בוקר אור ליום שמבשר את סופ"ש

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שמבשר את סופ"ש

היום יש לי יום עמוס..צריכה ללכת שוב לרופאה שתשלח בדיקה לתפקודי כליות .מסתבר שהבדיקה שעשיתי לא תקינה..הרופאה ראתה ולא הגיבה בכלל.זה בשביל הטיפול למרפאת כאב..ולאחר מכן אסע לנכון השמיעה בקניון כדי שיבדקו שוב את האוזן כדי להזמין מכשירים חדשים..
שום גבר לא עובר לי קל...אני כבר ללא אויר מהחודש וחצי האחרון...גם רמי כבר ללא כוחות .שם מתישים אותם בפעילות..אתמול ב 7 אמר לי לילה טוב כי נגמר לו היום...המשך יום טוב...

בוקר טוב

עוד מעט אני נוסעת עם אורי לביקורת במרפאת פלסטיקה עיניים בביילינסון,
נתראה בהמשך
יום טוב

להדסה ,
שלא כל-כך הולך לה עם גברים

בילדותי , חברה בכיתה ספרה שאמה היתה אמורה , ביום מסוים לעבוד בגן הירק של הקיבוץ , אבל איחרה להסעה [בטרקטור ועגלה] . כשהגיעה לעבודה באיחור של כשעתים שאל אותה אחראי המשמרת מה קרה, למה אחרה ? ענתה אותה אמא במבטא יקי כבד , התלבשתי והתארגנתי אבל , לא מצאתי את הגרבים . בסוף אחרי חיפושים ממושכים , מצאתי גבר אחת על המטה וגבר שניה מתחת למטה .
הדסה שיהיה לך יום טוב והרבה בריאות , לך , לרמי ולכולנו, תמר .

הדסהש1

New member
תודה תמר לאחר שקראתי שוב הבנתי למה התכונת..

יש מיקרים שאני לא עוברת על הכתוב ויצא שבמקום דבר יצא -גבר...חזרתי מהסידורים שלי..ויסתו לי מעט את המכשיר .מה אומר זה סיוט..מקווה שהמכשירים החדשים יהיו טובים יותר אלה כבר בני 3.5 שנים...

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם, קרה לי משהו מיוחד היום.

מה שאני עומדת לספר לכם קרה באמת, אני לא זוכרת שקרה לי דבר כזה בעבר.
הבוקר הלכתי למעבדת דם בקופת חולים רוטשילד, מקום הומה אדם ובדרך כלל אני מבלה שם כשצריך בין חצי שעה לשעתיים. יושבת מדברת עם הממתינים האחרים וחוזרת הביתה לאכול ארוחת בוקר (כשכבר כמעט צהריים) היום כפי שאמרתי לכם נכנסתי למעבדה וראיתי שעל הצג צריך להיכנס מס. 501, הלכתי ולקחתי מס, והמספר שלקחתי היה 501, לרגע התבלבתי ועד שהבנתי היכן אני הצג החליף את המספר ל 502. רצתי מהר לחדר הרצוי וסיפרתי זאת לאחות הלוקחת דמים. תאמינו. הנה סיפרתי ואני עצמי לא מאמינה.

שייקה, שמחתי לראותך ועוד יותר שמחתי שלקחת ברצינות את ההתיצבות יומית שדיברתי עליה.

חיוכון:
מה הדבר הכי טוב בחלב אם?
האריזה!

יעלי

מינהר

New member
יעלי, היתכן שמעבדת רוטשילד שיפרה את השרות?

אצלנו יש מעבדת דמים מהירה, בקניון. 0700-0900. כמעט לא מחכים. במרפאה מחכים ועוד איך.

אצלנו , בדרום, קובעים לך תור

לשעה ספציפית. אם את מגיעה בזמן ההמתנה קצרה ביותר . כך גם הכניסה לרופאת המשפחה . במרפאות חוץ בסורוקה, הבלגן חוגג , ההמתנה ארוכה ביותר .במרפאה אורטופדית בסורוקה , נכנסתי לדוד רופא לבקורת אחרי נתוח, [החלפת ברך ] שעה אחרי התור המיועד . נשלחתי לצילום . כשחזרתי מצילום נאמר לי להמתין מול חדרו של הרופא . חיכיתי , כעבור שעה וחצי נגשתי למשרד לברר מה קורה , למה לא קוראים לי , הפקידה אמרה שהרופא סיים את עבודתו כבר לפני חצי שעה ועלי לבוא בשבוע הבא . רק אחרי שאיימתי שאגש למנהלת המרפאות סידרו לי שרופא קולגה יראה את הצילום וישחרר אותי . כשחזרתי למשרד לסדר תור לעוד חודש הפקידה התנצלה ואמרה שהרופא לא הלך אלא יצא להפסקה, וצריך לחזור תוך כמה דקות . הקיצקץ , כשחזרתי כעבור חודש ,המנתח ידע על התקרית והתנצל בפני על מה שקרה .

הדסהש1

New member
אצלינו השעה שנקבעה כמעט אף פעם

לא נכנסים בזמן.גם אצל הרופאה כי אף פעם החולה לא נמצא אלצ הרופא 5 דקות...היום כבר קבעתי תור לשבוע הבא.לפי דרישת מרפאת כאב

מינהר

New member
אתמול התקשרו אלי במסגרת סקר על הביקור

שלי בבילינסון- עינים. לא היו לי הערות שליליות. למעט העובדה שלקבוע תור לניתוח קטרקט בבילינסון לוקח חצי שנה ויותר.

מינהר , אני עשיתי שני נתוחי קטרקט .

אחד לכל עין , בהפרש של שנתים בערך , עשיתי אותם דרך המושלם של הכללית , ב "שבע עינים" אינני זוכרת כמה שילמתי על כל עין , אבל כן זוכרת שלא היה יקר , נדמה לי , שבסיכומו של דבר ,זה היה פחות מ1000 שח לכל עין. כ2עד 3 שעות אחרי , הולכים הביתה וחוזרים למחרת לבקורת . 1000 שח במקום 6 חודשים המתנה , לי זה היה שווה . ד.א. בסורוקה זה שנת המתנה לנתוח חינם .
מה שאני כותבת נכון ל5 שנים אחורה פחות או יותר , תתקשרי ל "שבע עינים" תבררי פרטים מעודכנים .

מינהר

New member
תודה, תמר. היה לי תור דרך המושלם. אבל

בגלל שיש לי בעיה נוספת בעינים, דלקת עפעפיים- שגורמת יובש או נגרמת מיובש- העדפתי להמתין לבית חולים. רופא פרטי, למחרת- חפשי אותו, אם יש בעיה, ולא תמצאי.

למעלה