בוקר אור ליום רביעי מי מתנדבת להכין לי קפה?
R Rosie52 New member 4/11/15 #4 אוףףףףףף את עם ה - ואני כבר פינטזתי על חיוך איזה צעיף מגניב! מפה המכנסיים נראות כתומות אבל נראה לי שהן אדומות. האם אני צודקת? לוק כלבבי. רוזי
אוףףףףףף את עם ה - ואני כבר פינטזתי על חיוך איזה צעיף מגניב! מפה המכנסיים נראות כתומות אבל נראה לי שהן אדומות. האם אני צודקת? לוק כלבבי. רוזי
S shmickey New member 4/11/15 #5 חחח, ידעתי שתתרעמי.. אבל הפרצוף יצא כל כך מעוך שחסכתי אותו מכן. את קלעת בול - המכנסיים בצבע שהוא בדיוק שילוב בין אדום לכתום
חחח, ידעתי שתתרעמי.. אבל הפרצוף יצא כל כך מעוך שחסכתי אותו מכן. את קלעת בול - המכנסיים בצבע שהוא בדיוק שילוב בין אדום לכתום
R Rosie52 New member 4/11/15 #6 ואל תחשבי שפספסתי את הקפה... היום בקושי נשמתי בין ישיבות, ראיון עבודה ואלגוריתם חדש שהתחייבתי לספק אז לא הספקתי לטפל בקפה שלך אבל למחר בבוקר מבטיחה להשתדל רוזי
ואל תחשבי שפספסתי את הקפה... היום בקושי נשמתי בין ישיבות, ראיון עבודה ואלגוריתם חדש שהתחייבתי לספק אז לא הספקתי לטפל בקפה שלך אבל למחר בבוקר מבטיחה להשתדל רוזי
R Rosie52 New member 4/11/15 #7 לא יודעת מתי תראי אבל... מקווה שהקפוצ'ינו לטעמך למרות שהשיר מדבר על קפה אחר. יש כמה באגים קטנטנים ב Transitions ולא עשיתי עריכה גרפית לתמונות ולקטעי הוידאו מהרשת אבל בכל מקרה הכנתי מכל הלב. רוזי
לא יודעת מתי תראי אבל... מקווה שהקפוצ'ינו לטעמך למרות שהשיר מדבר על קפה אחר. יש כמה באגים קטנטנים ב Transitions ולא עשיתי עריכה גרפית לתמונות ולקטעי הוידאו מהרשת אבל בכל מקרה הכנתי מכל הלב. רוזי
S shmickey New member 5/11/15 #8 רוזה רוזה מה יהיה הסוף?? אין עליך! אין לי אפשרות לראות במחשב של העבודה, אבדוק את הקפה מהבית