היי לכולם .
אני עדין בתהליך של החלמה . הפיזיוטרפיסט אמור להגיע פעמים בשבוע, אבל בשבוע שעבר היה רק פעם אחת והשבוע עוד לא היה ולא התקשר .אני מבינה שיש להם חג , גם אנחנו לא עובדים בחג , אבל לדעתי צריך להגיד שלא יבוא , אני לא חושבת שעלי להמתין לו כל יום ולראות אם יגיע או לא . אך חוץ מזה עובד יפה ואני מתקדמת . הרגל עדין כואבת ,עיקר בלילה, לכן כמעט ואינני ישנה, מה שגורם לי לחולשה ועיפות תמידית. גם הגמישות תווך התנועות והאלסטית של הרגל עדין לא כתמול שלשום , אבל בבית הולכת בלי מקל, וכן מצליחה ביתר קלות לעלות במדרגות . מחר אנסה להכנס לבריכת השחיה , לא בשביל לשחות אלא רק ללכת במים לשם חיזוק השרירים . בעלי , שיותר מ3 שנים לא נהג ,לוקח עכשיו את האוטו נוסע לסופר , ויקח אותי לבריכה. הוא עדין לא אוהב לנהוג ומשתמש בו רק כשאין ברירה. לעבודה ממשיך לנסוע בחופשי חודשי של פנסיונרים באוטובוס, למרות שיש לו מרחק ניכר ללכת מהתחנה , וזה כולל גשר מאוד גבוה .
מצטערת שכותבת רק על הצרות שלי , אבל מכיוון שאינני יוצאת מהבית , אין לי ממש מה להגיד , ואם אין לי מה להגיד , מוטב שאשתוק . לילה טוב לכולם מקווה שמחר , אחורי הבריכה יהיה לי מה לספר .
יעלי עד כמה שאני יודעת לבית משפט לתביעות קטנות אסור לבוא עם עו"ד . ובנוסף, ואפילו יותר חשוב , מכיוון שהצד שכנגד נעזר בעו"ד כדאי גם לך לעשות כך . יעוץ של עו"ד יכול לחסוך הרבה זמן וכסף . והחלק החשוב ביותר , וגם זה, אם אינני טועה, ב "יד שרה" יש יעוץ של עורכי דין , אינני יודעת פרטים , יתכן וזה רק לפנסיונרים, יתכן בתשלום מופחת ויתכן בחינם . זה נודע לי רק לאחרונה , כשלקחתי את ההליכון לפני הנתוח .שווה להתקשר ולשאול . 1800.826.286 ט"ל בהצלחה
שיהיה לכולנו כל טוב והרבה בריאות , תמר .