בוקר אור ליום שמבשר את סופ"ש..אחר הצהריים ,

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שמבשר את סופ"ש..אחר הצהריים ,

ניסע ליפעת לשמור על החיות והבית..ובשבת יגיעו כל הבנות והנכדים
יחד עם אימו של שחר חתני ואחותו וביתה התינוקת..האבא נפטר לפני חודשיים ממחלה קשה.וזאת הזדמנות שיבואו לצאת מה עצב..גם יראו את הנכדות ויהיו בחברה..שחר תמיד בא עם אוכל לגדוד.כך שלרמי לא יהיה מה לעשות..הוא לא במיטבו והם יודעים זאת..מקווה שיצליח לנוח..הגיעו הבדיקות שלי שחלקם לי לא ברור.שאחזור אגש לרופאה לפיענוח..האקו יצא בסדר וגם הממוגרפיה...ובאותה הזדמנות נציין את יום ההולדת של נועם..ביקשתי מעינת שתביא איתה עוגה.אני לא ידעת להשתמש בתנור המשוכלל של יפעת..אשתדל להיות בקשר עם הפלאפון.לא רוצה להשתמש במחשב שלהם שחס וחלילה אקלקל משהו..יום טוב לכולם.

מינהר

New member
הדסה, יופי שיהיו לכם מבקרים

בגנות, ועוד עם אוכל מוכן. כל הכבוד לחתנך שחר.

מינהר

New member
אתמול אכלתי עם הבן האמצעי ארוחת ערב

בסמרקנד. לא מתחשק לי לבשל בחום הזה.
יש ימים שאני קונה פסטרמה, שיהיה למי שרעב.
ציפי, החברה הזו שהורידה את מפלס החברות-- גם יום או יומיים אחר יום ההולדת הברכה תתפוס, לא?

אדזה 900

New member
התנדבות

במסגרת ההתנדבות שלי אני נתקלת מידי פעם בישראל היפה,הייתי עסוקה מאד ולא בדיוק יכולתי לקבל את מי שביקש את עזרתי ואני התנצלתי בפניהם שיש עומס גדול ואם אפשר שיפנו למישהו אחר,אדם אחד משך את תשומת ליבי כי הוא עמד וחייך,בדרך כלל רגילים להתרעמות מצד הקהל וזה נראה לי מוזר שמחייך,שאלתי אותו מה הסיבה והוא ענה לי,גם אני מתנדב וגם אצלי זה קורה לא פעם ואני יכול להבין את המצב, סיקרן אותי לדעת ושאלתי מהו תחום ההתנדבות שלו,הוא הוציא את האייפון שלו והראה לי תמונה שהוא גורר טנק כמובן עם גרר לשיפוץ באחד הבסיסים הצבאיים,האמת התרגשתי לראות לשמוע,אדם לא צעיר סבא לנכדים,סיפר לי עד כמה כולם מוצלחים כל אחד בתחומו ושכל אחד בזמנו הפנוי עושה משהו ללא תמורה לקהילה.כך הוא אמר לי חינכתי אותם שאין דברים מובנים מאליהם ,מה הפלא הוא הרי משמש דוגמא לא נורמלית במציאות האפורה שלנו שם בחלונות הגבוהים כשכל יום מישהו אחר מוגשים נגדו תביעות משפטיות על כל מיני פרשיות.ממש מתרחב הלב - כן ירבו.

מינהר

New member
אדזה, שניכם מייצגים את ארץ ישראל היפה.

חבל שאנו שומעים על רוע ושחיתות, יותר מאשר על דברים נוגעים ללב, כמו שסיפרת.

היי לכולם

היום אני לא מרגישה טוב, פיזית ונפשית, אין לי חשק לשום דבר, המזגן
עושה לי קצת בעיות, בינתיים אני מסתדרת איתו, אבל נראה לי שהוא הולך
לשגע אותי ובני הטכנאי הקבוע שלי, נמצא בתאילנד, הוא אמור לחזור מחר בלילה
ואני מקווה שעד יום ראשון שהוא יתקשר אלי, לא תהיינה תקלות, נמאס
לי מהמזגן הזה ואני חסרת אונים מול זה, אם זה היה הבית שלי, הייתי מתקינה מזגנים בחדרים והכל היה מסתדר, אמנם בעלות הדירה מחזירות לי כסף
על כל הוצאה, אבל פה יש הוצאה כספית גדולה והמון עבודה, שלי אין
סבלנות להתעסק עם זה, אמנם יש אחריות לשנה אחרי שהחליף מנוע,
אבל הוא מרבה בנסיעות לחו"ל ולהביא מישהו אחר, עולה כסף וחבל לי,
יש לי בכל זאת קצת רגש מוסרי ואני לא מסוגלת להכניס אותן להוצאות,
השנה היו להן הרבה הוצאות על כל מיני תיקונים, זה בית מאד ישן ורקוב,
הן מאד באות לקראתי בנושא של השכר דירה, למרות שכל פעם בעת
חידוש החוזה, הן מקטרות, אבל מקבלות את ההסברים שלי, אני לא
רוצה להגיע למצב שיגידו לי, לא מתאים לנו, חפשי מקום אחר, זה
משהו שמאד קשה מבחינתנו, השבת הזאת אני באמת מקווה שלא יבואו
אורחים, אין לי כוח ואין לי חשק, נאוה התקשרה וביקשה להתארח אצלי בשישי שבת וסירבתי לה, אין לי כוח לפנק ולהתעצבן מאף אחד,
הדסה, תהנו
אדזה, אני מצטרפת למה שמינה כתבה לך.

מינהר

New member
ציפי, צר לי לשמוע שהמזגן מתעתע בך.

בטוח שלא ינחם אותך בעניין המצב רוח-- אבל גם שלי לא משהו.

למעלה