בוקר אור ליום שלישי פעמיים כי טוב בו...

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שלישי פעמיים כי טוב בו...

יום המועדון..אפילו במזג האויר הגשום אצא לי להרצאה..
נמאס לי להיות בין 4 הקירות....המשך יום טוב...

בוקר טוב לכם כולם, סיימתי לקרא ספר של

פסיכיאטר אמריקאי בשם ד''ר בריאין ל. וייס, כן יהודי , כתב ספר בו הוא מטפל במישהי דרך היפנוזה והיא מספרת לו על גלגולי הנשמות שעברה.

אני יצאתי מקריאת הספר עם הרגשה קשה וחשבתי בליבי שמספיק לי גילגול אחד בעולם המפחיד והמיוסר שלנו, לא רוצה עוד גילגולים.

שם הספר למעוניינות שקשורים לשיעורים בזמןיי

יום טוב ושמח לכם.

בוקר טוב

היום אני חייבת לצאת למחסני השוק, יש היום הרבה מוצרים של יום ג' יום
שוק, שאני צריכה אותם, אין לי מושג איך ומתי אעשה את זה, אבל, אעשה
ויהי מה,
הדסה, איך את מגיעה למועדון? זה קרוב לביתך?
ניצת, כשאני מתחילה לקרוא ספר, או לראות סרט, שעושה לי רע, אני מפסיקה,
יש לי מספיק משלי, אני לא צריכה ולא מעוניינת בצרות של מישהו אחר, אם
חברה מספרת לי על הצרות שלה, זה משהו אחר, אני מקשיבה וגם מנסה
לעזור, אבל מספר או סרט, אני רוצה בידור ולא כאב ראש.
המשך יום נעים.
נ.ב. חתכתי הבוקר את המלון שקניתי אתמול ואכלתי עכשיו ממנו ביחד עם
יתר הפירות שאני מכינה לעצמי, ממש נהניתי.

לבריאות לך ציפי, אני הכנתי מרק פטריות

וסלט פטריות עם ביצים קשות ובצל מטוגן.

יושבת היום בבית .

הדסהש1

New member
חזרתי מהמועדון.היתה הרצאה שלא

התחברתי אליה -על הקבלה..חיכיתי שתסתיים.בנתיים הזמנתי תור ל 31.1
להזמין מכשירי שמיעה חדשים...עכשיו ישר למיטה לא מרגישה טוב...

מינהר

New member
ניצת, איך קוראים לספר? אני לא מאמינה בגלגולים

עד שיוכח אחרת.

מינהר

New member
הפוגה בגשם, ירדתי קצת לרחוב, וראיתי

פרח בר נחמד סגול עם לבן, קטן, עם עלים דמויי פטרוזיליה. מה שהגשם מחולל בפריחה.

כשהיושב במרומים כועס , הוא עושה זאת עם כל הלב !

