בוקר אור ליום חמישי..היום אני ניגשת לרופאה

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חמישי..היום אני ניגשת לרופאה

שתבדוק את נשימתי..הלילה ישנתי מעט..ואם היא תרשה לי אסע לבקר את אבי.לא רוצה להכנס לבית חולים ולהדביק אותו בעוד חיידקים..אני רוצה להיות במיטבי לשבת כי אנו נפגשים אצל עינת לציין את ימי ההולדת של עופרי שהיה בתחילת החודש ושל עינת שיהיה ב 29.4...אתמול התקשרו מבטוח לאומי ובקשו לקחת את מכשיר המצוקה..אנו שילמנו 10 שקלים לחודש..ואם אנו רוצים להמשיך להחזיקו זה 49 שקל..למען בטחוננינו אנו נשאיר אותו..למרות שלא השתמשנו בו למצב חירום.נקווה שזה יהיה בהמשך...לפי בטוח לאומי שינינו בריאים..ולא מגחע לנו עזרה מהם...אנו נסתדר ומקוה שיתנו למשפחה שזקוקה יותר את העזרה..

הדסהש1

New member
הלך לי מהר בקופת חולים הייתי הראשונה גם בבית מרקחת..

כמובן קיבלתי אנלציה לעשות בבית 3 פעמים..יש לי מכשיר שנים..
ולא לנסוע לבית חולים כי אני יכולה לחטוף עוד חיידקים ולא כדאי להסתכן..
אמתין מספר ימים..לרמי היה מזל צריך לעשות בדיקת שדה ראיה וכבר יש לו תור למכון מור להיום אחר הצהריים..לתל השומר היה לעוד חודש.....המשך יום טוב לכולם

בוקר טוב !

הדסה תמיד יש מישהו במצב יותר גרוע/ פחות טוב. זה סוג של נחמה , משהו כמו " הדשא של הזקן יבש יותר ".
אתמול שמעתי שיחה בין שני נכדי. בן ה4 ועשרים לבין בן ה15 . הקטן ביקש נקניקיות לארוחת צהרים, והוסיף שיאכל הרבה נקנקיות ,[השגיאה במקור]אדומות שזה הצבע של הפועל באר שבע , והם יהיו חזקים וינצחו . הוסיף לו אחיו הגדול " תאכל הרבה נקנקיות אדומות והפועל באר שבע ינקנקו את היריבים שלהם ".
הדסה הרבה בריאות , ציפי הרבה סבלנות ויעלי שינה טובה .
מינהר , מיזמן לא ראית לך .
תוך כדי כתיבה ראיתי פרסומת ל"טריקים לבישול" פורסים עיגולים של פלפל בגובה כ5 ס"מ . שמים במחבת על אש , ולתוך העיגול שוברים ביצה . יוצא מין עין מפולפלת , נראה מגניב .
&nbsp

למעלה