בוקר אור ליום שני..היום אלך לרופאה כדי לברר מה עם כל

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שני..היום אלך לרופאה כדי לברר מה עם כל

הכדורים שאני צורכת..כי יש כמה מעושים לי תופעות לואי...
תמר תעזרי בסבלנות..אני לא זזה מחוץ לבית בלי מקל..
ועדיין יש זמנים שהברכיים עדיין כואבות...
מדרגות אני נמנעת מלעלות זה גורר לאחר מכן כאבים חזקים....
המשך יום טוב...

צהריים טובים

ליום השני של השבוע, שאני לא יודעת איך להסתדר איתו(עם השבוע),
כנראה שהחג בכל זאת עייף אותי עם כל הבישולים המוגזמים שלי, שבקושי מצאתי מקום במקרר לאכסן את כל זה, חוץ מנאוה שהיתה כל החג, חיסלה במבה בכמויות ולא הפסיקה לשתות קפה, עד כדי כך שהחלב בקרטון של ליטר וחצי נגמר שלחתי אותה לקנות חדש והיא קנתה קנקן של שני ליטר, שלא ידעתי איפה לשים אותו ואיריס ומשפחתה שבאו ביום שישי וכיסחו את המקרר,
שעות השינה התהפכו לי, אתמול יצאתי לקניות קלות ואח"כ בישלתי בסיר "דוד"
את הצלי המסורתי שלי ביחד עם הירקות, שבדרך כלל אני מאדה, אז גם אתמול
התעייפתי מאד, היום היה לי תור לרופאת המשפחה ובקושי התעוררתי בזמן,
אני הגעתי בזמן וחיכיתי כמעט שעה, כדי להכנס ואפילו כשכבר התקבלתי,
היא עוד החליטה לטפל בניירת של מישהו שחיכה ליד הדלת, ביקשתי ממנה
שתתחשב והיא לא התייחסה, כמעט קמתי ויצאתי משם, אבל עצרתי את עצמי,
כי לצערי אני צריכה אותה יותר מאשר היא אותי ואין לי למי לעבור ממנה,
עכשיו אני מתה מעייפות, ממתינה למכונת הכביסה שתסיים את פעולתה, אז
אני מנצלת את הזמן כדי קצת לקשקש לכם, יש לי עוד מה לספר, אבל לא בא לי עכשיו, זה יידחה, חביף, שכחתי לברך אותך ליומולדת של הנכדה עלמה, גם
לי יש עלמה שהיא הנינה שלי וגם לה יש לפעמים מצבי רוח, אבל בדרך כלל
היא מאד מתוקה.
שיהיו אחה"צ וערב נעימים ואני מקווה שלא אשן עד 22.30 כמו שהתרגלתי בימים האחרונים.

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים..אני סחוטה..הלכנו היום לקופת חולים דרך לשם

הלכתי עם רמי ברגל..בקושי הגעתי..עצרתי מידי פעם לנוח .הגעתי בכוחותי האחרונים..גם חיכינו שעה..היה שם מיקרה הזוי של אשה שהזמן שלה שהגיע להכנס והרופאה היתה עם לקוח..שהיא נכנסה עם עצבים איימה על הרופאה.ופתאום היתה מן הזעקה .מסתבר שזה כפתור מצוקה של הרופאה.מסתבר שלאשה יש בעיות נפשיות והחיא בקשה שהרופאה תימחק מהמחשב את הבעיות שיש לה אחרת תתבע אותה בבית משפט..היא הזמינה משטרה ושיטור עירוני...לבסוף נלקחה לשימוע .מה יגמר בסוף זה לא ענייני.הרופאה אמרה לי להשתדל לנוח כי אני נראת ממש חלשה.מזיעה ללא הפסקה..יש לי לעשות סיטי חזה ב אוקטובר במכון מור..וצריך לעשות בדיקות דם של תפקודי כליות לפני ואחרי הסיטי.שוה אהייה עם סימנים כחולים שעדיין לא עברו לי מהאשפוז...זה קורות היום שלי..

בת אל57751

New member
שלום אני רואה הדסה שבזמן האחרון את נתקלת בכל מיני ארועים

העיקר שתרגישי טוב

ציפי טוב שהתאפקת,,לא כדאי לבוא בטענות לרופאים
כמו שאמרת אנחנו צריכים אותם
וריח האכלים שלך מגיעים עד לכאן

אני ניתקלתי בדבר מענין מאד, ליד ביתי יש עץ ענק
וציפרים מציצות בו כמו במקהלה כמו בהיכל התרבות ציוצים נעימים מאד
מה שגיליתי בזמן האחרון שתמיד תמיד אבל תמיד לאורך היום שקט
ובשעה שבע בערב אבל ממש בכל יום עקבתי אחרי זה כל יום באותה שעה שבע
המקהלה, זה מענין,,,כנראה שהעולם מסודר לפי סדר
מענין מה הן אומרות בציוצן
אם מתבוננים העולם מענין ,ובנוי לפי תכנון וסדר,
אולי הן מתכננות את היום שלמחרת,
הרבה בריאות ממני לכולם

אין טוב בלי רע, / התרדה מינית .

הבוקר קיבלתי טלפון ממספר לא מוכר , בצד השני דיברה הפקידה מסוכנות סיאט . אמרה שלפי החישובים שלהם מגיע לי החזר של 670 ש"ח על חשבון הסיאט טולדו שקניתי אצלם בתחילת ינואר 2016 . בצהרים קפצתי לסניף הבאתי להם צ"ק שיצלמו , וחזרתי לסיאט. ופה חשכו עייני , אוטו זר , בצבע לבן , ליטף את ישבנה השמאלי של המכונית שלי והחצוף לא השאיר לה את מ"ס הטלפון שלו . כנראה שאת כל הכסף שאקבל אצטרך לתת לפלסטיקאי של מכוניות ,[פחח].
הרבה בריאות לכולנו וערב נעים , תמר .

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

אני מתחילה בתמר שדיברה על הטרדה מינית. תמר עכשיו אני יודעת שיש לך מכונית סקסית, היזהרי עליה מכול חומדי סקס למיניהם.
לגבי הבריאות כולנו באותה סירה, אין מה לעשות רק באמת את מה שאנו עושים עוקבים אחר הוראות הרופאים ומקווים לטוב.
לגבי הנכדים, ככול שהם גדלים יותר הם מתרחקים מאיתנו יותר. מקבלים אהבות חדשות ומשפחה חדשה.
העיקר הבריאות
יעלי

חביף

New member
לילה טוב

יש בי הנטייה להחליף יום בלילה, ולקראת ימי עבודה אני "קצת סובל" מכך, כי לא ישן מספיק בלילה.
לגבי רופאים ותלונות עליהם.. מן הראוי להתלונן על רופא שאינו פועל כנדרש. אין צורך בצרחות ובצעקות, יש נציב קבילות בכל קופ"ח, ועו"ד באמת עולה רק 300 ש"ח לפגישה שממנה ייצא מכתב התלונה, או אפשר לכתוב לבד, ואפשר להפנות עותק לאחד מכתבי הבריאות בעיתונות היומית או להעלות למרשתת [אינטרנט] אבל בזהירות רבה - רק תיאור עובדות, בלי פרשנות אישית.
הרופא שלי בעייתי מאוד, כי הוא מבין את מה שהוא רוצה להבין, ולכן ביום חמישי מוקדם בבקר אני אצלו מחדש, לברר תוצאות בדיקות וכן להסביר לו מחדש את צרכיי בתחום אביזרי הסוכרת ומדידת רמות הדם בסוכר.
מחר בבקר בעבודה.
לילה טוב

למעלה