בוקר אור ליום לאחר הטלטלה במערך,

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום לאחר הטלטלה במערך,

מהלך שלא הייתי מאמינה על ליבני, ביבי היצליח להקדים את
הפריימריז ל 31 לחודש, הוא עושה בכל בחופזה,
אתמול ביקר בעיר הב"הדים בדרום כדי לומר שהפרוייקט ימשך,
עד להחירות צפויים לנו כנראה עוד טלטלות,

יוליקה

Member
מנהל
איך ניתן למנוע

אם אתם רוצים למנוע את הממשלה הזאת... ליכוד+ש"ס+יהודות התורה+הבית היהודי - אתם יודעים למי חייבים להצביע - אל תתנו לסחטנים לחזור לשלטון!!!!

מטריד מנוחתי: איך דרעי העבריין שהורשע בקלון, חוזר לפוליטיקה?

זו רק ההוכחה החדה ביותר והברורה שכל הפוליטיקאים שקרנים רמאים נוכלים וגנבים.
עבריין מורשע בקלון, אסיר לשעבר, שיחזור לחיים הציבוריים כאילו לא קרה דבר, זה בלתי נתפס בשום צורה.
זה רק מוכיח שלכל הפוליטיקאים אין טיפה הגינות, כמו שאמרתי, מה שחשוב זה הכסא והמשכורת שלהם, וכל היתר על הפאטה.
ביבי הבטיח שעיר הבה"דים תקום, זו עוד הבטחת סרק שבאה לרמות את הציבור כמו כל הבטחות הסרק בסגנון לוי אשכול.

היום ראיתי צילום של העיתון ידיעות אחרונות הראשון מלפני 75 שנים.
ואני עוד זוכר שאז נהגו לאמר:"אבל זה היה כתוב בעיתון" כאילו מדובר בהוכחה ניצחת.
בינתיים הבין הציבור שהעיתון טוב רק כדי לעטוף דגים והדבר היחידי הנכון בו זה התאריך.

אתמול נדרשתי במקום אחר לחוק הדיור הציבורי שבגללו עד היום אין לי דירה:
1998 - רן כהן מציע לחוקק חוק הדיור הציבורי, הממשלה הקפיאה את ביצוע החוק, אבל הוא ממשיך ומשוויץ וגרם לנו להגיש תביעה ובבית משפט נאמר לנו שהוא מתעה אותנו כי אין חוק כזה. השיעור הזה עלה לנו (דיירי הדיור המשטרתי) המון כסף. הייתי זכאי להנחה של 95%
2007 - הוגש תיקון לחוק המדבר על הנחה של 80% לזכאים. ההצעה נדחתה על ידי הממשלה
2008 - מליאת הכנסת אישרה את החוק עם התיקון החדש, משרד האוצר מקפיא את החוק.
2013 - משרד האוצר מפשיר את הקפאתו והחוק יוצא לפועל אלא בתיקון שבו מדובר רק על 50% הנחה.

זה היה עלוב לגמרי וחלק מהמשך ההתעללות של המדינה במבוגרים.
הרי הזכאים לכך הם כבר בני 70-80, למי יש כסף לקנות דירה ? אין בנק שיתן להם הלוואה.
מכאן שהפשרת החוק היא צחוק ובדיחה על חשבון האנשים המבוגרים.
תחי מדינת ישראל.

מינהר

New member
מאיר, חבל מאוד בעניין חוק הדיור הציבורי.

ובעניין דרעי, לא לדאוג יותר מידי. סביר שרבים אחרים בפוליטיקה עשו דברים דומים, ולא נתפסו. הוא לפחות שילם איזה מחיר.

מינהר

New member
יוליקה, תמיד יהיה מי שישדוד את הקופה הציבורית.

באידיש יש פתגם- מה אכפת לי אם הטיפש מרביץ לי או החכם. איכפת לי שמרביצים לי.

מאיר, היום אני כבר לא מסוגלת ללכת הרבה ברגל,

או לנסוע ממקום למקום, אני רוצה לנסוע ולהגיע למקום אחד ששם יש ים ואנשים מטיילים, עם מסעדות ושוק יפה,
יש דילים למקומות כאלה, מביאים אותנו עד המקום, ובחזרה גם אוספים אותנו, זה פשוט יותר נוח.
נראה איזה הצעות יהיה לנו הקיץ!
&nbsp
בענין המפלגות, לא מוצא חן בעיני השידוך בין ליברמן, כחלון ולפיד !
כרגע אני נוטה ללבני עם שפירא!
מתפללת שלדתיים לא תהיה שום דריסת רגל בממשלה, אחרת אנחנו אבודים!

אלאורלי

New member
אני לא אתפלא אם מישהו יעשה משהו לשפטל.

האיש כל כך בוטה, עויין ומדבר במילים כל כך מכוערות
על נציגי הציבור ובכלל.

בדיוק אשתי היום התלוננה שבכרתים אני "רץ".

