בוקר אור ליום שישי ..מקווה שמזג האויר

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שישי ..מקווה שמזג האויר

הצפוי מחר -נאמר שיהיה סוער לא יגרום לנזקים...אבל כל טיפה חשובה...
רמי אמר לי שאם יתנו לו לצאת לשבת הוא בוא למרות מזג האויר..נמאס לו כבר.יפעת חזרה שלשום מאמשטרדם כך שיהיה מי שיוציא אותו .יש לה מכונית נוחה ורחבה..נראה במשך היום..כבר הורדתי את המצעים כדי שהמטפלת תצפה לי את המיטה.המכונה סיימה את עבודתה..עדיין לא קבלתי תשובה לגבי ההמשך..יש לה עוד שבועיים...זה לא משנה כי שרמי יחזור יהיה לו יותר שעות ממני...אתמול סידרתי את התור לבדיקת דם חוזרת ליופ שלישי מסתבר שיש לי אשלגן גבוה וזה לא בסדר.אני לא יודעת כבר מה מושלם אצלי?????
ענדתי שרשרת מכסף יומיים וזה גרם לי גירוי ..זה היה לי בעבר והיתהצתקופה שזה חלף..גם לגבי דאוטדורנט יש לי בעיה אני משתמשת בתרסיסי ללא אלכוהול..והיום לאחר הרחצה שמתי מהדאודורנט הרגיל שלי ומיד התחיל לגרד לי ורק לאחר ששמתי תחליב להרגעה זה לא פסק...אני כבר אובדת עיצות..נמאס לי .דברים שהסתדרו וחלפו שוב חוזרים להשפיע לרעה..

הדסהש1

New member
רמי התאכזב- לא נותנים לו לצאת הביתה...גם בגלל מזג האויר

וגם בגלל שהוא עדיין מקבל אנטיביוטיקה....נמתים בסבלנות...זה כבר חודש וחצי שהוא מחוץ לבית...

שי1951

Member
שבת שלום, שבת טובה לכל הפורום, ובריאות
טובה

שבת שלום, ושבת טובה לכל הפורום, ובריאות
טובה לכולם,

משהו נחמד שקיבלתי במייל מזכיר לי את הילדות.

בקובץ (PDF) המצורף להודעה זו

הערה חשובה!!!
(בכל עדות עם ישראל האמא היהודייה היא אותה אמא יהודייה בין אם מוצאה מעירק, תוניס, רומניה או פולניה)
אני מקווה שאף אחד בפורום לא ייקח את החיוכון באופן אישי (אני בן לאימא פולנייה)!!!

הדסהש1

New member
שי זה ממש מזכיר נשכחות

ואני לפעמים הייתי אומרת לבנות מספרמשפטים בלי לחשוב תחילה...וזה חא קשור למוצא האם זה כבר השתרש בשפה...תודה רבה

שי1951

Member
הודעה מציפי ב. החמודה

ציפי מבקשת להודיע
שאין לה אפשרות להתחבר עם המחשב (שלה) לפורום ולאינטרנט.
בגלל תקלה בראוטר, המחבר את המחשב לאינטרנט ,
מוסרת ד"ש והרבה בריאות
לכולם

היי מינהר , הינני !! !!

היום בעיקר התבטלתי , בבוקר תליתי כביסה , ולפנות ערב , כשיצאתי להוריד מהחבל גיליתי שעץ התאנה הטיל , במשך היום , שלושה פסיפלורות . הכנסתי אותן לסלט הפרות שהכנתי לקינוח . האפרשזיף שלי התחיל לפרוח , וביום ראשון/שני , אחרי הגשם אתלה דפי דבק ללכידת זבובים [זבוב ים תיכוני ] . ואתפלל פורטה שהזבובים לא יחסלו את הפירות . בשנים הקודמות כמעט שלא הספקנו להנות מהמימיש , תאנה והאפרשזיף, בגלל הזבובים , השזיפים , תפוזים , פסיפלורה ,שסק וגואיבות לא נפגעו . אני אולי ניקראת כמו מושבניקית , אבל , מכל פרי יש לי רק עץ אחד כמובן .שיהיה שבת שלום לכולנו , הרבה בריאות , לנו , לציפי ולמחשב שלה , תמר .

yaely2

New member
מנהל
רשעות של אדם

מאחלת לכולנו המון המון בריאות והמון נחת.

אתמול בלילה נוכחתי לדעת שלא נותרו לי כדורי פלוויקס לדילול הדם. חשבתי היום ללכת לבית המרקחת ולקחת, הרי יש לי מרשם חודשי. הגעתי לבית המרקחת בצהריים והרוקחת אמרה לי שאין מרשם בתוקף. הסברתי לה שאתמול לא לקחתי כדור ומאחר והיא רואה במחשב שזה נמצא בסל שלי אני מבקשת 2 כדורים להיום ולמחר. היא אמרה שאינה יכולה לתת, ביקשתי לדבר עם המנהל והתברר שהיא המנהלת. "לא נורא, גשי לבית חולים השרון והם יעזרו לך מרחק של 700 מ'" אמרה הגעתי להשרון ושם נאמר לי שאם רופא רושם מרשם זה חייב להיות דרך המיון ועליי לשלם 600 שקל. יש להם עצה שאלך למלרם בכפר גנים ושם יתנו לי. כפר גנים היה שומם לא היתה בו נפש חיה.
לא ידעתי מה לעשות. צלצלתי לאחיות במוקד 2700 והדריכו אותי לחכות עד אחרי 8 בערב, לצלצל למוקד יש שם רופא תורן והוא יתן לי את המרשם. כך עשיתי ונאלצתי אחרי השיחה עם הרופאה לנסוע לקניון איילון לקנות את התרופה. רוצה להוסיף שסיפרתי את הסיפור לרוקח בסופרפארם איילון הוא ממש הזדעזע. הרי היא המנהלת של סופרפארם ראתה שזו תרופה כרונית שלי, למה לא נתנה 2 כדורים. רשעות של אדם.

יעלי

מינהר

New member
יעלי, מצער מאוד איך טרטרו אותך.

לידיעתך מרשם קבוע אפשר לבקש מן הפקידות, והן מחתימות את הרופאה. אבל צריך לעשות זאת בעוד מועד.
אגב, אני לא יודעת אם הרוקחת יכולה לתת 2 כדורים, הרי היא פוגעת באריזה הסטנדרטית. אבל היא יכלה להתקשר לרופא כלשהו במרפאה שלך. [קרה לי שטעו במרשם, והרוקח טילפן].

למעלה