בוקר אור ליום שישי והשבת בפתח

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שישי והשבת בפתח

אין משהו חדש מאתמול בערב..מקווה שיבואו היום או מחר עדי והילדים שלא ראיתי אותם שבועיים..טוב שיש פייסבוק או ווטסאפ
שעדי מעלה תמונות שלהם או סרטונים.וזה נחמד איך הילדים
משתפים פעולה ומשחקים והיא מצלמת..יונתן כבר לא משתף פעולה..
הוא מתבגר ויש לו עיסוקים יותר מעניינים...המשך יום טוב לכולם

נשאלתי בבוקר הבחירות .

כמה נהוג לשים במעטפה ביום הבחירות ?
זה אירוע בוקר , ואני הולכת לבד .

אדזה 900

New member
יום הולדת

היום חגגנו את יום ההולדת האמיתי של בעלי, התאספה כל המשפחה ובעלי היה כולו אושר.ולא הפסיק להודות לכל הנוכחים.אני חושבת שמרוב התרגשות הוא פתאום הראה סימני חולשה .באמת צריך להיזהר מאד בגיל הזה לא לעשות יותר מידי הפתעות.אבל היה שמח והיו מתנות ובקיצור שנזכה להרבה שמחות

אדזה 900

New member
תמר שרוני

ביום הבחירות דחפו לי בכניסה כל מיני פתקים ולכל אחד אמרתי שאני לא מכירה ולא יודעת . כשנכנסתי לבודקה בחרתי סתם אותיות שנראו לי ידועות ותחבתי לקופסת הקלפי והתפללתי שלא ייבחר היישן ואכן כך היה.היה מהפך בעירי וימים יגידו אם המטאטא החדש יהיה טוב יותר מהיישן.

אדזה 900

New member
הדסה וציפי

מה שנשאר לי לאחל לכן זה שבת רגועה ושלווה וכף לראות אותכן גם אם לא מתרחשים דברים חריגים.שבת שלום.

אדזה , מה פרוש יום הולדת אמיתי ?

ואת בהחלט צודקת בעינין של זהירות מהפתעות יתר בגיל השלישי . אמנם אינני יודעת בן כמה בעלך , אבל , כבר היו דברים מעולם .
באשר לבחירות , אצלנו בבאר שבע ממש לא היתה שאלה במי לבחור. יש לנו ראש עיר מקסים , צנוע ועושה את העבודה בצורה מעולה , כולם בעיר אוהבים אותו , רק שלא ילך לבחירות הכלליות .
יללה טוב ושבת שלום , תמר .
&nbsp

אדזה 900

New member
תמר

לפני חודש כתבתי פה שאני חוגגת לבעלי יום הולדת פעמיים,פעם אחת שהוא אחרי ארוע מוחי והרופאים אמרו שהוא נס רפואי,ופעם שנייה היום שזה יום ההולדת האמיתי שלו.הוא עבר ארוע מוחי והספקנו להביא אותו לבית החולים בזמן שאפשר היה עוד להזריק לו את זריקת מצילת החיים,כך אני קוראת לזה,כי בזמן הסי.טי הוא חטף ארוע שני ומהר מהר הזריקו לו את הזריקה עוד לפני קבלת התוצאה.מצבו היה קשה ובכל זאת יש עם מי לדבר היום למרות שנפגע פיזית,ולכן אני מייחסת את ההולדת שלו והשיבה לחיים באותו התאריך שכמעט איבדנו אותו.זה כל הסיפור ונקווה שישתקם יותר במשך הזמן.

אדזה

מזלטוף גדול ליומולדת של אישך הנחמד, שאני מכירה אותו אישית ותודה לאל
על היומולדת השני, שגם הוא מאד חשוב,באמת היה לו מזל שהגעתם בזמן,
תודה על מילות העידוד, זה עוזר קצת לשיפור המצברוח.

אדזה ,כשמסבירים לאט אני מבינה מהר .

אז שיהיה לו ולך הרבה הרבה מזל טוב , ומאחלת שתחגגו עוד הרבה ימי הולדת כפולים , אבל בלי הפתעות מרגשות , תמר .

למעלה