בוקר אור ליום שבת אחרונה בחודש זה...

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שבת אחרונה בחודש זה...

שיהיו לנו רק דברים טובים לספר...יום נפלא שיהיה

מאיר אתה בהחלט צודק !!!

ערב חג קבלתי דלקת בשריר של הרגל, שלא יכולתי לדרוך, כל דריכה היה מלווה בכאבים, היה לי בבית ארקוקסיה , לקחתי 8 ימים, אחרי חן הלכתי לרופא, (בגלל החלגים) וסיפרתי לו גם שאין לי פשוט כוח ! הוא בדק לי לחץ דם, היה לי לחץ דם קצת גבוה, הוא גם החליף לי את הכדורים נגד הכאבים .
לפי דבריו , הקורקסיה משפיעים על לחץ דם, הוא נתן לי 20 כדורים לטיפול של 10 ימים,
בערב לקחתי כדור אחד , אחרי זמן מה , היה לי סיבובי ראש, אני אף פעם לא סובלת מסיבובי ראש , מיד בהנתי כי זה מהכדור,
ולא מלחץ דם, הרי לפני הכדור גם היה לי לחץ דם !!! לא לקחתי יותר את הכדור הזה, לאומת זה הקורקסיה לא עושה לי שום תופעות לואי !!! בשביל מה הוא היה צריך להחליף אותו, הקורקסיה זה לא כדור שלוקחים כל הזמן ,רק בכאבים חזקים בשרירים !!!
בשביל לחץ ה דם, הוא החליף לי כדור אחד לחזק יותר , מדדתי בבית, עכשיו קצת יותר טוב ! אבל ביום שני אלך לבדוק בקו"ח , שזה יותר מדוייק ! הסיפור שלי בטח לא ימצא חן בעיניו! אבל אני עושה לפי מה שהגוף משדר !!!

בדיוק כך.

בגלל אי-ספיקת-לב, קורה לי משהו כמו פעם בשנה או בחצי שנה, שפתאום אני מרגיש חולשה כללית, והתחושה היא כמו לקראת-התקף לב.
דודה שלי ,אווה בת 89, בדיוק היתה איתי בטלפון ואמרה לי שזה בגלל אי-ספיקת-הלב ולא התחלה של התקף, לקחת אופטלגין בשתיה כמה שאני רגיל (50 טיפות, שווה לשני כדורים) ולשבת במנוחה. תוך שעה גג התחושה תעבור.
מאז עברתי כמה מקרים כאלו, והפתרון הזה אמנם עבד, כי תוך 10-15 דקות התחושה חלפה. "תרופות סבתא" עדיין עובדות. (במקרה זה "תרופת דודה"...)

עמיקם10

New member
טבלתי במי ים המלח שהגיעו למפעל..

אין בהם שום מזור. בדיוק כמו בים התיכון. רחצתי גם בים עצמו- בבריכה 5 יותר נכון. לעומת זה מי הגפרית של מרחצאות עין גדי מקלים על כאבי פרקים וכאבי גב- למשך שבועות אחדים.
להפתעתי אני כבר כמעט שנה וחצי בראשון וכאבי הפרקים שהיו לי בערד כמעט נעלמו. התרחצנו עשר פעמים בים בפלמחים ובעוד מקומות..וכל המיתוס של ים המלח--בלוף גדול. מה כן חם שם..בקיץ. שלא תדעו..גם טבריה ואילת- מקומות חמים..לאללה. [ו-27 שנה בסדום עשו לי אלרגיה לחום]

גלשי

New member
בכל מקרה מליחות המים גבוהה ונוהרים לשם מכל

קצוות כדור הארץ.
הרבה בריאות!

עמיקם, לכל אדם טיפול אחר עוזר !

אני לא יכולה להכנס לבריכות גופרית, זה עושה לי בועות כמו כויה !!!

למעלה