בוקר אור ליום שבת.מהבוקר המחשב עושה לי

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שבת.מהבוקר המחשב עושה לי

בעיות .מקווה שאסתדר מבלי לבקש עזרה.

הדסהש1

New member
יופי הסתדרתי לבד עם מעט מאמץ.אתמול היה יום דיי שקט

לא ביקרו אותנו הבנות.היום אולי יבואו.את עדי והילדים לא ראינו שבועיים
וזה עבורינו זמן ארוך.אני לא מלחיצה אותם להגיע .אם יש להם
תוכניות שיעשו אותם.היום יש ימי הולדת לחברים .לא עושים בבית אלה
בפארק או באולמות קטנים המיועדים לכך.זה פותר מההורים
את הבלאגן שלאחר מכן...המשך יום טוב

מינהר

New member
בוקר טוב. אני לא זוכרת אם סיפרתי לכם,

אבל אני מאוד התאכזבתי ממחלקת עינים של בילינסון, מרפאת חוץ. הסתובבתי עם כאבים קשים בעינים במשך 4 חודשים לאחר ניתוח קטרקט. וכל מה שהם הציעו לי היה טיפות לחות, שלא עזרו. ועדשות מסובכות ב-7800 שח, שלא הצלחתי להכניס לעין. לקחתי משככי כאבים שעשו לי רע. גם הרופאות בקופח קרית אונו לא עזרו לי, והפנו אותי לבילינסון. אני לא יודעת עד כמה המרפאה בבילינסון עוזרת לאחרים, לדעתי -- ממש לא.
בקיצור, רופא עינים רגיל בקופח רוטשילד פתח תקווה רשם לי משחה, די ישנה, ולאחר כמה שבועות היתה הקלה, ולאחר עוד חודש המצב ממש לא רע. ואני אפילו לא זוכרת את שמו. ערבי במקרה. אולי יש לי בין הניירות את סיכום הביקור אצלו.

שבת שלום , מינה, אני מאוד שמחה לקרוא שמצבך השתפר משמעותית .

אני עברתי נתוחי קטרקט פעמים, בהצלחה מדהימה . וללא כאבים בכלל. ואני מכירה רבים שנותחו . ומאוד מרוצים .
קיבלתי טפות לחות ליובש בעינים , הן עוזרות בכ70% . אם אני שוכחת לטפטף למחרת אני קמה עם עינים מודלקות . מכיוון שאני נוטה לשכח לטפטף , יש לי בקבוקונים של טיפות ,[ לייטירס של ד"ר פישר]בכל הבית , ליד המטה , במקלחת, בסלון , במטבח , ליד המחשב והבמקלחת בקומה שניה ובתיק .אני כותבת תאריך ביום הפתיחה , אבל , לא מחליפה כל חודש , כפי שהרוקח אמר אלא כל חודשים שלושה .
אצלינו בדרום , יש הרבה רופאים ורוקחים בדואים/ערבים , והם , ברובם הגדול מעולים .
שבת שלום ורק בריאות , תמר .
אתמול , בשיצאתי לגינה מצאתי על הקרקע ,תפוז בשל שנפל מהעץ.הכנסתי אותו לסלט הפרות שהכנתי לקנוח . נשארו עוד 5 תפוזים ג"ינג"ים . לא יודעת למה מניב כל כך מעט . לקראת האביב אתיעץ עם בעל מקצוע .
&nbsp

צהריים טובים

נמאס לי מהתקלות במחשב, נכנסתי וראיתי שאני לא מחוברת לאינטרנט,
עשיתי את כל הפעולות שאני מכירה, עשיתי התחברות, כתבתי וכתבתי
ובשליחה זה כתב לי שיש שגיאה, אז אני מנסה שוב ואם זה לא מצליח,
אני פורשת מהמשחק.
מכיוון שהפעם זה הצליח, אני ממשיכה ע"י עריכה,
מינה, אני שמחה שסוף סוף מצאת את הרופא שעזר לך לפתור את הבעיה,
אני בכל זאת מאמינה בכמה רופאים בקופ"ח ובביילנסון, גם לזה צריכים
מזל.

אדזה 900

New member
ציפי,תמר

תודה על הברכות,מיכן לאוזני אלוהים.כנראה שצריך להתחיל להאמין במשהו או במישהו.

אדזה 900

New member
הדסה ציפי

ולכל מי שנתקל עם הבעיות במחשב-השבוע גם כן קרה לי שאותתו לי שיש לי שגיאה,מיד סגרתי במהירות וחזרתי ופתחתי שנית וזה הסתדר ,אולי זאת השיטה,בכל אופן לא להתייאש,אני מצטערת היום שבזמנו הפסקתי להתעקש כי זה באמת נמאס אבל בלי לפתוח פה לשטן היום זה יחסית בסדר ונקווה שכך זה ימשיך.לי אין פייסבוק כך שאני לא יכולה לאמץ לי עכשיו דברים אחרים,פשוט אין לי זמן לשוטט וכל זמן שזה עובד-דייני.

אדזה 900

New member
מינהר

אכן זכור לי שסיפרת ואפילו התכוננתי לשאול אותך מי הרופא אבל אני חברה במכבי כך שלא אוכל להעזר בשירותיו.אם אכן הוא ערבי זה לא מפתיע אותי כי כבר נתקלתי בכמה רופאים שהם מעולים ומתיחסים יפה מאד,זה מזכיר לי את היהודים בגולה שהיו בעלי מקצוע הרבה יותר טובים מהמקומיים .והעיקר שהוא עזר לך וזה משחשוב.

מינהר

New member
אדזה, ציפי ותמר- השיפור הוא לבינתיים.

אני משתדלת לא לפתוח פה לשטן, כי הדברים יכולים להשתנות.

מינהר

New member
תמר, היובש בעינים הופיע לך אחרי ניתוח

הקטרקט? זה מה שקורה לרוב האנשים. אצלי היה יובש עוד לפני הניתוח, והחמיר אחריו. חוץ מזה שהמנתחת עשתה עבודה גרועה, והאורות בערב נראים לי עם תוספת אור. רופאה בבילינסון אמרה לי שהמנח של העדשה בוצע לא טוב. המנתחת היתה מבילינסון, אבל ההתמחות שלה היא החלק הפנימי של העין, ולא אזור העדשה. קוראים לה דר' מיכל קרמר, למי שמעונין.

מינה

אני רואה שאני לא היחידה שמאמינה בלפתוח פה לשטן

אני לא הבנתי, את נתת את שם הרופאה כהמלצה? או כדי שניזהר לא להגיע
אליה, בקשר לרופא מרוטשילד, הייתי באמת רוצה לדעת את שמו, הרופא
הקבוע שלי, שאני שנים פציינטית שלו ולא הייתי מוכנה להחליף אותו, כל כך
עמוס, שכבר חצי שנה אני לא מצליחה לקבוע תור אליו, אפילו אתמול
נעניתי ב-*2700, שהרשימה סגורה עד סוף מרץ ואין רשימה חדשה,
אז אולי אשקול ללכת לרופא אחר, אם זה יהיה בסדר מבחינת ההנהלה של
קופ"ח מבחינת איזורים. תודה לאל שאין לי משהו דחוף, רק ביקורת, אז אני
לא לחוצה.
שבוע טוב

מינהר

New member
ציפי, הרופאה קרמר מבילינסון- ממש לא המלצתי עליה.

הרופא ברוטשילד פ-ת שעזר לי היה ערבי. אני אבדוק בניירות שלי איך קראו לו.
ציפי, בדקתי ולא מצאתי.

למעלה