בוקר אור ליום חמישי...כבר עבר עוד שבוע

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חמישי...כבר עבר עוד שבוע

כל יום יש חדשות נוספות לא משעמם בארצינו...
נראה מה ילד יום האם שולה זקן נתנה משהו
שלא ידעו על אולמרט? הנאמנות שלה היתה בעוכריה...

misu007

New member
בוקר טוב ויום שקט ומעניין

יש חומר לשיחות לסוף שבוע

נאמנות של מזכירה זה תנאי בל יעבור לעבודה כזו

הבעיה מתעוררת כאשר המזכירה מגלה שהבוס שלה מבצע עבירות.
היא הופכת לעבריינית בעצמה אם היא לא מדווחת לרשויות או לא מתפטרת מיד מהתפקיד.

יוליקה

Member
מנהל
אתם צופים במאסטר שף??

השופטים...לא עוזרים בכלל למתמודדים... הם רק מקלקלים להם...

ותגידו את האמת צילה לא קצת מעיקה???

בת אל7

New member
יוליקה אני צופה,,לפעמים גם השופטים הזויים

וצילה--צילה של הרוח

מיכל חמודה ונעימה,,אייל משונה התאורים שלו הזויים

בקר טוב בקר אור, לאור - אובך...

לי גם הקדימונים לתוכניות השף למיניהן מיותרות...
לא צופה.

pazi66

New member
אני צופה בשמי התוכניות בערץ 2

מאסטר שף ו- משחקי השף ...אוהב כל תוכנית ראליטי שיש בה תחרות, בשבילי זה עוד ענף ספורט ...ותמיד העבתי ספורט, לא רק לראות
בצעירותי עסקתי שנים בספורט וגם הגעתי להשגים טובים....בקנה מידה ארצי.
מאור חבצלות, מיותרות או לא מיותרות זאת כבר דעה אישית של כל צופה ......

נכון פזי. לכן המשפט התחיל ב"לי"...

לי גם הקדימונים מיותרים...

אגב, גם אני בצעירותי עסקתי בספורט תחרותי.. כדורסל.

הספורט שלי היום בעיקר רכיבה על אופניים, וחילוץ עצמות ושרירים בספורטק....

pazi66

New member
נכון אור,צודקת, לא ראיתי, סליחה,מתנצל...צריך

כנראה להחליף מספר במשקפיים.....

לגבי מסטר שף

כפי שאמרתי, אני רואה עד הפסקת הפרסומות השניה, לא יכול לראות את עצמי מבזבז בכל פעם 10 דקות על פרסומות מטופשות והולך לענייניי.

לדעתי ההערות של השופטים דווקא עוזרות למתמודדים להבין שהם הולכים על טעות ויש להם צ'אנס לתקן.
לפעמים גם אני לומד מהם משהו (יש לי פנקס מתכונים שאשתי הכינה לי ומידי פעם אני עושה משהו) . לגבי אייל, האיש רואה עצמו כמשורר של אוכל ולכן הוא מתפייט (לפחות זה, כי ביזנסמן גדול הוא לא) , מיכל שתהיה בריאה איזה פה ענק יש לה, מדהים כל פעם מחדש. (עד היום אני משתמש בסיסמה של אביה:"אז מה לעשות? לעשות!".
השמן קצת התרכך וחיים הוא די פרווה.

אז כמו שאני מתעצבן על גודש הפירסומות, כך אשתי כשמישהו עושה משהו שלדעתה לא הגיוני בבישול, ועד היום היא לא טעתה.

לעומתם , משחקי השף, התחילו ברף גבוה מאוד, והם צריכים בכל פעם להתמודד עם זה ומידי פעם אני רואה ירידה באמנות הבישול שלהם.

שתי תוכניות בישול ביחד, זה קצת יותר מידי. אבל תמיד הטלויזיה תלך על המכנה הנמוך יותר אם זה יעלה לה פחות כסף, כמו כל התוכניות "ריאליטי" שאף אחד מהם איננו ריאליטי (מציאות), או כל מיני תחרויות: כוכב נולד, מורה נולד, זמר נולד, שחקן נולד, בדחן נולד, ילד זמר נולד, וכו.

