בוקר אור ליום מלא רגשות ותהפוכות

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום מלא רגשות ותהפוכות

יש כעס במשטרה על נצנחתו של גל הירש למפכלות..זה עוד יעורר
גלים...יוליקה ברוך שובך מאילת...תתרגלי לשינוי ה\שתפוז עשה
אם אני הסתדרתי את תוכלי מהר יותר..

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב - שוב הוצנח מפכ"ל חיצוני למשטרה

מאיר שפירא כבר הביע את דעתו על הצנחה חיצונית...
אלא שהפעם לא פלא... ראו את תגובתו של חברי עדו מור מהפייסבוק

ואתם מתפלאים כיצד הוצנח אדם שאינו משורות המשטרה לתפקיד המפכ"ל?????
=========
במהלך כהונתו של המפכ"ל יוחנן דנינו פרשו מן המשטרה לא פחות מאשר שבעה (7) ניצבים:
- מפקד מחוז יהודה ושומרון (ש"י), ניצב קובי כהן:
התפטר לאחר פרשה שלפיה ניהל לכאורה קשרים בעייתיים עם שוטרת הכפופה לו.
- סגן המפכ"ל, ניצב ניסים מור:
חשוד בקשר אסור עם שמונה פקודות לפחות וכן בהטרדה מינית.
- נציג המשטרה בארה"ב, ניצב אורי בר לב:
התפטרותו מגיעה לאחר שד"ר אורלי אינס, טענה היא הוטרדה על ידי הניצב.
- מפקד מחוז ירושלים, ניצב ניסו שחם:
הואשם בעבירות של מרמה, הפרת אמונים, מעשים מגונים והטרדה מינית.
- מפקד יחידת להב 433, ניצב מנשה ארביב:
פרישתו התרחשה לאחר שנחשד בקבלת טובות הנאה מהרב יאשיהו פינטו.
- מפקד מחוז המרכז, ניצב ברונו שטיין:
פרישתו התרחשה לאחר פרסום תמונות ובהן הוא נראה חוגג במסיבה עם עו"ד רונאל פישר.
- מפקד מחוז ירושלים, ניצב יוסי פריינטי:
פרישתו נבעה מחוסר רצון להתמודד עם שמועות "זדוניות" מצד קולגות במשטרה.

מינהר

New member
היום אמור להגיע אלי בן דוד מפאריס.

בן של בת דודה שלי משם, שהוא שנתיים יותר גדול מן הבן שלי הבכור.
אני מכינה צהרים לו ולבן שלו ולעוד בן דוד מישראל, בן גילי. ואולי יגיע גם בני הצעיר.
כבר מזמן לא הכנתי ארוחה מסודרת ל-5 איש.
כולכם בטח עושים את זה על האצבע הקטנה.

pazi66

New member
הי גמלאים
יוליקה...חזרת הביתה

שינוי לא קל להחליף את אוירת הכייף באילת לחיי יום יום השגרתים והאפורים.
מאחל לך התאקלמות מהירה...ורק בשורות טובות....ולבת באילת המון הצלחה למופע החדש

pazi66

New member
התרשמןת לטובה

אוהב את הממשק החדש של הפורום...תענוג...אפשר לנצלו לקישורים מושקעים ויפים.

יוליקה

Member
מנהל
תודה פזי - הפעם WOW במים

כל מה שאפשר לתאר במים על במה...
בריכות שחיה גדולות שעולות ויורדות עם מעלית...
שחיה צורנית...אקרובטים במים... המחזה של טביעת הטיטאניק
פעלולים וכד'
לא היה כזה מופע בארץ עד כה.

יש כאן שתי פנים עם הוכחה

ראשית, אף אחד מהמוצנחים למשטרה , לא שרד.
להיות מפכ"ל זה להיות שוטר מקצועי, ולכן מי שאיננו שוטר לא יכול להיות מפכ"ל גם אם יעשה חפיפה שנה ואח"כ גם פן.....

שנית, מה שהשר משדר הוא שכל הקצונה הבכירה חסרת ערך עד כדי כך שצריך להביא מישהו מבחוץ. גם אני אם הייתי תת ניצב או ניצב, הייתי פורש.
אין שום אפשרות לעבוד מול שר שלא נותן בך אמון, וקצינים בכירים שישארו הם רכיכות בעיני.

שלישית (שהיא שנית) יש לנו הוכחה מצויינת לכך שמפכ"ל צריך להיות קודם כל שוטר.
דודי כהן כמפכ"ל הואשם בכך שהיה איש אפור, נכון, הוא היה איש מעשי שלא רץ אחרי העיתונות ולא ליקק לאף אחד, אבל היה שוטר מקצועי.
קראדי לעומת זאת היה מפכ"ל נוצץ ופופולאי וחרה של מפכ"ל כי הוא לא היה באמת שוטר אלא בא ממג"ב ועסק בתפקידי מג"ב שאולי נוגעים פה ושם לעיסוק המשטרתי, אבל האנשים בשטח, לא הוא. הוא איש חביב ונחמד אבל לא ראוי להיות מפכ"ל.

המפכ"ל היוצא נכשל לכל אורך הדרך ולכן הצמרת התנהגה באופן פרוע כי בעצם לא היה בעל בית. הוא כולו היה איש תקשורת רעש וצילצולים בלי שום מושג במשטרה.
הוא התגייס כקצין ועסק במערך החקירות בלי שיהיה לו מושג במשטרה ומשם זינק להיות מפכ"ל.

