בוקר אור ליום שרבי.. היום אנני מתכוננת לצאת מביתי

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום שרבי.. היום אנני מתכוננת לצאת מביתי

אתמול קיבלתי הודעה לפאלפון באמצע הסיור שהתור שלי למרפאת לב !!!!! ב 24.10 ..כן בעוד 4 חודשים...וזה לפי הרופאים "דחוף"
נחכה לתשובה של ה MRI .וננסה להקדים..כי ההמתנה הורגת אותי.אני בלי טיפול תרופתי ללב....נקווה לטוב...יום טוב לכולם.

היי לכולם .

אני עדין בתהליך של החלמה . הפיזיוטרפיסט אמור להגיע פעמים בשבוע, אבל בשבוע שעבר היה רק פעם אחת והשבוע עוד לא היה ולא התקשר .אני מבינה שיש להם חג , גם אנחנו לא עובדים בחג , אבל לדעתי צריך להגיד שלא יבוא , אני לא חושבת שעלי להמתין לו כל יום ולראות אם יגיע או לא . אך חוץ מזה עובד יפה ואני מתקדמת . הרגל עדין כואבת ,עיקר בלילה, לכן כמעט ואינני ישנה, מה שגורם לי לחולשה ועיפות תמידית. גם הגמישות תווך התנועות והאלסטית של הרגל עדין לא כתמול שלשום , אבל בבית הולכת בלי מקל, וכן מצליחה ביתר קלות לעלות במדרגות . מחר אנסה להכנס לבריכת השחיה , לא בשביל לשחות אלא רק ללכת במים לשם חיזוק השרירים . בעלי , שיותר מ3 שנים לא נהג ,לוקח עכשיו את האוטו נוסע לסופר , ויקח אותי לבריכה. הוא עדין לא אוהב לנהוג ומשתמש בו רק כשאין ברירה. לעבודה ממשיך לנסוע בחופשי חודשי של פנסיונרים באוטובוס, למרות שיש לו מרחק ניכר ללכת מהתחנה , וזה כולל גשר מאוד גבוה .
מצטערת שכותבת רק על הצרות שלי , אבל מכיוון שאינני יוצאת מהבית , אין לי ממש מה להגיד , ואם אין לי מה להגיד , מוטב שאשתוק . לילה טוב לכולם מקווה שמחר , אחורי הבריכה יהיה לי מה לספר .
יעלי עד כמה שאני יודעת לבית משפט לתביעות קטנות אסור לבוא עם עו"ד . ובנוסף, ואפילו יותר חשוב , מכיוון שהצד שכנגד נעזר בעו"ד כדאי גם לך לעשות כך . יעוץ של עו"ד יכול לחסוך הרבה זמן וכסף . והחלק החשוב ביותר , וגם זה, אם אינני טועה, ב "יד שרה" יש יעוץ של עורכי דין , אינני יודעת פרטים , יתכן וזה רק לפנסיונרים, יתכן בתשלום מופחת ויתכן בחינם . זה נודע לי רק לאחרונה , כשלקחתי את ההליכון לפני הנתוח .שווה להתקשר ולשאול . 1800.826.286 ט"ל בהצלחה
שיהיה לכולנו כל טוב והרבה בריאות , תמר .

yaely2

New member
מנהל
איפה כל האפרוחים?

שלום כולם, תודה לתמר על ההתעניינות ועל הרצון לעזור.

היום הייתה לנו מסיבת סיום שנת המקהלה היה יפה מאוד, באו גם אנשי מנהלה שבהתחלה לא מצא חן בעיני, אבל התרגלתי ונהניתי מהערב. שרנו ביחד וגם בסוליסט
לא יודעת מה יהיה, כול החוגים נסגרים לאט לאט ואני חודשיים אטפס על הקירות.

חיוכון:
איך סינית עושה דיאטה?
אוכלת עם מקל אחד בלבד...

יעלי

לילה טוב

אלי, תן בי את השלווה, לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים,
אם נתמיד ונחזור, זה יפעל ויעזור, אמן!

למעלה