנת טביעת אצבע ביומטרית והיית מוותרת על דמי האבטלה.....

אגב, נושא ההפחדות הוא כלי עבודה ממשלתי בעיקר החל מראש הממשלה ומטה, אבל אזרח סביר יודע לברור את המוץ מהתבן.
ואם משהו לא נכון, אפשר בהחלט להביע דיעה אבל גם להציג אסמכתאות .
אני בעצמי התרעתי על דברים רבים, אבל אני מבסס את דברי על אסמכתאות, החל מהעובדה שהרשיון הישראלי איננו בינלאומי וכלה בהונאה הגדולה בעולם של עשרת הדיברות.

ladybug4NLP

Active member
זה שהממשלה רוצה זה ברור

וזה שבלשכת העבודה הם זונות-מאחר והביומטרי אמור להיות וולונטרי ןאם תסרב בלשכה-בטח לא תקבל דמי אבטלה.

ככה מתנהגים במדינה דמוקרטית?

וגם, זה לא מעעניינך באילו אתרים הוא הצף-כל זמן שזה לא האתר שלך.
זה התנהגות של בן אדם שחורה לו.
ובכלל זו זכותו.
וזה שהוא כתב דברים לא נכונים-אולי זה מה שהוא יודע כנכון?
זכותך לכתוב הודעות נגדיות ולסתור את מה שהוא כתב.
זו מדינה דמוקרטית.

הוא העליב אותך? השתמש בלשון לא נאותה? דנב ממך?
אז די!
רני מבינה שרק לך מותר לכתוב פוסטים שגורמים לטריטצ עיניים בעלי 100 מילים, רק לך מותר להתלונן ולהשמיץ.
אין בעיה עם זה כל זמן שאתה נותן גם לאחר פתחון פה

לא הבנתי מה ההתקפה הזו ???

אם לא הצלחת להבין בפעם הראשונה, אכתוב בשנית:
שיכתוב מה שהוא רוצה, אבל לא שקרים.
קפיש ?

קראתי גם את הבג"צ המדובר, וכבר מעיון ראשוני (לא היה לי זמן לקרוא את כל 15 הדפים, זה בהמשך) לא הצלחתי להבין איך בתביעה לבית המשפט העליון כותבים דברים לא נכונים !!!
למשל , דרישה שהמאגר הביומטרי והתעודות החכמות צריכים להיות בשני מאגרים נפרדים - והרי זה כתוב בחוק שכך זה יהיה.
למשל, שלא אומרים לאזרחים שמדובר בשלב ניסוי - כאשר בכל הפירסומים לפני תחילת הניסוי זה נאמר במפורש, וגם החוק אומר זאת במפורש.

אני את שלי אמרתי, ואין לי יותר ענין בנושא, כיוון שמדיון לגיטימי עברת להתקפה אישית.
ועצה: אם לא מוצא חן בעינייך מה שאני כותב, אל תקראי. פשוט לגמרי.

עמיקם10

New member
מה רע בלעמוד בתור ?

בארה"ב כולם מדברים כולם..בתור.
אצלנו מרוב חרדות..כולם פה בפאניקה. שם גם לא מתעניינים מי יהיה נגיד ? האם נפל איזה טיל ומה עם האיראנים.?
דברים שלא מענינים אף אחד- וגם מה היה בשואה..שכל ילד בגן ידע..!!

זה נכון

והעובדה שאני בבוקר קורא ידיעות+ממון+גלובס, ורק בערב שומע את מה שמענין אותי בשידור החדשות הראשי, ולא כל שעה לשמוע חדשות, יש כאלו שמרימים גבה.
גם בעיתון עצמו אני קורא רק חדשות, ולא פרשנות של כל מיני כתבים כל אחד והאג'נדה שלו, כי גם לי יש דיעות משלי על דברים, אלא אם לכתב כל שהוא יש מאמר שעוסק בנושא מענין.

הבעיה שבמדינה הזו יש יותר מידי נוכלים ורמאים וכל מיני קומבינטורים שהאזרח הרגיל טובע בים הספקולציות, וממש לא יכול לדעת מה נכון ומה לא, וזה מחזיר אותנו לאימרה שמה שנכון בעיתון הוא התאריך, וגם בו התפוגה שלו היא בחצות....

קח ידיעות מהיום:
1.
הנהלת הנמל מציעה לפטר את העובדים, לתת להם פיצויי פיטורין ופנסיה מלאה לפי המשכורת של היום. ואז לקבל אותם בחזרה במשכורת רגילה בלי כל ההטבות וההונאות של היום (כמו למשל שכר יומי+ כמה שעות נוספות, גם אם היית בכלל בחופשה וכו).
המטרה: החזרה השכר הנאות לעובדי הנמל.
התוצאה: כולם יהיו עשירים עוד יותר כשתהיה להם פנסיה עשירה+הטבות וזכויות+משכורת.....
2.
אופיס דיפו נסגרה.
המהלך: מי שקנה אותה, העביר ממנה כספים לחברת מתאים לי שהיתה בקשיים, כעת מבקשים הקפאת הליכים נגד אופיס דיפו ומכירתה כעסק חי.
התוצאה: קומבינה סיבובית כדי לשקם את מתאים לי באופן בלתי ראוי לגמרי.
בשים לב שקניית אופיס דיפו לפני מספר חדשים מוכיחה את התרגיל המכוער, כיוון שלמשל בחולון החנות צימצמה את פעילותה מאוד, הקטינו את גודל החנות לחצי, ויותר מידי דברים לא יכולת למצוא אצלם.
3.
בית חולים הדסה פוגע בבריאות הציבור ונדון לקנס זעיר של 120.000 שקלים וזאת אחרי שהוזהר לפעול בנדון וסרב. זה אותו בית חולים שממשיך לשלם שכר עתק לבכיריו.
תגובת בית החולים: הכל בסדר מאז 2009.....
4.
מחפשים איך נלחמים בחסרי האחריות הפושעת שמדברים בטלפון או מסמסים תוך כדי נהיגה.
(במשפחה יודעים שכאשר אני לא עונה לטילפון, סימן שאני בנהיגה)
יש חוק שאוסר שימוש בטלפון בנהיגה, ואם זה לא מספיק, אפשר לחוקק חוק כמו החוק נגד משקאות בארה"ב האוסר החזקת בקבוק/פחית משקה פתוח ברכב ולא משנה מי שותה, כך צריך לעשות עם טלפון נייד שצריך לאסור שימוש בטלפון על ידי הנהג בשום צורה שהיא (כל שימוש שהוא מפר את ריכוז הנהג בנהיגה), כאשר לטלפונים חכמים ישנה אפליקציה במחיר נמוך, המזהה שהרכב בתנועה והמתקשר למטלפן ומודיעו שהיעד עסוק ויתקשר אליו לכשיתפנה.
ועוד משהו: הקצאת כוחות לטיפול בנהגים שרבים מידי מצפצפים על החוק.

יוליקה

Member
מנהל
רשת מתאים לי נכנסה לקשיים

כי מכרה את אותה סחורה שמוכרים בעונות ובקרייזי ליין רק כמעט פי שתיים במחיר...

הייתי קונה של מתאים לי... עד שגיליתי את הרשתות האחרות...

ז"א שהוא מתכוון להמשיך במעשים שליליים

יוציא כסף מ-מתאים לי ואז היא תפשוט את הרגל.
כי יש להניח שהוא לא יוריד במחירים.
בארה"ב ומקומות אחרים יש שם למקצוע שלו: "מחסל חברות".

למעלה