אין פה שום חוכמות. מפכ"ל שאיננו שוטר, מיד מבחינים בזאת.

כשאני התגייסתי רציתי להיות בלש (אז היתה רק היחידה המרכזית בתל אביב) המגייס אמר לי: תתגייס ותשרת קודם כשוטר מקוף (ואמנם אני שוטר המקוף האחרון של המשטרה) , תלמד מהי האחריות של השוטר לציבור, איך להגיב לאירועים שונים כאשר כמו חייל קרבי שכאשר יורים לא רץ להסתתר אלא מסתער על היעד.

והוא צדק לגמרי.
מי שיבדוק את עברם של המפכ"לים של המשטרה, יראה שאף אחד מהם לא התחיל כשוטר פשוט. אפילו קראוס שהיה מקצועי (גם לא פירגנו לו כי היה איש אפור אבל מעשי מאוד ומהאסכולה הישנה) התחיל בתפקיד סמל כרוכב על אופנוע (היה בן זוג של אבי על ההארלי דיוידסונים) .

גם כאלו שהתגייסו כקצינים אבל התחילו ממערך השטח כסיירים,בלשים,חבלנים התחילו להכיר את עבודת המשטרה מלמטה, ורק אז התחילו לטפס בסולם הדרגות תוך כדי מעבר מתפקיד לתפקיד במגוון תפקידים וצברו ידע ונסיון, ורק כך יכלו להיקרא שוטרים.

הציבור המזלזל שוכח ששדרת המשטרה הוא הסיור. זהו הבסיס של עבודת המשטרה בין אם כסייר או כחבלן (אני הייתי חבלן 0027) או כבלש, ואחר כך בחשיבות הם החוקרים בשטח (התחנתיים ומרחביים) וטכנאי ט.א. , אחר כך כוחות העזר שכוללים יחידות הקשר ומעבדות, ורק בסוף כל מיני פקידים לסוגיהם (כל אחד כבודו במקומו מונח).

בשורה התחתונה: המעשה היה בלתי ראוי לחלוטין, ופוגעני בהחלט. אילו הייתי היום בשירות הייתי חש נבגד ע"י שר המשטרה, שמזלזל בשוטרים כשהוא עצמו לא מבין שום דבר במשטרה (בניגוד לקודמו שהיה קצין בכיר במשטרה).

וכמו שאמר ג'וג'ו חלאסטרה:
הייתם מקבלים רמטכ"ל שהוצנח מהמשטרה ???
ותחשבו על זה.....

אני חושבת שארדן בחר

בחריש כדי להכניס חיים בשבועות הלוהטים והמעייפים האלה. אבל האמת - לא מבינה איך ממנים כשוטר הראשון אדם שבכלל לא מכיר את הארגון לתוכו הוא נכנס.
ומצד שני יש לי הרגשה שהמפכל החדש לא קלט מה יעשו לו - את הנשמה יוציאו לו גם הקצינים הנעלבים שפגעו בכבודם וגם ההורים השכולים ואפילו ביבי שבכלל לא רצה בו.

אבל כל השמחים לאיד- השמחה היהודית הגדולה ביותר כמאמר חז"ל

כל הזמן מדברים על ה-6 שסרחו, ולא על 18 הניצבים ועוד 53 תתי ניצבים (סה"כ 71) ועוד 30.000 שוטרים שעובדים יומם ולילה לשמור על בטחונו, הנפש והרכוש של הציבור.

הסיבה שהשר בחר בנבחר שלו, שהשר עצמו אין לו שום מושג מה זה משטרה, ולא מכיר אף אחד, ולכן הלך על הקל ביותר, לבחור מישהו מבחוץ ולזרוק אותו למים כשההוא בכלל לא יודע לשחות.....

מינהר

New member
מאיר, המשטרה חשובה לך.

אולי נהיה אופטימיים, וניווכח שהירש יהיה בסדר?
ואולי לשם שינוי הקצינים הבכירים השאפתנים לא יעשו לו את המוות אלא יהיו מקצועיים? אין אפשרות כזו?

אחרי 30 שנה זה לא פלא, וגם לי יש ביקורות

אין לי שום ספק שמי שישאר בשירות מתוך 71 הבכירים, יתפקד בתפקידו כמו שצריך, כיוון שהמפכ"ל הוא לא הנושא ולא הענין אלא שלומו ובטחונו של הציבור.
ועם כל הביקורת שלי, אין לי ספק שזה מה שיקרה.

מה יקרה עם הירש עצמו ? נראה לי שהוא לא ממש הבין לתוך מה הוא נכנס, אבל הגבתי כבר בנושא בהודעה ארוכה.

סרטון אנימציה מוזיקלי מעניין

הנה לינק לצפייה בסרטון אנימציה מוזיקלי קצר,
המספר על הפלגה לארצות הדמיון, ההרפתקה והפנטזיה.
סרט אמנותי מעניין, מיועד לילדים ולמבוגרים.
אורך ביוטיוב: כ-2 דקות.

כדאי ומעניין לראות!!!

https://youtu.be/E5kN8c4lcyU

צפייה נעימה!!!

הסרטון הופק בסטודיו של תמי ברנשטיין; מילים: שלומית הרטמייר, לחן וביצוע: רועי סלמן.

למעלה