בוקר אור ליום שלאחר הסדר

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שלאחר הסדר

היה נחמד וטוב שעבר..אני לא נהנתי כל כך כי לא הרגשתי טוב
וופרשתי לנוח לפני הארוחה העיקרית..כרגיל ידעתי שעלמה ויונתן לא יגחדו את מה נשתנה..כי יש להם פחד קהל..נועם ועופרי עשו זאת יפה מאוד..אבל היה נחמד לראות את כל נכדי יחד..סחבנו את הסדר עד 12 בלילה...היום מנוחה..חסר היה לי את הגיפלטפיש אבל בסך הכל היה נחמד ושמח...

מינהר

New member
ציפי, יופי שנהנית. גם את, הדסה. אצלי הנכדים

בחו"ל. עשו סדר פסח ושלחו לי תמונה. הבנים שבארץ היו אצלי. התגברתי על הבישולים, למרות שלאחרונה כפות הידים נוטות להירדם, ביחוד ימין. אין לי סכרת. יש למישהו רעיון בעניין --חוץ מניתוח? טבילה במים חמים עוזרת קצת. אני כותבת לכן בשמאל, ובכלל מקצרת בכתיבה.

משתפרת

New member
מומחה לאורתופדיה של כף יד

כן, יש כאלה שמריצים אותך לניתוח (זה ניתוח קל, הרדמה מקומית, החלמה קלה, כאבים לא ברמה גבוהה), אבל זה הצעד הדרסטי. במקרים קלים ימליצו על משהו כמו תחבושת אלסטית למפרק, זה מין סד כזה, ויש מצבים בהם מזריקים סטרואידים למקום עצמו וזה יכול לעזור.
במקרים חריפים אין מנוס מניתוח, אך מכירה מישהי שמסתדרת עם הקיבוע של המפרק אחת לכמה חודשים, ומישהי אחרת מרגישה ממש טוב אחרי הזרקה אחת.
זאת בהנחה שהתסמינים שלך נובעים מאותה בעיה שאליה אני התיחסתי. מומחה ידע בוודאות מה הבעיה ואיך לעזור.

yaely2

New member
מנהל
אתמול הייתי כול כך עייפה שבשעה 2 נכנסתי למיטה

וקמתי רק לליל הסדר.

תמר,
אין אני מתכוונת להתווכח על בסיס אישי, אבל לדעתי זה ויכוח אקדמי שתמיד מפרה את שני הצדדים.
אני כמו מינה חושבת שהדור הנוכחי הוא מוכשר לטכנולוגיה ומסתדר עם המכשירים
החדשים, אבל יחסי אנוש והחוכמה להשיג בדרך נעימה וחכמה הם לא כול כך יודעים.
את צודקת תמר שעולם המקרא שונה משלנו לחלוטין, אבל פה מדובר על שפה ועם השפה של אז אנחנו הולכים עד היום.
כמו שציפי דיברה על בית שימוש ולא על שרותים, גם אני משתמשת במילה זקנה במקום ישישה, קשישה, מבוגרת וותיקה. את לא יודעת כמה מחמאות אני מקבלת כשמישהו קם למעני באוטובוס ואני אומרת לו "תודה, שימחת אישה זקנה" או כול צירוף אחר המכיל את המילה זקנה.
ציפי, נהדר שנהנית בחברת צאצאיך.

חג שמח לכם
יעלי

יעלי , לא הבנתי מאין הבאת

את הבסיס האישי.אני אומרת שאינני אוהבת את המילה זקנה , קשישה , ישישה . מעדיפה להיות מבוגרת . וכפי שבודאי ראית , הסכמתי עם מינהר בכל מילה שאמרה .
שיהיה לכולנו חג שמח ..

חג שמח

לא יאומן, גם ממשהו טוב קשה להתאושש, אני עדיין תחת השפעת הערב
הנהדר שהיה לנו אתמול, התעוררתי בשעה,11.30בבוקר, עשיתי את מה
שהייתי צריכה לעשות, בעצלתיים, הכנתי לאורי ארוחת צהריים שהיתה מוכנה,
רק צריכים לצלחת, אני ויתרתי,חזרתי למיטה בשעה 14.30 וישנתי עד שעה 18.00,
הכנתי מצה מטוגנת ואני עדיין בעצלתיים, גמרתי לקרוא את מה שמעניין בעיתון,
פתרתי חלק מהתשחצים ועכשיו אני פה,
אומרת לילה טוב

למעלה