בוקר אור ליום שישי .קיבלתי תשובה חיובית

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שישי .קיבלתי תשובה חיובית

לעשות את מיפוי הלב התל השומר עכשיו מחכה לתשובה ל MRI
זאת בדיקה יקרה ולא תמיד מאשרים לתל השומר.שוב שלחו את המסמכים לאישור..נחכה ונראה..אני ממש עייפה .משהו קורה לגוף נרדמת מוקדם ...ובבוקר חשבתי שהיום שבת...ביום שני רמי ידגש לבטוח לאומי להגשת סיוע חדש בגלל מצבי החדש...שוב צריך להגיש ניירות ומסמכים...

בוקר טוב

הדסה, שתהיי לי בריאה,
אני רוצה לשתף אתכם בזה, שמאד חבל לי שהפורום שלנו דועך, נכון שבעיקר
אנחנו מתעסקים בעינייני בריאות, אבל אנחנו אנשים בגיל השלישי וזה לצערנו,
מה שקורה לנו בחיים, נכון שיש פה גם אנשים שעושים עוד דברים ונהנים
מהחיים, רק חבל שהם לא נכנסים ולא משתפים, אז בבקשה, אם יש מישהו
שקורא את זה, בבקשה, הכנסו לפורום, לא רק כדי להציץ, או לכתוב ביקורת,
הכנסו ושתפו, לי גם אין בעיה עם זה שתספרו על ענייני הבריאות, זהו פורום
חברתי, שאוהב אנשים ושונא ויכוחים, אז מה רע בזה?

מינהר

New member
ציפי, אני רואה שהמצב רוח שלך יותר טוב. זה טוב.

היום אני קוראת בידיעות ש -5 מנהיגים בארופה, החל ממקרון שעכשיו נבחר, עבור למרקל ולתרזה מיי -- אין להם ילדים. בארופה לא מולידים ילדים. אצלנו דווקא מולידים.

yaely2

New member
מנהל
דברים היוצאים מן הלב......

ציפי, התפעלתי מהכנות שלך וכמו שאמרתי למעלה "דברים היוצאים מן הלב, נכנסים אל הלב" והפורום ישוב לפרוח.
יחד עם זאת אני מציעה (רק מציעה) שכול אחד יספר על הפורום שלנו בפייסבוק כך שאנשים ידעו עלינו, גם אני אספר ונגדיל את מספר החברים

מינה, כתבת על הולדת ילדים, אצלנו בארץ מולידים ילדים בשביל הכיף.

חיוכון:
בן שואל את אמו: "אמא... מה זה אורגזמה?"
עונה האם: "לא יודעת... שאל את אבא..."
יעלי

אצלינו בארץ עושים ילדים ,בעיקר בגלל חדוות היצירה4U|

ומתענגים בעיקר על חדוות היצירה !
הדסה הרבה בריאות , אני מאחלת לך שתחלימי במהרה , אני הולכת לנתוח זהה בעוד שבועיים . אל תאכזבי אותי . ציפי ויעלי מה קורה איתכן ? מינהר , לפני כשבוע שאלתי אותך אם מצב העיניים השתפר, לא ענית לי . האם אפשר לפרש זאת כ " שתיקה כהודייה, כלומר מצבך השתפר ? אני מקווה .
היום יום שישי , היה לי תור לקרדיאולוג , שאישר לי לעשות הנתוח בהרדמה כללית . כך שלא ארגיש כלום . הבעיות יתחילו רק ביום המחרת . ד.א . הנתוח , כפי שאמר המנתח ,אינו מסובך , אבל ההחלמה ארוכה וכואבת . שבת שלום לכולן/ם והרבה בריאות תמר .

מינהר

New member
תמר, תודה על ההתענינות. מצב העינים יותר

טוב. טיפות הלחות צמודות אלי, אבל עם התחממות מזג האויר אני זקוקה להן פחות.
אני מאחלת לך שההתאוששות מן הניתוח תהיה מהירה וטובה, ושתעשי פיזיותרפיה כמו שהרופא יאמר לך.

yaely2

New member
מנהל
תודה על הדאגה

שלום כולם והמון בריאות. לתמר שהניתוח יעבור בהצלחה מלאה, ולהדסה כבר כתבתי שהכול יהיה בסדר

הניתוח שלי עבר בהצלחה, אלא שהעין המנותחת הייתה קטנה יחסית. המראה היה מאוד לא אסתטי וגם הפריע לי לקרוא, לכן קראתי באופן מאוד מקרי.

היום ברוך השם העין המנותחת גדלה, כמעט ולא מבחינים שהיא קטנה יותר ואני מקווה שהיא עוד תגדל קצת ותשתווה לשניה.

לא יודעת למה הניתוח הזה גרם לי מצב רוחח רע, ממש עצובה ורואה שחורות אני מקווה שגם זה יעבור.

שייקה, תודה על הבדיחות, נהניתי ממש, בפט מהגברים גברים. אתה צריך להכניס יותר בדיחות לפורום, יש לך את זה.

יעלי

מינהר

New member
יעלי, אני נהנית מן הבדיחות שאת מביאה,

ובעניין ילדים- זה בעיקר החרדים והדתיים שמולידים הרבה ילדים, וגם הערבים.
מה שלום העפעפיים?

שי1951

Member
הדסה הרבה בריאות
והחלמה מהירה

בשורות טובות - נקווה שתצאי מהבעיות ותבריאי

שי1951

Member
יעלי, הרבה בריאות

מקווה שהמצב משתפר לאחר יום רביעי האחרון (יום הוצאת התפרים)

שי1951

Member
שבת שלום
וסוף שבוע נעים לכולם, הרבה בריאות

ומה שהוא לשיפור מצב הרוח
בקבצים המצורפים:

למעלה