אגב, לא הבנתי למה מי שזוכה בתחרות הוא "מאסטר שף". הרי הוא מעולם לא היה שף, אולי בקושי טבח חובב, וגם אחרי התחרות הוא לא הפך אוטומטית ל-שף שזה מקצוע עם יד יכולות ונסיון, אז הם כבר קופצים לדרגת מסטר שף ???

הנה מה שכן למדתי מזה, אני נוסע כעת ללובלינסקי לקנות סכין שף, שיהיה לי יותר קל לחתוך ירקות ובשר וכו.

הדסהש1

New member
בקשר למאסטר שף זה כבר נמרח..השופטים

חייבים להיות ניטראליים..אבל נמאס כבר ששני מתפלסף
ונותן הרצאה על כל מרכיב...המשתתפים רוצים להצליח..
צילה עשתה הכל כדי למצא חן בעיני השופטים... ...היא המבוגרת בינהם...

י מ י ת 2

New member
רואה מסטר שף מדי פעם לפעמים אפר ללמוד משהו

חדש. זו תכניתך טלויזיה והיא צריכה לשרת את המטרה הזאת. אכן יש מתמודדים מעצבנים ויש מנחים מעצבנים וזה מה שמעלה את הרייטינג...
הבקר שמעתי על תביעה בענין טלפונים מעצבנים שמציעים כל מיני הצעות. כמה פעמים נפלתי בפח ומאז למדתי. אני מסרבת לכל הצעה טלפונית ולא מוכנה אפילו לשמוע "הסברים". סיפר הבוקר איש אחד על אמו בת 82 אקדמאית במכון ויצמן שלקתה בליבה לאחר שהתברר כי יש לה חוב של 100000 ₪ שנוצר מכל מיני עסקאות כאלה. הוא פרסם את שמה כדי להתריע.

אצלנו מזמן לא מגיבים לטלפונים שמציעים

אין יום שלא מקבלים טלפונים עם כל מיני הצעות שרובן מתחילות ב-:"......מגיעה לך מתנה מאיתנו כלקוח ותיק...." אני לא לקוח ולא מכיר את החברה, אני אומר למדברת: "לא מעונין,שלום" וטורק. לאחרונה התחלתי לטרוק בלי להיות מנומס, זה נמאס.
אם מדובר בהודעה מוקלטת וכאלה יש המונים שמרשים לעצמם לשלוח לי הודעות אוטומטיות, מקלל את האמא שלו וטורק.

פעם אשתי היתה מאוד נדיבה. כל פניה זכתה לתרומת קבע. יום אחד אמרתי לה:
א.
רוב הגופים אליהם היא תורמת, המנהלים דואגים לעצמם, וכל המנגנון שהקימו הוא רק להתעשר. גם כל ההונאות כמו גברת ברק שמתנדבת אבל מקבלת הוצאות 30.000 לחודש זו גם דוגמא.
ב.
סך הכל התרומות שאנחנו נותנים בחודש מגיע כמעט ל-1500 שקלים, שזה היה נתח מאוד כבד למשכורת של אותם ימים.

אי לכך:
א. אני נותן הוראה לבנק לבטל מיידית את כל התרומות הללו.
ב. כל פניה אליה בלי לברר או להאזין לדובר החלקלק, לענות בשלילה ולסגור את הטלפון.

לקח לנו כשלוש שנים עד שהפניות ההן תפסקנה, אבל יש כל הזמן חדשים והודעות מוקלטות, ואין מה לעשות, רק לקלל ולטרוק.

