בוקר אור ליום נוסף עם הנכדות..מחר חופש...

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום נוסף עם הנכדות..מחר חופש...

קשה לתכנן לחגיפ כי אנו קרואים לצורך הבנות...לאחר החג ניסע
לטייל בלי הפקקים שבדרך...שיהיה יום נפלא 2 לספירת העומר

בקר טוב בקר אור הדסה, מחר

חופש מהנכדים או עם הנכדים?...

אנחנו לא נצא היום לחיק הטבע, נצא למתחם התחנה בת"א.

במכוניתינו לתחנת הרכבת הקרובה, משם באוטובוס או מונית, ונשוטט רגלית כמובן...

deebeebee

New member
עושים בחכמה

להימנע מנסיעה לעיר עם הרכב, למרות שהרכבות בטח עמוסות. בהרבה ערים גדולות בעולם אין בכלל כניסה לרכבים פרטיים לחלקים עיקריים של אותן ערים, או לכל העיר, וזה טוב, אבל ישראלים לא מאמינים בתחבורה הציבוריתואז מגיעים לעיר ומסתובבים שעות עד שמוצאים חניה, או חונים במקום אסור או משלמים כסף רב לחניה............

י מ י ת 2

New member
ממתינה לנכד ואשתו והנינה הקטנה.

הכינותי כדורי בוץ. ועכשיו אני מתכוננת להכין איטריות פסח. במקום הקנידלעך המסורתיים. שיטעמו משהו חדש.
חוץ מזה נטייל בחוץ, במגרש המשחקים, ובעיקר נהנה מהמשפחתיות ומהקטנה וממזג האויר.
חג שמח

יוליקה, הישראלים היו אומרים

שביבי הוא אלוהים על פני האדמה.... הרי למעלה מ-60% אמרו לסקר OECD שהם מרוצים מהחיים שלהם כאן, והסוקרים לא כל כך הבינו איך זה יתכן - אם על כל שאלה בנפרד הם ענו שרע - שכר, יוקר מחיה, דיור, חינוך, ביטחון וכן הלאה......
אובמה לא רק שקרן - הוא סמרטוט חסר עמוד שדרה ועכשיו ברור שבחרו בו רק משום שהיה שחור וחשבו שזהו - גילו אלוהים חדש.

כל מילה בסלע, דיבי. רק מה? היית פעם בתחנה

המרכזית "החדשה" בתל- אביב.

בלגן, לא מאורגן...

עוד חויות יותר מאוחר.

deebeebee

New member
הייתי גם הייתי

אבל אנשים שבאים לתל אביב מחוץ לעיר לא חייבים לעבור שם.יש רכבות ואוטובוסים המגיעים מכל הארץ לאזורים הרבה יותר סימפטים של העיר.

יוליקה

Member
מנהל
חזרתי כרגע מגבעתיים לגלבוע

תמיד יש לי מזל לנסוע נגד כיוון התנועה... אני נסעתי חופשי
ובדרך ממולי כולם עמדו....כביש 65 ואדי ערה פקוק כולו מעפולה עד כביש 6 וגם בהמשכו של כביש 6....

לא היינו מודעים לבלגן בתחנה המרכזית החדשה.

כשחזרנו, נסענו באוטובוס יש לתחנת הרכבת...

בילינו מעט במתחם התחנה שהיה עמוס משפחות ודוכנים, בקרנו במוזיאון צה"ל הצמוד למתחם, ואח"כ טיול קצר לאורך החוף ליפו.

ליד תחנת רכבת מרכז מצאנו שהעם עדיין דורש צדק חברתי וכמה מסודרת תחנת הרכבת: עולים מימין....

העם עדיין דורש צדק חברתי - ליד תחנת רכבת

סבידור מרכז, ת"א, המדשאה שליד על פרשת דרכים...

בכל פעם שאני עוברת שם

אני רואה את האוהלים, היתה עליהם כתבה בחורף. כמה מהם שמו לוחות דיקט גדולים כדי להתגונן אז העיריה הורתה להם להסיר את זה כי זה נחשב מבנה קבוע......

למעלה