במסגרת המאבק שלי נגד גנבי המים מהחברה העירונית, אני צריך כל יום לרדת שלוש קומות ולעלות שלוש קומות, העליה בשבילי קשה עם קוצב הלב ואי ספיקת הלב, ואני צריך לעלות לאט-לאט-לאט כדי שלא יגיע לי הדופק ל-120..... אבל אני אסיים את 90 ימי הבדיקה, כמו שאומרים "בי הוק וביי קרוק" (על אפם ועל חמתם). ולמעשה כבר הוכחתי שהם מרמים וגונ/בים כסף שלא כדין...

ראשית, בכרתים אני נועל תמיד נעלי הליכה (מחנות למטייל) מהסוג של הנעליים קלות, וזה משנה את הכל, אני לפחות חצי יום על הרגליים שם ונעליים טובות עושות את העבודה.
נכון שאני לא יכול לטפס על ההרים ואפילו לא על הגבעות, אבל אני הולך. למשל בחאניה בית הכנסת במרחק של כ-2 ק"מ מהמלון, אני הולך אליו, בחזרה הוא בעליה תלולה אז זה מתבצע עם הפסקות. אני גם בכרתים מסתייע במקל, לאשתי לקח המון זמן עד שפסיכולוגית הרשתה לעצמה ללכת עם מקל ולהבין שזה משנה הכל.

אז כן אפשר ללכת מעט (מסלולי הטיול שלי כולם עם הליכות קצרות שמתאימות לי, פרט למסלולים ספורים או מסלולים רגליים). ובהחלט אפשר לנסוע ממקום למקום כאשר הרכב מביא אותך ממש עד האתר עצמו ברוב המקרים.

לגבי השידוך בין ליברמן כחלון ולפיד הוא בלתי מעשי כמו החיבור בין לפיד לבנט שהיו מסוכסכים מהרגע הראשון כי לא ניתן לחבר מי שנגד הדתיים עם דתי שהוא כמעט חרדי.
השידוך החדש ממש מצחיק, הרי ליברמן הוא קיצוני ימני, כחלון מדבר על החברתיות ולפיד על מעמד הביניים.
והמענין הוא ששלושתם לא עשו יותר מידי עבור הציבור, אולי לכן הם יתאימו ???

דווקא מהשידוך של לבני והרצוג אני רואה אפשרות שיצא משהו טוב, כי שנייהם מרכז-שמאל, ונראה שהם מעשיים בניגוד ליחימוביץ שהיתה סתם אחת שמקשקשת בלי הכרה ובלי לעשות משהו.

מינהר

New member
לאה, כל הכבוד שאת ממשיכה לטייל למרות

קושי כזה או אחר. הטיול מעשיר את הנפש.

deebeebee

New member
בממשלות קודמות

החרדים שדדו את הקופה. בממשלת ביבי והאחים בנט-לפיד המתנחלים שדדו את הקופה.

הם חילקו מאות מיליוני שקלים

לכיפות ולמתנחלים בכלל. ואיך עשו את זה? קבעו סכום קטן נניח לשיפוץ בניינים בירושלים - ועוד סכום גדול מאוד להתנחלויות. סכום קטן לבית ספר כלשהו - ומליונים לישיבות. גנבים מושחתים.

יוליקה

Member
מנהל
עדכון חדשות מהפוליטיקה....

בבוקר שמענו ידיעה משר הרווחה מאיר כהן - מתנהלים מגעים להקמת גוש לפיד-ליברמן-כחלון...

כעת מתפרסם כי השותפים מכחישים

ראוי שאציין... שחשבתי כבר שאני פורשת מהפעילות... לא הייתי מוכנה לפעול למען השותפים....

והנה תמונה המייצגת את האיחוד בין הרצוג לליבני...
מביאה לידיעתכם במידה ואתם מעוניינות ...אני לא אגיע, ראשית אני לא אוהבת את החלוקה
למגזרים... אנחנו טובות כשווה זכויות עם הגברים ולא בגלל שאנחנו נשים...

deebeebee

New member
לפיד ליברמן כחלון

לא שונה מלפיד ליברמן ביבי/בנט. אותו ימין קיצוני.

מינהר

New member
דבי, כחלון הוזיל לנו את שיחות הסלולר.

מה שאי אפשר לומר על מי שחלש על בזק, מים, חשמל, חברות ביטוח, קופות פנסיה ועוד.

ההוזלה של כחלון היתה בכאילו ושרתב רק מספר מועט של אנשים

לעומת זאת, האי שהחברתי הזה הצביע נגד שמונה חוקים חברתיים של רווחה ובריאות.

