בוקר אור ליום רביעי..יעלי את המשכימה..

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום רביעי..יעלי את המשכימה..

אני מתעוררת מוקדם אך לא קמה מיד..עד יום שישי אנני יוצאת מהבית..ציפי שושי היא לא המורה של קאי..רמי חזר המום מההופעה של החוג הם הופיעו בבית צבי...ילדים בכיתה ז".טוב שלא נסעתי כי לא נוח כל כך המקום.המרווחים בין השורות מאוד צפופים ואי אפשר למתוח את הרגליים...עינת והבנות גם הגיעו..יש לו עתיד כשחקן.תיכון אולי ילך לתלמה יילין?יעלי טוב שאינך צריכה לעבור קולנסקופיה....

מינהר

New member
בוקר טוב. אני מכינה מג'דרה. וסלט. יעלי,

בדיחה טובה. ותהני מהבריכה והגמרא.

yaely2

New member
מנהל
מה שלא עולה כסף לא שווה כסף

שלום כולם שוב,

לפי התכנון של עצמי הלכתי לשיעור גמרא ומשם ישר לבריכה. נפתח לי פישפש קטן בדלת גדר הבריכה ואישה מסתכלת עליי ואומרת לי "אין היום רחצה, רק קייטנות, היום אין כרטיסים ולא כרטיסיות. נתתי לה את המנוי שלי, עם התמונה הלא כל כך מוצלחת עליו, השוערת פתחה לי את השער והראיתי לה שכתוב על המנוי שלי "יום רביעי 10:30 - 13:00 ויום שישי 07:00 - 09:00
האישה ניגשה למנהל שאני מכירה אותו והוא אמר "בואי מחר, היום יש קייטנות" קיפלתי את הזנב ונסעתי הביתה.
הסתכלתי לאחור על הבריכה היא היתה מלאה בילדים שמחים ומשפריצים.

יעלי

שי1951

Member
ערב טוב לכולם (קיבלתי במייל)

ערב טוב לכולם
הרבה בריאות
טובה לכל החולים.

מה שהוא מצחיק (מזכיר את הגששים של פעם, רק המילים שונות)
פסטיבל ימי זמר חולון - טוביה צפיר - אף אחד לא קם
בקישור הבא:
https://www.youtube.com/watch?v=b-AuICi8KLc

רק בישראל , [לצערי ]

היום או אתמול שמעתי את העיתונאי בוקי נאה מספר בערוץ 10 .
הוא עושה סיורי תירים ישראלים באזורים "מענינים" בתל אביב . סיורים אלו כוללים מועדון חשפנות ברחוב הירקון . לבוקי יש הסכם עם בעל המועדון שכשהוא מביא תירים , הקהל יוצא לחדר צדדי כדי שהתירים לא יפגשו במועדון את השכן , ההורה , או כל מכר אחר . והוא ממשיך ומסביר שכל האורחים באמת יוצאים , חוץ מקומץ מכורים כבדים , שאינם מוכנים לוותר על כלום . הוא נכנס , ורואה בין הקומץ שנשאר פנים מוכרות , מביט מכל הכיוונים ואומר למלווה שלו מעובדות המועדון , שהבחור שיושב שם בפינה הוא לא אחר מאלוף מרום , מפקד חיל הים . עונה לו המלווה , מה פתאום זה עובד זר מסין , אינו יודע מילה בעברית , ובוקי בשלו , זה האלוף מרום . מאחר ולא הגיעו לעמק השווה הציע העיתונאי להתערב על 100 ש"ח , ואמר למלווה , אחרי המופע תגשי אל ה "תייר" , שבי על ברכיו ושירי באוזניו את השיר שוטי שוטי ספינתי .
לפנות בוקר כששב הביתה היו לבוקי נאה עוד 100 ש"ח בכיס .

לילה טוב

היום לא יצא לי להכנס לפורום, בבוקר מוקדם נסעתי לבית חולים השרון לבדיקת
אקו לב, חיכיתי שעה וחצי מעבר לזמן התור שלי, אני מקווה שבבדיקה לא ראו את העצבים שחטפתי, משם הלכתי בשמש (שכחתי את הכובע בבית) לתחנת האוטובוסים ונסעתי לשוק פ"ת, יש שם חנות שבה נהגתי לקנות נעלי בית קייציות שנוחות לי,
התאכזבתי, כבר כמה שנים שאין לו את זה, הגעתי הביתה מאד עייפה
ומאד רטובה ודביקה,
זה בערך מה שעבר עלי היום,
שייקה, יופי.

יעל'י, כואב לי הלב שאת ככה מתאכזבת בבריכה, אבל מה לעשות, זו הפרנסה
שלהם, בקיץ הקייטנות זה הקופה שלהם.
מינה, אני מקווה שנהנית מהמג'דרה, ספרי איך את עושה אותה,
תמר, אני שונאת את בוקי נאה, הוא עושה קופה על מסכנים,
לילה טוב

למעלה