בוקר אור ליום שקט ויפה...מקווה שיהיה

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שקט ויפה...מקווה שיהיה

כך...בחוץ שקט אפילו הציפורים לא מציציות...לדעתי פואד גמר את
המירוץ...גם החקירה וגם בריאותו הרופפת...הרי ידעו שהוא
קיבל כספים ...נראה שהבחירה לא תהיה בפעם הראשונה אלא
יהיה צורף בסיבוב שני....

י מ י ת 2

New member
אני לא יודעת מה יהיה בענין פואד

יכול מאד להיות שהיו צריכים לחקור בזמן שמועות שהתרוצצו. אבל היועץ המשפטי שלנו הוא רופס מאד. כל הפרשנים ששמעתי אך לפני דקות ספורות ברדיו בדעה שמישהו טמן לו פח והעובדה שזה יצא עכשיו היא לא מקרית.
גם אני חושבת שפואד סיים את תפקידו בשלב זה. ולא בטוח שידחו את הבחירות לנשיאות. כל הסיפור מגדיל את המחשבה ואת הרעיון כי מי שמתאים ביותר להיות נשיא הוא פרופ' שכטמן או דליה דורנר. אבל הפוליטיקאים לא יוותרו על להכניס מישהו מהם שיפנה מקום לאחרים להצטרף לשורות חברי הכנסת. לצערי הכל שיקולים אישיים.
שבת שלום

עמיקם10

New member
שלא רק הליכוד יכול..ושלי אמרה שהיא לא.

תתמוך בו לנשיאות.פנטהאוז במדרון יפו.? בן צבי בחר בצריף. בן גוריון גר המון שנים בשכונת פועלים בבית שלימים נבנתה קומתו השניה.דוד לוי עדיין חי בבית שאן. אבל יש כאלה שלא מבדילים בין עץ לבטון.

יוליקה

Member
מנהל
הייתי במסיבה אמש של בני 50+ ו-++

טוב, אז אחרי 8 שנים שאחי מארגן את המסיבות האלה - הצלחתי סוף סוף להגיע.
האמת שממש לא ציפיתי לפורמט כזה....נידהמתי!!! נדהמתי מהביצועים של הלהקה...שעתיים נגינה רצוף?? הם כבר לא בני 16... שפו ענק!! איכות הנגינה? מעולה!! מקצועית ברמות בינלאומיות!!!
אבל עלי לתת צל"ש גם לקהל - כולם +- בני גילי...איזה ביצועים?!! איזה כושר!!! איזה כישרון - חלקם מקצועיים ממש!! ורד סולנית מדליקה עם כשרון אדיר!!
ההופעה של איתן מסורי היתה מעולה והראייה לכך שהקהל לא ישב אדיש!!
בקיצור התלהבתי!! נהניתי!! הוקסמתי!!!
ועוד מילה - הקייטרינג עשיר, טעים הגשה מעולה!! שפו ענק!!

מחר מגיע...

מחר אני טס לכרתים לשלושה שבועות עם חבר.
המענין הוא שאני מניח שטסתי בחים אולי 150 פעם, ומתוך זה זו הטיסה ה-108 לכרתים, ואני בכל זאת מתרגש קצת, ואני מניח שזה מתוך שמחה לנסוע למקום שאני קשור אליו מיד אחרי מולדתי.
לא לדאוג, גם משם אני נשאר מקושר באינטרנט.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר?? מצבך הבריאותי מאפשר לך לנסוע??

מאחלת לך נסיעה בריאה ובטוחה, אך ניראה לי שאתה קצת פזיז מידי בנסיעה זו...
עוד לא עבר חודש מאז הושתל לך הקוצב... הרופא מרשה לך לנסוע???

שאלותי הן כמובן מתוך דאגה בלבד.

בחוברת ההדרכה למושתלי קוצב לב

כתוב שאין שום מניע לנסיעות לחו"ל אחרי ביקורת ראשונה (אותה עברתי לפני שבוע) ונמצא שהכל בסדר.

