בוקר אור ליום רביעי.הגיע היום המיוחל

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום רביעי.הגיע היום המיוחל

אני מחכה לתור למרפאת לב חצי שנה.ויש לי גם ביקורת אצל הרמאטולוג.טוב שזה באותו בית החולים..תל השומר.נשתמע ןמצפה לבשורות טובות

הדסהש1

New member
חזרתי מיום עמוס בדיקות..קובעים שעה במרפאות חוץ

ונכנסים כעבור שעתיים...החליפו לי תרופות.שלחו אותי למרפאת כאב .למרות שהייתי שם לפני שנתיים .ולא עזר.מרפאת הלב הרופא רוצה עוד בדיקות מקיפות שוב אקו לב..ורופא עיניים בגלל הסכרת..ולבוא אליו עוד חצי שנה...וגם הוא שינה לי את התרופות...
ציפי כתבה לי בווטסאם שאורי עבר השתלת עוג בנג שהיה לו ברגל.הוא ישאר לפחות 3 ימים בבית החולים..לכן אולי לא תשמעו ממנה...לא מקנאה בה.כי אסור יהיה לו לדרוך על הרגל.זמן מה..

חביף

New member
השתלת עוג בנג??

שיהיה בריא אורי לגמרי.
הווי את בריאה כל הזמן.
מחר יום חמישי, יום לפני יום שישי, שאחריו שבת

yaely2

New member
מנהל
אני כועסת ורוגזת

לא, לא עליכם.

אתמול הלכתי להפקיד צ'ק בבנק. כידוע הבנק מעודד שימוש במכונות וגם אני הכנתי עצמי למכונה.
3 מכונות כולן מקולקלות. היינו כמה אנשים, חכינו ניסינו ופתאום מכונה אחת התחילה לפעול. מאחר וזו הייתה מכונה לידי הכנסתי את הישראכרט, במקום להמשיך בפעולה כתבה המכונה "את הכרטיס תקבלי בסניף". לא הייתה לי ברירה, הוצאתי מעטפה שהייתה איתי והפקדתי בעזרת המעטפה.

הבוקר הלכתי לסניף לקבל את כרטיס האשראי שלי, הייתי צריכה לקחת מספר ולהמתין שלושת רבעיי שעה. למה??? הטעות הייתה שלהם ולקח להם דקה אחת להחזיר לי את הכרטיס האשראי. למה לפחות קבלת הכרטיס תהיה בלי תור??

ציפי מקווה שהכול יסתדר לך ולאורי.
הדסה איחולי בריאות לך ושיעלו על הבעיה. לכולם המון המון בריאות

יעלי

למעלה