בוקר אור ליום שישי..מחכה לתשובה

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שישי..מחכה לתשובה

מרמי אם יתנו לו לצאת הביתה היום לאחר 5 שבועות של אישפוז.הוא רוצה מאוד לבוא לאחי לאחר האזכרה לאימי..מקווה שזה יתגשם..חוץ מזה אין מה לספר חדש..

הדסהש1

New member
לצערי הרב רמי נשאר

בבית החולים.מסתבר שמערכת החיסונית שלו לא תקינה ומפחדים שיהיה בין הרבה אנשים.זה כבר יותר מחודש...חבל כי הוא כבר מאבד את הסבלנות...

בוקר טוב

עוד מעט אנחנו יוצאים לאופטומטריסטית, כדי להחליף לאורי את המשקפיים,
מאז שהוא עבר לפני כמה שנים ניתוח קטרקט, הוא לא החליף, אז המטפל
ייקח אותו עם הכסא גלגלים ונלך, זה לא רחוק,
הדסה, מצד אחד הם צודקים שרמי לא צריך להיות עם כל כך הרבה אנשים,
אבל בשיקום הוא גם נמצא בין הרבה אנשים ושם זה כן בסדר? לדעתי זאת
החלטה טיפשית.
אבל עם בעלי מקצוע לא מתווכחים.
שבת טובה

מינהר

New member
בוקר טוב. איפה כולם? מטיילים בחוץ במזג אויר הטוב?

במקום לשבת ליד המחשב. אז גם אני אצא קצת לקניות ברגל. ואיפה יעלי, חזרה לים המלח??

לפעמים , יותר מזל משכל
לא מספיק .

ביום שלישי הוצאתי את הנכד מהגן נסענו לקנות כמה שתילי חורף [ אמנון ותמר ולוע הארי ] ושבנו הביתה לשתול בגינה . לפני שנכנסנו הצצתי בשעון המים והסתבר שהוא עובד , מסתובב , למרות שאיש לא היה בבית . כשבעלי חזר , בדק את כל הברזים, הכל תקין . הצעתי שנזמין את האינסטלטור/קבלן שבנה לנו את הממ"ד , אך הגבר החליט שיבדוק בעצמו . הכנסתי את בן ה5 [מחר יומולדת] , למקלחת שלנו ,למטה וניגשתי להכין כוס קפה ופתאום שמעתי בוווווווווווום עצום , ואחרכך אנחות . השארתי את הקטן יושב בקערת כביסה במקלחת מלאת מים ורצתי למעלה . האדון שכב על הרצפה ולא יכול לזוז כל הגוף כואב לו. רק אחרי חצי שעה הצליח לעמוד ועוד חצי שעה לרדת . הקיצקץ , מסתבר שעלה לקומה שלישית לבדוק את דוד השמש , שכח שיש פתח לסולם , הלך רוורס ונפל מהקומה ה3 לשניה . מזל שנתקל בסולם שקצת האט את הנפילה . למטה עשה מקלחת ואמר שמרגיש טוב יותר . בלילה , שלא נדע . למחרת החליט לגשת למיון , אבל אומר שלא יכול לשבת , כך שברכב שלי ובמונית אינו יכול . הצעתי לו להזמין את "נטלי " שאנו משלמים להם המון כסף כבר כ10 שנים , אבל אין עם מי לדבר , נסע באוטובוס בעמידה . מהתחנה יש ללכת הרבה להגיע למיון , אבל עשה זאת . בדקו , צילמו c.t. וכו במכתבהשחרור ממיון
הרבה מכות יבשות ושברים בשתי צלעות . אין טפול אלא משככי כאבים . בלילות ישן על מזרון בסלון כי מהמיטה אינו יכול להתרומם , מהרצפה , נעמד על ארבע , יותר קל לו לקום , [פחות קשה ] . הבוקר נסעתי ל"יד שרה" להביא לו הליכון,
יכול ללכת אך אינו יכול לקום ואני מקווה שבעזרת ההליכון יצליח . הבאתי לו גם בקבוק לשתן , כדי שבלילה לא יצטרך להתנייד .
אמנם יצא בשן ועין וצלעות אך יכול היה להיות הרבה יותר גרוע , זו נפילה של כמעט שלושה מטר , יכול היה לשבור את האגן , לחטוף זעזוע מח , מה לא . בינתים כל הבית על הראש שלי , אבל , זה הרע במיעוטו .
היה לנו ט"ו בשבט השבוע , ואצלי בגינה אין אף פרח , כל העצים בשלכת .
ביום שני , לפני כל הברוך , נסעתי לבת ים לבקר את הבת והקטנצ"יק . נסענו לאיקאה קניתי לה כיסא אוכל ילד , אכלנו שם צהרים , אחרי שהחזרתי אותם לביתם שבתי גם אני לביתי , הפעם בלי פנצ"ר .
שבת שלום ובשורות טובות , תמר .