אשתי כמובן בלחץ, וטוענת שגמרתי עם הנסיעות לכרתים, שאלתי אותה אם אני בכך "אובר בוטל" ? הרי להפך קוצב הלב מיועד לעזור לנושא אותו לנהל חיים רגילים ככל האפשר.
היא עצמה מודה שכשאני ישן היא באה לבדוק אם אני חי, כי מאז ההשתלה אני נושם בקלות בלי קולות לוואי וכדומה. אני עצמי בודר מידי פעם את הדופק ב-"אוקסימטר" (מכשיר קטן שמולבש על האצבע) ואני נדהם לראות שעל כל הפרעה קטנה בפעילות הלב, הקוצה מיד נכנס לפעולה.

עד הניתוח עליתי הביתה שלוש קומות עם מנוחה בכל קומה, ולמרות זאת אי אפשר היה לדבר איתי רבע שעה עד שתחזור אלי הנשימה. היום עשיתי נסיון ועליתי את כל הקומות בבת אחת, אז פרט לטיפה התנשמות שעברה אחרי רבע דקה, הכל היה בסדר.

כמובן שאני צריך להיזהר לא לעבור בשער אלקטרוני ולא לתת לבדוק אותי במכשיר הידני ולא לעמוד קרוב למכשירי קשר, אבל לשם כך יש לי תעודה בינלאומית שמגינה עלי.

אז, תודה על הדאגה לבריאותי, הכל בסדר, רק עם הביטוח יש בעיה שי הם מבטחים הכל כולל ניתוח לב פתוח צינטורים והשתלת קוצב לב, אבל טיפול במקרה של קוצב לב קיים - לא.
וזה מוזר, אם נחשוב על העובדה שהבעיה היחידה שיכולה להיגרם לי היא שיבוש במכשיר, ואז אני רק צריך להגיע לבית החולים, לשבת על כסא והקרדיולוג מניח על מקום הקוצב מבחוץ טבעת המחוברת למחשב "מילן" שמחזיר את המכשיר לפעילות נכונה (כמו כיוון הצתה ברכב באמצעות מחשב), סיבון שאחורי האפשרות שיקרו זניח לגמרי .

כפי שציינתי יש מעבר לבעלי קוצבי לב בנתב"ג

פעם אחת כאשר המטוס עבר לירידה חדה מאוד לקראת הנחיתה, בדקתי באוקסימטר וראיתי שהדופק 51 , אבל בתוך דקה עלה לנורמה כמובן באמצעות הקוצב, והלחץ על הכתף נעלם.
כך שאין שום בעיה.
אני בכרתים שמח ומאושר.
כמו שאמרתי לחברי, כשאני מגיע לכרתים אני מגיע הביתה, וכשאני מגיע לארץ אני מגיע הביתה.....

יוליקה

Member
מנהל
אכן הדסה, כיוונת לדעת גדולים - פואד פרש...

ולמי שחושב להעביר את קולו לדליה איציק שיחשוב שוב....

רבינוביץ': איציק לא שירתה בצה"ל ולא יכולה להיות נשיאה

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000943129

לא אי השירות בצה"ל הסיבה לאי התאמתה למשרת הנשיא - היא פשוט לא מתאימה מרזומה האישי שלה דרך תפקודה כעסקנית מפלגתית קטנה... וגם כיו"ר הכנסת היתה ברירת מחדל...תפקיד שאי אפשר להגיד שהצטיינה בו ( שיפצה את ביתה בעלות מעבר לאישור... וכשנסעה לחו"ל ביקשה לשדרג את המלון שהוזמן לה למלון יוקרה - דבר שעלה למשלם המיסים תשלום כפול כי נאלצו לשלם את 2 המלונות שהוזמנו על שמה....)- ישיבות הכנסת בניהולה נשמעו יותר כמורה שמנסה לעשות סדר בכיתה. מתוך הביוגרפיה שלה: למדה בתיכון הדתי "אוולינה דה רוטשילד" בירושלים. בתום לימודיה הצהירה על היותה דתייה, ולפיכך לא שירתה בצה"ל ופנתה ללימודים בסמינר למורות. עסקה בהוראה, והייתה יושבת ראש הסתדרות המורים בירושלים.... תפקדי שעד היום לא השתחררה ממנו....

למעלה