מינהר

New member
מאיר, אני בין המספר "המועט" של האנשים, שאינם חברים

ב'חבר' או בחברת חשמל או בעיריה, וששלמו מחיר מלא בסלולר. אז היום אני משלמת 37 שח לגולן ומדברת ושולחת סמס בלי הגבלה, לעומת 140 שח שהייתי משלמת קודם לסלקום, ונזהרת לא לדבר יותר מידי. וסלקום פרנסה יפה את נוחי דנקנר.
וחוקים חברתיים שכחלון הצביע נגד, אני לא יודעת במה מדובר- אבל אם זה מן התקציב הציבורי- יש מקום בצדק לנהוג בזהירות בכספי ציבור.

זה היה צעד פופוליסטי כדי לעשות רושם של בחור טוב, כשהוא לא...

ספרתי, הוא הצביע נגד 21 הצעות חוק חברתיות.

נראה דוגמאות (שכבר העליתי בעבר)=
1. הקצאת חוק לשינוי בקצבת זקנה , הגדלת הקיצבה (נראה מי יכול לחיות מקיצבת הזיקנה הניתנת לזקנים) . - נגד
2. תיקון לחוק שכר מינימום - נגד
3. החזרת הכבוד לאוכלוסיית הקשישים בכך שיותר להם לעבוד בעבודה ששכרה גבוה יותר מהקצוב, בלי להפסיד את קצבת הזיקנה - נגד
4. סיוע לציבור הרחב באיפשור תחבורה ציבורית בימי המנוחה - נגד
5. הכרה בפגיעה מינית בעבודה, כפגיעה בעת העבודה - נגד
6. שינוי תקופת ההכשרה לקבלת קצבת לידה לסטודנטיות - נגד
7. הצעת חוק למעצר המפר צו הרחקה כתוצאה מאלימות במשפחה - נגד
8. קובץ חוקים חברתיים -נגד
9. זיכוי במס על הוצאות טיפול מיוחדות לילדים - נגד
10. פטור ממע"מ לזוגות צעירים קוני דירה ראשונה - נגד
11. תיקצוב מקלט לנשים מוכות - נגד
12. הלוואות מסובסדות לחיילים משוחררים - נגד

זה שר רווחה מהסרטים.
עוד שקרן נוכל ורמאי וגנב, שמתנהג בדיוק כמו ביבי ולכן גם לא אמר שלא ילך עם ביבי בבחירות....
זה מזכיר לי את כל הנגררים אחרי פינטו הנוכל, שהם לא מכירים את משנתו ההזויה, אחרת היו בורחים ממנו כמו מאש. האיש חולה נפש אמיתי, אבל מה, מדבר יפה.....
הוא כמו כל הפוליטיקאקים, סומך על קוצר הזכרון של הציבור, וסומך על כך שהאנשים זוכרים רק איזה גימיק בולט.

מינהר

New member
מאיר, הוצאות מקופת המדינה זה לא חוכמה לאשר.

הויכוח אם כספים צריכים לכת לשטחים, לבטחון, לדתיים ולמקורבים אחרים --או לרווחה הוא ויכוח נפרד.
אבל מה שכחלון עשה בעניין שוק הסלולר, שנשלט ע-י חברות פרטיות דורסניות, הוא גדול.
אף אחד לא עשה דבר דומה לחברות הביטוח, הפנסיה, חברת חשמל, עיריות, תאגידי מים ובנקים.
ואת זה איש לא יקח ממנו.

לפחות סעיפים 3,4,7,12 לא עולים פרוטה למדינה.

במשפחה אנחנו מנויים באורנג' ופלאפון, ולא היה שום שינוי במחירים.
רק מי שעשה מנוי אצל החברות הקטנות כמו רמי לוי והשני גולן , זכו למחירי פירסומת נמוכים בלי קשר לכחלון , וכן גם מבצע טריפל של הוט.
אז מה הוא עשה ?
1. איפשר להקים חברות חדשות
2. חובת איסור הגבלת שימוש באפליקציות (מעולם לא היתה הגבלה, זה לא סין)
3. פתיחת טלפונים לכרטיסי סים אחרים (הפתיחה היתה קיימת, עובדה שיש לי סים כרתי לפחות 20 שנה, רק שהיה צריך לבקש פתיחה)
4. ביטול קנסות כניסה ויציאה במחיר מופרז בתקופת התחייבות (לא ביטול לגמרי)
5. אי פרעון מיידי לחובות של לקוחות שעוברים לחברה אחרת (אני לא נתקלתי בפרעון מיידי. עברתי לחברה אחרת, המשכתי לשלם את תשלומי הטלפון הקודמים עד תומם)

אלו חמשת הסעיפים שהוא אחראי עליהם, ואף אחד מהם לא היה מהפיכה מדהימה, וחלקם התקיימו, רק שלא בחוק.

זה עשה הרבה רעש כמו הקוטג' והמילקי, שנגמרו בקול ענות חלושה, העיקר הפירסום. אבל בנושאים החשובים באמת כמו שמניתי אותם, וכולם חברתיים חשובים, הוא הצביע נגד, וגם את זה אף אחד לא ייקח ממנו.....

למעלה