בוקר אור ליום לפני הבחירות לנשיא.

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום לפני הבחירות לנשיא.

אני ממש הזדעזעתי מדליה איציק...כתבתי אמש את הסיפור.
היתה התכתבות בפייסבוק...השתן ממש עלה לה לראש...
מחשיבה אותא וחברי הכנסת עליונים...ולכן קונים בתים במגדלים...
לא יכולתי להרגע .הרי היא באה מהעם.פשוטה למדי..
עשתה גם דברים שלא יעשו...מי היא חושבת את עצמה...
ואמתול התגלה שיש לה 3 בתים...שלא תספר סיפורים.הלואות.משכתא.
ואפילו אם כן צריך לדעת לדבר עם אנשים...ולא להיות "שויצרים ויהירים"

דליה איציק צודקת - חברי

כנסת הם לא כאחד האדם . מותר להם להיות מושחתים, לגנוב ולסחוט ולקבל שוחד. ולחיות על חשבון הציבור.

יוליקה

Member
מנהל
לא צריך להתרגש ממנה יותר מדי

תמיד היה לה פה גדול...ולכן היא מחוץ לכנסת.

וגם כעת היא תישאר בחוץ וכך יסתם עליה כנבחרת ציבור - הגולל.

אמן כן יהי רצון!!

יוליקה

Member
מנהל
יש אלטרנטיבה לדה-וויס

אמש, במקום דה-וויס בחרתי בערב תרבותי אחר - צפיתי בערוץ 8 בתכנית ששמה "מלך היהודים" תכנית שהוקדשה לחייו של חיים נחמן ביאליק. אודה שמאז בי"ס יסודי בשעורי עברית (בזמני לא קראו לזה ספרות...) לא עסקתי בשירה של ביאליק...גם לא היתה אז טלוויזיה... אמש נהניתי מאד לשמוע ולראות את כתבי ידו שוודאי ניתן לראותם בבית ביאליק בתל אביב וגם שם לא ביקרתי מאז בית ספר יסודי... נהניתי מאד מהפרשנויות של חוקרי ספרות...להיזכר בשירי ילדים ששכחתי שביאליק כתב... אבל בעיקר נזכרתי במורה שלי מבית ספר יסודי אילנה בן שאול (רעייתו של המשורר משה בן שאול ז"ל) כשנכנסה אלינו לכיתה בפעם הראשונה בכיתה ו' - היא לימדה אותנו את שירו של ביאליק "צנח לו זלזל" חלפו מאז יותר מ-50 שנה - אבל זה לא נשכח ממני עד היום. התכנית אמש החזירה אותי לשיעור ההוא בכיתה ו' בבית הספר היסודי "המרכז" ברמת גן. אז בכל זאת יש אלטרנטיבה לדה-וויס...

י מ י ת 2

New member
למי שחושב שדליה איציק דינה להיות בחוץ

חוששתני שצפויה לו הפתעה. אני לא בטוחה שתגיע לנשיאות, אבל יש לה הרבה תומכים. במקרה זה השיקולים ממש לא חשובים. וזו הצרה שהשיקולים לבחירת הנשיא הם כל מיני סוגים פרט למחשבה אם הבן אדם מתאים או להיות נשיא ומהי האג'נדה שלו, אם יש לו כזו.
נשיא לפי השקפתי פרט להיותו אדם ישר והגון ומחובר לעם, צריך שיהיה בעל מחשבה עצמאית ולא פחות חשוב שתהיה לו "הדרת מלכות". היחידי מכל המועמדים שנראה לי מתאים לכל אלה הוא שכטמן. אבל אין לו סיכוי כי הוא מהברנז'ה.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, אתמול הראו סקר בקרב הציבור

אמרו גם שאין שום קשר למה שהציבור רוצה למה שחברי הכנסת יצביעו.
כשאת אומרת שיש לה הרבה תומכים - זה תומכים אד-הוק - כי אחרי הבחירות
מחר התמיכה כבר לא תהיה רלוונטית
בקרב הציבור היא זכתה ל-3% בלבד.

חברי הכנסת מצביעים למועמד שיענה על האג'נדה הפוליטית שלהם כרגע!!

י מ י ת 2

New member
כונתי שלדליה איציק יש תומכים בין חברי הכנסת

אני לא יודעת מה השיקולים שלהם. נאמר גם שהחרדים יצביעו בעדה מהסיבה הפשוטה שביבי לא רוצה אותה. עד כדי כך ירדו הבחירות האלה. ולפרופ' שכטמן אין סיכוי כי הוא לא בברנז'ה. יש לנו עוד יום להמתין. אני ייבת להודות שאני לא במתח.

יוליקה

Member
מנהל
שאלה שאלתית...בקשר לפואד

אם יש לו סכום כזה בכספת...בשביל מה היה צריך את "ההלוואה"....
ואם כבר...מדוע לא החזיר אותה...הרי בכספת יש סכום גבוה יותר ממה שלווה...

עמיקם10

New member
שני הפורשים לא ידעו לחבר אחד ועוד אחד.

כשיש לך קופת שרצים כמו ביקורים במלון-ושמועות על הון שמסתובבות בשטח כבר 20 שנה-ומוכחות כעת-אתה לא רץ לנשיאות.
שני נשיאים עם קופה דומה-נאלצו לפרוש.לצערי המסקנה ממי שלא יודע לחבר אחד ועוד אחד הוא שהוא לא ראוי לשום דבר.בטח לא להיות שר.
ם המועמד לנגיד נפסל על קופת שרצים בהונג קונג.
בקשר לזה קראתי היום אצל צבי ינאי ז"ל-שחשבו שהשתייכות למעמד האצולה שכוללת חינוך מעולה וחיים טובים עשויה ליצור גזע של אדם אחר מעולה יותר מהעם הפשוט.
מתברר שזה לא קורה. כתב צבי-סנדרו ידידי. הם חושבים שמותר להם הכל..אבל כל גנב דינו לתליה.

שני דברים על ביאליק

א.
הוא המציא את המילה "עגבניה" ל-"בנדורה" כיוון שהיא נראתה לו מאוד מינית, והרי הוא היה הדון-ג'ואן של תל אביב הקטנה.....

ב.
בספר על יבנאל אני מספר על ביקור של ביאליק כשהגיע לארץ בפעם הראשונה, שאמר ששקל ומרגוע כמו שמצא ביבנאל, לא חש בחייו.

הדסהש1

New member
גם מזכיר הממשלה נחקר בקשר לפרשת הרפז

כל יום יש פרשיות חדשות...לשיטרית יש עוד דירות על שמו
יופי של נבחרים...

emmy5

New member
אני חושבת ש לשמעון פרס לא חסר כלום,

בטח יש לו כמה דירות,או קנה אותם לילדיו
הרי יש להם משכורת טובה , מה אפשר לעשות עם הכסף.

יוליקה

Member
מנהל
לשמעון פרס יש דירה ברמת אביב

אשתו סוניה ז"ל המשיכה לגור בדירה כשפרס נבחר לנשיאות
היא סרבה לעבור איתו לירושלים...ואז נפטרה.

emmy5

New member
כל מה שאת אומרת ,נכון...האם אין לו יותר רכוש?

למעלה