הדסהש1

New member
אני לצערי קניתי מספר מוצרים דרך חברות

שכאלה...הם ממש עלוקות...לאחר שראיתי את הכתבה
בבקר אני מזועזעת .

pazi66

New member
אני כבר שנים קונה את רוב הדברים

שלי להובי שלי ...שזה התעסקותי מעיקרית בעשור האחרון,תקשורת מחשבים, מחשבים, וידיאו, אודיו, טלפוניה קוית או אלחוטית, תוכנות וחןמרה למחשב, גדג'טים, חשמל
ואלקטרוניקה, דרך האינטרנט, באמצעות PayPal שמשולם דרך כרטיסי אשראי מבלי שאצטרך לתת את מספר כרטיס האשראי למוכר....הכסף מועבר ע"י PayPal ,
רוב הדברים עולים לי פחות ב-30% -50% מאשר בארץ, זה מגיע אלי עד הבית תוך מספר ימים.
עוסק בזה מספר רב של שנים,ואני מרוצה מאד,מאד....
הגדולה בעיסוק הזה שמעל 90% מהמקרים ,אני יכול עד 30 יום מהקניה לבקש החזר כספי בלי שום הנמקה וכספי יוחזר מייד, באותו דרך שחויבתי,זאת כאמור לגבי
תוכנות שאנימוריד מייד לאחר ההזמנה למחשבי, ולגבי דברים שמגיעים בדאר, על ידי החזרתם בדואר לשולח.
אני יכול להצהיר שבצעתי את זה המון פעמים ללא כל תקלות או בעיות.
מקורות הקניה שלי , סין, אנגליה, ארה"ב וכמובן ישראל , ישירות nספקים ואתרי המכירות או דרך E-Bay או Amazon .

בת אל7

New member
דוקא יש מה לעשות,,לנתק את המס הישן

לבקש מס טלפון חדש חסוי מבזק
בתחילה קצת עבודה להודיעה לכל מי שאנחנו מעונינים על הטלפון החדש

ובא לציון גואל ושקט מכל המטרידים הסוקרים והמחקרים,,מאז שעשיתי כך התחלתי לנשום

עדגיל

Well-known member
בעזרת שיחה מזוהה אני פשוט לא עונה לטלפונים

שיש להם מספרת רב של ספרות ומתחילים ב-+- , יש גם את הטלפונים שמתחילים ב-076, 072, או בעלי 4 ספרות - -14. פעם אחת התקשרו אלי ואמרו לי שמישהו מחו"ל מנסה לחפש אותנו ולא מצליח והוא ממתין לנו בטלפון של חבר שלו ועלינו רק לבצע 72* ואחרי זה 050------. האמת כמעט ונפלנו בפח כי יש לנו משפחה בדרום אפריקה והיינו בטוחים שמחפשים אותנו. בסוף הבנתי שמדובר בשיחת עקוב אחרי. כלומר מישהו רצה לשוחח מהסלולרי שלו על חשבון הברון. לחברה שלי התקשרו מחברה כלשהי שאלו אותה חידה קלה, היא קיבלה פרס ששילמה עליו 49.90 ואחרי זה היה מגיע לה עוד פרס בגלל שהיתה כל כך "אינטלגנטית", וגם עליו שילמה 49.90, ואחרי זה שאלו אותה אם היא רוצה עוד פרס והקריאו לה רשימה מפה ועד להודעה חדשה והיא התלבטה התלבטה והפקידה אמרה לה שתשלח לה משהו יפה, ואז היא קיבלה הביתה ארגז ענק עם שלי מלא במגבות, ספרים, סירים, מצעים, משחקי ילדים, קופסאות איחסון וכו' וכו'.... ויחד עם זה היתה חשבונית של כמעט 1,000 שקל. לקח לה הרבה זמן לבטל את זה.

בת אל7

New member
אבל בשביל שיחה מזוהה,,זה גם מטרד

לא תמיד נמצאים ליד הטלפון צריך לקום ולבדוק
ולפעמים הם הסוקרים מטלפנים כל 10 דקות כך לפחות היה אצלי
כך ששיחה מזוהה לא פתרון עבורי,,מה גם שאפשר לטלפן כוכבית 43 ואז ל א רואים מי מהמטלפן
לא תמיד הם מאפשרים לבדוק את המספר,,,

למעלה