בוקר אור ליום שני! מה אתן לובשות?
ל לי וולף New member 5/9/16 #3 נפלאה! אוהבת מאוד מאוד! אחלה נקודות ואחלה צבעוניות ווייב. את נראית נהדר
R Rosie52 New member 5/9/16 #11 מתה על הדומה/שונה שלך איזה כיף מצליחה להגיב מהנייד. לוק נהדר בעיניי. טובות לך הנקודות (נקודה!)   רוזי
מתה על הדומה/שונה שלך איזה כיף מצליחה להגיב מהנייד. לוק נהדר בעיניי. טובות לך הנקודות (נקודה!)   רוזי
S shmickey New member 5/9/16 #7 חולצה חדשה? אני לא מכירה אותה את אולי מגדירה את זה כרגיל, אבל בעיני זה קז'ואל נינוח ומאוד מוצלח! החולצה הזו תהיה מגניבה גם בלוק רוקיסטי יותר עם איזה סקיני שחור או ג'ינס קרוע מחר תלבשי את זה (רק תרימי את החצאית קצת יותר כדי לחשוף רגלים)
חולצה חדשה? אני לא מכירה אותה את אולי מגדירה את זה כרגיל, אבל בעיני זה קז'ואל נינוח ומאוד מוצלח! החולצה הזו תהיה מגניבה גם בלוק רוקיסטי יותר עם איזה סקיני שחור או ג'ינס קרוע מחר תלבשי את זה (רק תרימי את החצאית קצת יותר כדי לחשוף רגלים)
H Happy Goth New member 5/9/16 #8 חידה אמא של איזו דמות טלוויזיונית גרה במונטוק?   תודה שמיקי, תמיד אפשר לסמוך עליך (אבל למה בחצאית שחושבים שאני בהריון?)
חידה אמא של איזו דמות טלוויזיונית גרה במונטוק?   תודה שמיקי, תמיד אפשר לסמוך עליך (אבל למה בחצאית שחושבים שאני בהריון?)
S shmickey New member 5/9/16 #9 מה אני ילדה קטנה? תכיני מדבקה "אני לא בהריון" ותדביקי על החזה. או לחילופין תצבעי קצת בחוברת הצביעה שלך
מה אני ילדה קטנה? תכיני מדבקה "אני לא בהריון" ותדביקי על החזה. או לחילופין תצבעי קצת בחוברת הצביעה שלך
R Rosie52 New member 5/9/16 #12 הרגיל שלך כזה מקסים כרגיל אוהבת מה שאת קונה ומשלבת. את נראית ושיחיו הקנאים/יות ויסבלו   רוזי