בוקר טוב
תהילה, יופי שאת נפגשת עם החברות, גם אנחנו בפורום נפגשים מידי פעם
וזה מאד נחמד, את מוזמנת לצרף את החברות לפורום הנחמד שלנו ובמשך
הזמן גם להפגש איתנו, כאשר נקבע מפגש,
תמר, בעניין הצארינה, האמת שגם לי כבר נמאס מכל ההתעסקות סביבה,
אני לא יודעת מה לחשוב עליה, יש לה כמה חברות שכותבות עליה דברים טובים,
היא בעצם אשה מאד משכילה ולא כל אחד או אחת הולכים לכיוון פסיכולוגיה,
מה היא עושה עם זה, היא יודעת, חבל רק שהנהנתנות שלה ושל הבןזוג
שלה מקלקלת הכל,
הדסה, ליבי איתך,אני מקווה שהרופא המחליף יעזור לך.
הבוקר קמתי מוקדם וכבר הדלקתי את הגז מתחת לסיר עם השזיפים "שגיב"
שקניתי אתמול ובערב חציתי, גלענתי ושמתי סוכר, לכל קילו וחצי פרי (ללא החרצנים)אני
שמה 1 קילו סוכר, חצי שעה אחרי שהדלקתי את הגז, אני כל חצי שעה
מועכת את זה עם המרסק פירה, עד שזה הופך לרסק, זמן הבישול הוא
בערך 3 שעות, כשהצבע הסגול נעלם וזה הופך להיות חום בהיר- זה מוכן.
כל שנה אני מכינה הרבה צנצנות ריבה מהשזיפים האלה, השנה החלטתי
שלא אכין הרבה, לפני שבועיים הכנתי את הנגלה הראשונה מ1 וחצי
קילו, עכשיו שוב אותה הכמות ובזה סיימתי לשנה הנוכחית, יש לי עדיין כמה
צנצנות משנה שעברה וזה מספיק.
אתמול בערב יצאתי לקניות בפרימדונה וטוב עשיתי, היתה סחורה טריה
ועכשיו גם כבר מתאדים בסיר אידוי הירקות שלי.
שיהיה יום נעים לכולנו.