yaely2

New member
מנהל
רפואה שלמה לבעלים

אין ספק תמר שאת כותבת נפלא. מאוד הזדהיתי עם מה שכתבת, מזל שזה נגמר רק בזה ואת מקבלת את זה בדרך הנכונה. אני מאחלת לבעלך רפואה שלמה ובמהרה. ועד אז הרבה סבלנות לך.

הדסה, נקווה שרמי ישתקם מהר ויחזור הביתה. הצרות האלה באות ברגע ונעלמות בפרק זמן רב יותר. אבל נקווה שהריפוי יגיע.

מינה, דיברת מהרהורי ליבי, היה שם כזה כיף שאפילו הרגע הייתי חוזרת. היינו מספר גברים שווה למספר הנשים, כולם פנויים. מצחיק, לשם נסענו כשבכול ספסל ישבו 2 נשים או 2 גברים, חזרנו - הרבה כסאות היו זוגות. מקווה שימשיך ככה.

חזרתי עייפה כול כך, שבכול רגע נתון יישנתי לי במיטה.

יעלי

לילה טוב

תמר, אני מאחלת לבעלך שירגיש טוב ולך שתהיי סבלנית, כי עכשיו קשה לו,
אבל לא סיפרת לנו מאיפה היתה הנזילה,
יעל'י, יופי שנהנית, אני מתארת לעצמי שאת בין אלה שחזרו הביתה בזוגות,
אני היום הלכתי עם אורי להחליף עדשות למשקפיים, שלחתי אותו עם המטפל
הביתה ועשיתי כמה קניות, ממש מעט, כי לא חסר כלום בבית,
אחה"צ נכנסתי לתפוס שלווה במיטה וישנתי 3 שעות,
שבת טובה

מינהר

New member
יעלי, אני מבינה שגם עליך התלבש איזה חתיך

מבני הגיל השלישי. הוא זכה!

מינהר

New member
תמר, הרפתקאות רציניות עברו על בעלך. רפואה שלמה.

אני חושבת שבגיל מסוים לא מטפסים יותר על גגות ולא על סולמות. אנו לא בני 20.
גם על מדרגות בתוך הבית אנשים מוותרים אצלי בשכונה. [אני מתווכת, יודעת] .
העיקר שבעלך יצא בחסד, ונאחל לו החלמה מהירה ושלא יכאב לו יותר מידי.

יעלי , ציפי ומינהר .

תודה רבה לכולכן . האמת , כבר יש הקלה מסוימת בהרגשתו .הוא משתיך לאותה קבוצת גברים שאינם יכולים לסבול כאב , כל היום נאנח ובקול רם . אבל אמרו לו במיון שאחרי שבוע ירגיש יותר טוב . עוד ארבעה ימים למנייק , [ למד , מם ונון בפתח ] . לקראת סוף שבוע הבא , הכל יראה אחרת .יללה טוב .

למעלה