בוקר אור ליום חמישי שמבשר את סופ"ש

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חמישי שמבשר את סופ"ש

פותחת מעט באיחור..אמש הלכנו להופעה של שולי ראנד
אני חשבתי שהוא יותר ישיר מזמורים ופיוטים..המקום היה מלא עם אנשים דיי צעירים..והנה הגיע אדם חסיד מרשים בהופעתו..הזכיר לי מהסיפורים את אליהו הנביא..ופתח במופע רוק ..הוא שר שירים של זמרים מעברו החילוני..קול אדיר.לא להאמין אדם מבוגר קופצני..בין שיר לשיר מספר בדיחה.הקהל מצטרף לשיר איתו .שעתיים ללא הפסקה..הגענו הביתה מלאי אנרגיה ולא יכולתי להרדם...קמתי מוקדם אך לא היה לי חשק לקום..טוב לצאת מידי פעם מהבית לשחרר את האנרגיות שנצטברו בגוף...

הדסהש1

New member
מי שלא יו8דע מיהו שולי ראנד יש תמונה מעברו

החילונו ומהיום..בדמותו החסידית הופיע אמש..

בוקר טוב

הדסה, אני שמחה שנהנית,
היום אין לי משהו מיוחד לשתף, אז אסיים פה,
שיהיה יום נעים לכולנו.

בוקר , אין מערבין שמחה בשמחה .

ביום שלישי סיימתי קורס של 3 זריקות של חומצה הילורית, או משהו דומה , חומר המיוצר מקרבולת התרנגול . עדין יש לי כאבים , אך קצת פחות . בינתיים , ביטלתי את התור לדיקור סיני . אתן קצת זמן לזריקות לעשות את שלהן . אם אתחיל מייד בדיקור , ואחוש שיפור , לא אדע מי אחראי לשיפור , ובלבד שיהיה שיפור .
הדסה , יופי שיצאתם ונהניתם . אנחנו ממעטים לצאת באופן כללי , ולשמוע זמרים במיוחד ! זמרים נורא משעממים אותי , מילא , אם בטלביזיה , שאפשר לקום , לקחת משהו לנשנש , לפשפש , לנמנם . אבל לשלם על זה , לצאת מהבית , לשבת כמו גולם באולם , לא בשבילי . כפי שנאמר כל אחד והעדפותיו .
צריכה לצאת , אז יאללה ביי .

הדסהש1

New member
אנו כמעט ולא יוצאים אולי פעמיים בשנה..זה מקום מועדון שלא

מכיל מאות אנשים..יושבים ליד שולחנות מזמינים שתיה ואוכל אם רוצים..ההופעה מתחילה ב 10 בלילה עד 12..ללא הפסקה..אני למופעי ענק לא הולכת.
פשוט רציתי לשמוע אותו לזכר ימים עברו ..לפני שחזר בתשובה..

הדסה בטח ראיתם אותו במועדון הגריי

ביהוד, אנחנו הולכים לשם לראות את האיחוד
של להקת טיפקס.

yaely2

New member
מנהל
ערב יום חמישי, ערב טוב

המון בריאות לכולם וגם המון נחת.

מאז שחזרתי מאילת התחלתי להקפיד לישון בצהרים, לפעמים שעה לפעמים שעתייים. אם תראו אותי לא תכירו אותי, מאז שאני ישנה בצהריים אני נראית יותר טוב.
ביום ראשון אני עושה מיפוי עצמות, מישהו כבר עשה בדיקה כזאת? אמרו לי שזה לוקח 5 שעות? הכול בשכיבה? בישיבה? אנא דווחו לי אין לי מושג מה זה, חוץ מאשר שאני צריכה להביא צידנית עם אוכל ל 5 שעות.

חיוכון:

בלונדינית אחת מספרת לחברתה: "את יודעת, אני לא מבינה מה קורה בזמן האחרון, אבל אני מאוד פופולרית! כל יום גברים רודפים אחרי ומציעים לי לצאת איתם!"
"נו מותק", משיבה החברה, "נראה לי שאני יודעת למה".
"מה?", שואלת הבלונדינית, "זה בגלל שאני מתלבשת יפה וסקסי?"
"לא זה העניין", משיבה החברה.
"זה בגלל התסרוקת המהממת החדשה שלי?"
"לא", משיבה החברה, "גם זה לא העניין".
"אז מה??",מתחננת הבלונדינית, "תגלי לי ואני נותנת לך כל מה שתרצי!"
"זהו בדיוק", משיבה החברה...

יעלי

עשיתי מיפוי לפני כ10 שנים .

אם הטכנולוגיה לא השתנתה , אזי הבדיקה עצמה אינה כה ארוכה . ההליך ארוך . את מגיעה ומתקבלת משרדית , כשמגיע תורך לבדיקה את נכנסת לטכני/אחות/רופא , מרכיבים לך מחט של עירוי ודרכו מכניסים חומר ניגודי שמתפזר בגוף ונקלט גם בעצמות . כעת עליך לשתות הרבה מים כדי לעזור לחומר להתפזר , ובמקביל ממתינה שעתים + . אחרי יותר משעתים החומר מספג בעצמות ואז מצלמים ,ממפים, יוצרים מפה , של כל עצמות השלד . המטרה לבדוק אם אין נזקים, [שברים, סדקים , גידולים או כל מרעין בישין ] בעצמות.
בקווים כלליים זה מה שאני זוכרת. מקווה שאינני מטעה אותך . לא זוכרת בקשר לאוכל , אבל מאוד מומלץ ספר/תשבץ/חוברת/עיתון וכזה מין , [כזה מין , אין הכוונה לסקס , אלא לחומר קריאה].
שיהיה בהצלחה, ושלא ימצאו כלום . תמר.

למעלה