לפעמים , יותר מזל משכל
לא מספיק .
ביום שלישי הוצאתי את הנכד מהגן נסענו לקנות כמה שתילי חורף [ אמנון ותמר ולוע הארי ] ושבנו הביתה לשתול בגינה . לפני שנכנסנו הצצתי בשעון המים והסתבר שהוא עובד , מסתובב , למרות שאיש לא היה בבית . כשבעלי חזר , בדק את כל הברזים, הכל תקין . הצעתי שנזמין את האינסטלטור/קבלן שבנה לנו את הממ"ד , אך הגבר החליט שיבדוק בעצמו . הכנסתי את בן ה5 [מחר יומולדת] , למקלחת שלנו ,למטה וניגשתי להכין כוס קפה ופתאום שמעתי בוווווווווווום עצום , ואחרכך אנחות . השארתי את הקטן יושב בקערת כביסה במקלחת מלאת מים ורצתי למעלה . האדון שכב על הרצפה ולא יכול לזוז כל הגוף כואב לו. רק אחרי חצי שעה הצליח לעמוד ועוד חצי שעה לרדת . הקיצקץ , מסתבר שעלה לקומה שלישית לבדוק את דוד השמש , שכח שיש פתח לסולם , הלך רוורס ונפל מהקומה ה3 לשניה . מזל שנתקל בסולם שקצת האט את הנפילה . למטה עשה מקלחת ואמר שמרגיש טוב יותר . בלילה , שלא נדע . למחרת החליט לגשת למיון , אבל אומר שלא יכול לשבת , כך שברכב שלי ובמונית אינו יכול . הצעתי לו להזמין את "נטלי " שאנו משלמים להם המון כסף כבר כ10 שנים , אבל אין עם מי לדבר , נסע באוטובוס בעמידה . מהתחנה יש ללכת הרבה להגיע למיון , אבל עשה זאת . בדקו , צילמו c.t. וכו במכתבהשחרור ממיון
הרבה מכות יבשות ושברים בשתי צלעות . אין טפול אלא משככי כאבים . בלילות ישן על מזרון בסלון כי מהמיטה אינו יכול להתרומם , מהרצפה , נעמד על ארבע , יותר קל לו לקום , [פחות קשה ] . הבוקר נסעתי ל"יד שרה" להביא לו הליכון,
יכול ללכת אך אינו יכול לקום ואני מקווה שבעזרת ההליכון יצליח . הבאתי לו גם בקבוק לשתן , כדי שבלילה לא יצטרך להתנייד .
אמנם יצא בשן ועין וצלעות אך יכול היה להיות הרבה יותר גרוע , זו נפילה של כמעט שלושה מטר , יכול היה לשבור את האגן , לחטוף זעזוע מח , מה לא . בינתים כל הבית על הראש שלי , אבל , זה הרע במיעוטו .
היה לנו ט"ו בשבט השבוע , ואצלי בגינה אין אף פרח , כל העצים בשלכת .
ביום שני , לפני כל הברוך , נסעתי לבת ים לבקר את הבת והקטנצ"יק . נסענו לאיקאה קניתי לה כיסא אוכל ילד , אכלנו שם צהרים , אחרי שהחזרתי אותם לביתם שבתי גם אני לביתי , הפעם בלי פנצ"ר .
שבת שלום ובשורות טובות , תמר .