בוקר אור ליום שמבשר את סוף השבוע...

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שמבשר את סוף השבוע...

למה הכל קורה שבעל הבית לא נמצא..יש לי 2 טלפונים לכבדי שמיעה 1 התקלקל וצלצלתי לחברה ומסתבר שהמכשיר כבר ישן ותיקון עלול לעלות יותר ממכשיר חדש..הם כמובן רוצים שנקנה חדש..לא אקנה ..יפעת קנתה לי מכשיר פשוט לסלון וליד המיטה יש לי טלפון של החברה...
אתמול גיליתי שהמצת של הגז לא עובד..קניתי מצת לגז ...והיום הכנתי לעשות פשטידת קישואים ומסתבר שהתנור לא פועל.מסתבר שהמעביר של מכשירי החשמל לא ]ועל..הוא עובד כבר שנים.הסתכלתי בארון החשמל והכל בסדר.אחכה ליפעת ונראה אם היא תוכל לקנות מעביר חדש.בנתיים עשיתי מהקישואים לביבות וחלק שמתי בפייררס במיקרו....מקווה שזה הכל לשעה זאת..אין ליותר מצב רוח לתקלות...

מינהר

New member
יעלי, איזה זכרונות יפים בעניין ההרינג.

תודה על ההסבר. סבי היה אומר שאלוש סודעס. אידיש ליטאית. אני מנסה להיזכר אם אכלתי מהמטעמים של הבית כנסת. הייתי מאוד קטנה כשסבי היה בחיים, וליויתי אותו לבית כנסת.

מינהר

New member
היום יום בישולים אצלי. גם צלי עוף וירקות, לצהרים,

וגם פשטידת תרד חלבית לערב. אוף, כמה מתחשק לי שמישהו יעשה זאת בשבילי. כשאני מארחת-- אני מזמינה אוכל מוכן. כבר מעייף אותי להכין יותר כמויות ולמלצר.
אחהצ אגש כנראה לאופטומטריסט הקבוע שלי. ניסיתי אחד אחר אתמול. בדק אותי ושיגע אותי חצי שעה עד שהייתי מטושטשת, ואמר שהוא לא יכול הרבה לחזק לי את המספר.

בוקר טוב

הדסה, ליבי איתך, טוב שיש את יפעת,
אני בזמן האחרון מרגישה שהצורך להכנס למחשב הוא כמו הכנת שיעורים, שלא
תמיד בא לי, אבל אני מכריחה את עצמי, אז היום ממש עדיין אין לי חשק לכתוב
ואדחה את זה לשעה יותר מאוחרת, אולי.

ציפי יקרה, למה להכריח את עצמך? אמנם אין יומן

של איחורים וחיסורים אבל כל אחד מבין שאנחנו חיים לפי מצבי רוח וגם לפי נתונים משפחתיים שהם לא תמיד מזמנים לנו חשק וזמן להתישב כל יום מול המחשב להתקשקש, לפעמי אחרי מצב רוח מסוים בא מצב רוח טוב יותר ואז אנחנו פה לקרא להבין ולהגיב.

קחי לך את הזמן וכאשר בא לך תכתבי וכאשר לא לא בא לך אל תכתבי, ממני יש לך אישור להפסקות ורק שיהייה טוב.

ניצת

תודה על ההבנה לרוחי, אני באמת מתנדנדת לפי מצבי רוח ועכשיו אין לי חשק
לשום דבר.
ערב טוב

מינה תודה

גם עכשיו זה נראה פחות או יותר כך, הקלמנטינות שעל העץ לא נגמרות, ממש השנה יש שפע ומאד טעימות, קוטפים וקוטפים והמון נופלות על האדמה וזה לא נגמר,
ממש יופי, רק חבל שאני לא יכולה לאכול מזה, זה לא טוב לי לדרכי העיכול.
השיח שבחזית הוא ציפור גן העדן ועכשיו יש עליו פרח אחד מסכן.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב חברים

המון בריאות ונחת לחבריי הפורום ורפואה שלמה לחולים.שרמי כבר יחזור הביתה

עכשיו התיישבתי, יש לי הרבה ריצות בזמן האחרון אני נרשמתי כעסק פטור, אבל צריך למלא טפסים ללכת למ.ע.מ ועשיתי זאת בשארית כוחותיי. עכשיו יש לי קבלות לתת ואני מתפללת שיהיה למי לתת את הקבלות האלה.

אתמול הכניסה משתפרת הודעה בשם "תתאמנו" קראתי את הקישור וקראתי את התגובות. אינני מסכימה עם אף תגובה שנכתבה כאן. הזקן אומנם יורד בתפקוד אך עדיין יש לו: שמיעה, ראייה, דיבור, כושר הליכה ועוד וגם המוח כך. אם תחליטו שהכול נגמר זה באמת יהיה כך, הנושא של מודעות או במילים של הקישור אימון, מחולל פלאים בכול גיל. בכול גיל צריך אדם להיות מנומס, לא להיות רגזן ועוד ואם אדם מודע לדבר שהוא עולה ברוגזו בגלל הגיל, אדרבא שיתחיל לעקוב אחרי התופעה והיא תתרכך לאט לאט. זו דעתי

יעלי

למעלה