הבוקר החלטתי לנקות את ה"מתחת לכיור המטבח". היה שם מלוכלך יותר מאשר הג"יפה מתחת לכיור של שרה מהחרצופים . אחרי שרבצתי על הרצפה , ניקיתי וקירצפתי , לא הצלחתי לקום. גררתי עצמי לכיסא חזק ורק בעזרתו ובעזרת ידי ,הצלחתי . אחרכך נסעתי למרכז ביג ,לבקר את רמי לוי . ערכתי קניות , אבל דגי אמנון , שאנו אוכלים כל שישי , לא היה . משם קפצתי לבקר את מקס סטוק . אדון מקס פתח חנות חדשה , במרכז ביג ,חנות מאוד גדולה , מרווחת , מוארת וצבעונית , מחירי מרתף מתחת לרצפה . יצאתי משם ניגשתי לכספוחור . היה כיתוב שהמקסימום שאפשר להוציא 2000 ש"ח . רשמת 2000 והמתנתי . המכונה עבדה כמו גדולה , [ שומעים אותה סופרת שטרות ] , אבל שורה אחרונה , לא שלשלה כסף ,שום כלום , עצירות . נורא נלחצתי. התקשרתי ל"פועלים בטלפון" ובחור נחמד אמר לי שרואים שירד הכסף ושמחר אגש לבנק, אחתום על טופס הצהרה , והכל יהיה בסדר . אמר שזה קורה הרבה מאוד פעמים , ולו עצמו זה קרה לפני כמה ימים .. נרגעתי . חזרתי הביתה , רציתי לתלות כביסה , ואז הסתבר שהמכונה לא סחטה , פשוט הפסיקה לעבוד לפני הזמן . האמת כבר יותר משבועים אני חושדת בה שנמאס לה להיות אוטומטית , והתחילה לעבוד כחצי אוטו....... יעני שביתה איטלקית . חושבת שאלך לישון מוקדם היום. אולי בלילה גם ה"אין מזל " ילך לישון .
לילה טוב לכווווווווווולם , מקווה שמחר יהיה יום רגיל .

yaely2

New member
מנהל
תמר, תמר כמה כיף לקרוא

בזכותך ללמדתי את המילה בנקוחור, או כספוחור. היו לך כמה נאחסים אחד אחרי השני, אז ברוך בואך למועדון. לי יש יום יום סיפורים כאלה, ברוך השם אני שורדת.
היום היה אצלי יום התנך, יש פעם בכמה זמן שזה יום שבו אתה נח, כול היום במיטה ורק בערב הלכתי לאושר עד. מחירים ממש נמוכים. אני צריכה לבדוק אם זה כול הזמן בימי שלישי, אז אלך במיוחד ביום זה.
שלשום הופעתי בדרום תל אביב, הסתכלתי שם על המחירים הכול פי 4, לא יאמן, אני חושבת שכדאי לתושבים לשלם מונית הלוך מונית חזור לשוק פתח תקווה והם עוד יצאו נשכרים.
נשבר לי הסוס מהצרפתית, פתאום נמאס לי מהשיעורים והחלטתי לעבור לריקודי עם בבוקר. אני מכירה את המדריך והוא פשוט מעולה. הייתי אמורה להתחיל היום אבל מה לעשות שביליתי את הזמן במיטה ולא יצאתי. אתחיל בעוד שבועיים.

חיוכון:
אחד מגיע לעבודה טרוט עיניים ומספר לחברו: "אל תשאל איזה שכנים דפוקים יש לי! שכן חצוף אחד דפק לי בדלת ב-2 בלילה!!"
"באמת חוצפה", משיב החבר, "הוא העיר אותך?"
"יש לו מזל שלא ישנתי", משיב לו, "הייתי בדיוק באמצע אימון תופים"...

יעלי

אני וההחלטות שלי

היום החלטתי "ויהי מה" ללכת למחסני השוק, דווקא היתה הפוגה בגשם,
אבל הסתכלתי שוב ברשימה שהכנתי וראיתי שאני לא צריכה במיוחד את כל
מה שיש במבצעים, אז החלטתי לוותר, פשוט לא בא לי לצאת מהבית, בזמן
האחרון אני מאד עייפה ולמדתי לדחות, אז מחר גם יום ואת הירקות והפירות,
אקנה ביום חמישי בפרימדונה, שבזמן האחרון גם הם עושים קצת מבצעים,
אני מקווה שביום חמישי תהיה קצת הפוגה בגשם, כי ביום שישי מכינים לנו סופה
ואני לא לא אצא מהבית.
תמר, לכל אחד יש לפעמים ימים נעכסים, אבל זה עובר,אני כבר מזמן לא
מתכופפת לנקות במקומות נמוכים, אני משאירה את זה לעוזרת שבאה פעם בשבועיים, כי אם אני עומדת על הברכיים, אני אבודה.
לילה טוב

למעלה