בוקר אור ליום שלישי!
S shmickey New member 2/12/14 #2 עייפה עייפה עייפה אבל מסיבות טובות לגבי הסוודר, מה עדיף משוך למטה או מקופל?
ר רושטי New member 2/12/14 #3 אני מתה על זה כמעט לבשתי משהו דומה היום אבל החצאית היתה ארוכה מדי. משוך למטה, כמובן והצבעים מאוד מחממים ומחמיאים לך
אני מתה על זה כמעט לבשתי משהו דומה היום אבל החצאית היתה ארוכה מדי. משוך למטה, כמובן והצבעים מאוד מחממים ומחמיאים לך
S shmickey New member 2/12/14 #4 תודה!! אני דורשת שתתחילי לתעד ולהעלות במיוחד היום (האפי בחופש) - נראה לי שאשאר לבד בשרשור
ר רושטי New member 2/12/14 #6 אני מתעדת כל יום! פשוט לא מעלה היום אני במכנסיים שחורים ומין סריג אפור עם עלים שתפורים לכתף שלו. שניהם מטל בק. את יכולה לשאול את אניסה, יש לי טעם לא רע
אני מתעדת כל יום! פשוט לא מעלה היום אני במכנסיים שחורים ומין סריג אפור עם עלים שתפורים לכתף שלו. שניהם מטל בק. את יכולה לשאול את אניסה, יש לי טעם לא רע
S shmickey New member 2/12/14 #7 אם זה לא עולה לפורום, זה לא קיים! נשמע מעולה, אני אמשיך להציק לך ואולי מתישהו גם תפרגני תמונה
ר רושטי New member 2/12/14 #8 סגרנו ובינתיים תבלגני קצת מאחורייך ייסורי המצפון שלי עולים מתמונה לתמונה שלך. (ולא שכחתי איך המיטה מסודרת כל בוקר. הו לא).
סגרנו ובינתיים תבלגני קצת מאחורייך ייסורי המצפון שלי עולים מתמונה לתמונה שלך. (ולא שכחתי איך המיטה מסודרת כל בוקר. הו לא).
S shmickey New member 4/12/14 #15 חחחחחח המיטה שלי חייבת להיות מסודרת וארוזה היטב כי הכלבה הפושטקית שלי עולה ומתכרבלת עליה בשניה שאני יוצאת מהבית אבל תאמיני לי, יש מספיק בלאגן שפשוט לא נכנס לתמונות
חחחחחח המיטה שלי חייבת להיות מסודרת וארוזה היטב כי הכלבה הפושטקית שלי עולה ומתכרבלת עליה בשניה שאני יוצאת מהבית אבל תאמיני לי, יש מספיק בלאגן שפשוט לא נכנס לתמונות