בוקר אור ליום רביעי ..רמי חזר אתמול ב 3 אחר הצהריים

סליחה על השאלה הגסה , אבל ,

אינני מצליחה להיכנס לפורום "גמלאים יוצאים לדרך" , מישהי יודעת למה , האם זו בעיה של המחשב שלי או בעיה של "תפוז" ?אשמח לתשובה , תמר .

הדסהש1

New member
אפשר להכנס אבל לשלוח הודעה נאמר שיש שגיאה

בהודעה..אשלח יוליקה תזכורת..

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום רביעי ..רמי חזר אתמול ב 3 אחר הצהריים

ישו עוד בדיקות דם שלא עושים בקופת חולים. התשובה של הכבד עדיין לא סופףית כי הרופא שעושה את הבדיקות האלה היה בחו"ל כל החודש
ועושים זאת במכון לרפואה משפטית .לכן הכל מתעכב.אבל יצא משהו טוב
הרופאה שלו הלכה איתו למכון הראות כדי להקדים מאת
התור שהיה לו ל 23 לחודש הבא והקדימו לו ל31 לחודש זה.אם היה הולך לבד לא היו מקדימים לו.הוא נמצא בלחץ ואני והבנות גם.אבל אין מה לעשות..כך מתנהלים הדברים.הטעות היא שמי שקובע שם למעלה לא עובר את הדרך שהאזרח הקטן עובר להם הכל נמצא מיד עם רופא צמוד ואם צריך אשפוז הוא בחדר של 5 כוכבים.זה מתוקף תפקידם...

בוקר טוב

למרות שיש לי היום תכנית לצאת מהבית, הרשיתי לעצמי כמו בכל יום רביעי,
שהמטפל לא מגיע, לקום קצת יותר מאוחר, אז עכשיו סיימתי ארוחת בוקר
ואתכונן ליציאה.
הדסה, כל הכבוד לרופאה שהלכה עם רמי ואני מקווה שהכל יצא בסדר,
אני מנסה להכניס תמונה שקיבלתי הבוקר מהמשפחה ה-100ממת שמבלה
בתאילנד, מי צריך בית ספר, כשיש כזה כיף.
לא הצלחתי, התמונה עדיין לא נקלטה באלבום שלי, אולי, אנסה שוב במשך
היום, בינתיים הבוקר טוב כבר הפך להיות צהריים טובים.

אדזה 900

New member
סדנת הכרות

לא מזמן חזרתי הביתה מסדנה בנושא סיעוד כפי שכתבתי כבר,וחשבתי שיהיו לי חידושים שאוכל לדווח עליהם,אבל בינתיים זו היתה רק שעת היכרות עם כולם,כל אחד סיפר מה מציק לו ובמה הוא מתקשה ומה בעצם הוא מחפש בסדנה כזו.הסיכום שכל אחד מחפש איך להקל על המטופל שהוא בדרך כלל קרוב משפחה זה או אחר.בעיות שנוחתות על המשפחה כשאחד מהקרובים חולה,ובמה בעצם היה רוצה שיעזרו לו כדי להקל על כל המעורבים.את זה כמובן נשמע בפגישות הבאות.בינתיים היה לי עצוב לשמוע ולראות עשרות אנשים ,כולם מטופלים ומטפלים בצורה זו או אחרת ומחפשים דרך להתמודדות קלה יותר.

למעלה