בוקר אור לכוללללם

בוקר אור לכוללללם ../images/Emo24.gif

אתמול בצהריים אור שמעה את צעקותיי איזה גשם פתאום ניתח עלינו. לצערי זה היה במכה של מס´ דקות ונעלם כלא היה. אז הבוקר די מעונן ואפילו קר ואולי אולי ירדו לנו כמה טיפות. השומר של "מכבי" במשך השלושה שבועות הללו מיותר לציין שאני "מבלה" בפאב של קופ"ח מכבי באופן די קבוע. בתחילה השומר היה בודק את התיק לאחר היה מחייך ועונה לי בבוקר טוב אחרי התחיל לשאול לשלומי והבוקר שיא השיאים : בזמן המתנה לתורי (מסירת דמי ל"ערפדיות") התיישב לידי ושאל בדאגה למה אני כל כך הרבה מופיעה בקופ"ח ? ולא שכח לציין שעם כל זאת אני תמיד מחייכת ומברכת לשלום. מה אגיד לכם? לכל מטבע יש כמה צדדים לפחות עם כל המצב החרא הזה פתחתי קשרים עם השומר ואפילו כוס קפה קבלתי. נו., מה אומר שלא צריך קשרים במדינה הזו.? יום נפלא לכולנו.,

סיגלינקה, איזה יופי../images/Emo13.gif

יש לך חבר חדש ואוהד. אף פעם לא מזיק עוד חבר ובמיוחד שומר. שאלהים ישמור עליך גם ויעשה לך תוצאות טובות בכל הבדיקות האלה. מי יודע, אולי עוד תופתעי לטובה ולא תצטרכי את הזריקה ההיא.

jif

New member
בוקר טוב סיגלוש

קצת גשם עשה לך מצב רוח, איזה כיף! שיהיה לך יום מקסים

תודה מיי ליידי ,הלו ג´יפי ../images/Emo25.gif

יש שומר סימפטי אבל גם אנשים מאוד לא נעימים. הרגע אני חוזרת מהמזנון שאצלו אנו מזמינים סנווי´צי´ם בבוקר, אל המסכן הזה נכנס בחור עם אקדח אעלק צ´רלס ברונסון בגירסה ישראלית עלובה, אומר בוקר טוב בקולי קולות ומראה לו תעודה של "מח´ ההגירה". "יש לך עובדים זרים"? (בצרחות) ההוא מסכן כמעט התעלף והחזיק את החזה מהבהלה "כן, יש לי אחד ויש לי אישור לכך" ההוא עונה לו. כשראיתי שהשוטר הזה מתחיל לעשות רוח ומרים את קולו התחלתי לנבוח עליו. "תוריד את הקול שלך, מה אתה צועק? אם אתה שוטר אז אתה יכול להרשות לעצמך? זאת מסעדה ויש פה לקוחות חוץ מפושעים אז תכבד את המקום" במזה צרחות דפקתי בו. ההוא מסתכל עליי נדהם מתגובתי ושואל אותי "כן גברת מי את?" "מי אני אתה שואל? אני נראית לך עובדת זרה? יותר טוב בשבילך שלא תדע מי אני ואני בשבילך רק אזרח ותיתן לאדון לסיים את השירות בשבילי ואז תידחף" ההוא היה בהלם מהתגובה שלי אבל לא חסכתי בלשוני "תלמד לכבד אנשים מולך ושלא תחשוב שעם התעודה והאקדח אתה הולך להחליף את אלוהים ותרגע, שמעת?" אישתו של ההוא המסכן והעובדים שלו עמדו והיו בהלם מהצעקות שלי על ה"חמור" עם התעודה. לפני שיצאתי מהמקום הערתי לבעל המקום, "אל תיקח את זה קשה , לפעמים אנשים מסורסים מנצלים את תפקידם בשביל להשליט עליונות על אחרים, אל תצא פרייאר ותעמיד אותו במקום" זה מה שנקרא : אנשים מגעילים באמצע הדרך

jif

New member
מותק,צריך להתחיל לאסוף

כסף לשחרר אותך בערבות??

לא למה?../images/Emo12.gif

כללים ראשוניים לאיש ציבור באם הוא שוטר, שופט או סגן של אללה - אנושיות ונימוס ותרבות. זה שהוא בא לבדוק - אהלן וסהלן ברוך הבא. אבל כל אדם חף מפשע עד שלא הוכח אחרת. אני בסה"כ עומדת בתור וממתינה לתעודת משלוח וההוא צורח לי לתוך האוזן בלי בושה ובחוצפה רבה. מה זה?

הגנובה

New member
צודקת סיגלי../images/Emo70.gif - גם אני לא סובלת

את האנשים שנותנים להם קצת סמכות ביד והם חושבים שהם שליחי אלוהים עלי אדמות.... זה ממש "עבד כי ימלוך"

הגנובה

New member
Y Y Y סיגלי - מזל שהוא הגיע בדיוק

כשהיית שם
- היה לך על מי להתחרע
הקטע הזה מזכיר לי סיפור: נסעתי עם דוד שלי בכביש הראשי, פתאום רכב לבן מנסה לעקוף אותנו מימין - וצופר... כאילו אין מחר
- לא התייחסתי אליו - והמשכתי לנסוע בנתיב שלי (לאנשים כאלה אני לא עושה חשבון)... הבחור נותן ברקס - עוקף אותי משמאל ונעצר לפני המכונית שלי - ממש חוסם אותי
... יוצא מהרכב שלו ומנפנף בתג של איש משטרה... אני ידעתי שלא עשיתי שום דבר לא חוקי, לכן לא התרגשתי ממנו. הוא מכניס את הראש מהחלון ומתחיל לצעוק... נתתי לו להוציא את הגרון - הורידים התנפחו לו בצואר כמו בלונים ארוכים.... והתיישבתי להסתכל עליו בחיוך. כשהוא הפסיק לצעוק שאלתי אותו בשקט - "סיימת
" הוא שוב התחיל לצעוק - האדישות שלי הטריפה אותו.... ושוב הפסיק - ושאלתי אותו בשקט - "עכשיו סיימת
" הוא הסתכל עלי - וכנראה החליט להפסיק לצעוק כי הצעקות שלו לא עשו עלי רושם... ואז אמרתי לו - "עכשיו, תקח את הרגליים שלך, כנס לאוטו שלך ועוף לי מהעיניים
- זה שאתה שוטר - לא נותן לך את הזכות לעשות מה שעשית - ואם אתה לא רוצה שאתלונן עליך - עוף לי מהעיניים
"... והכל בשקט, בשקט... הוא היה בהלם והתחיל שוב פעם לצעוק: "את יודעת מי אני
... את יודעת מי אני
... אני סגן מפקד מחלקת חקירות
"... הסתכלתי עליו בחיוך (הוא עוד מעט היה הורג אותי מרוב עצבים) ואמרתי לו בחזרה.... "ואתה יודע מי אני
" לרגע הוא היה בהלם ואז הוא שאל "מי את
" "אני ____ ____ (השם המלא שלי), ואני אזרחית מדינת ישראל ואתה לא תתנהג אלי ככה
"... הבחור פשוט התרומם, הסתובב והלך לאוטו... דוד שלי היה בהלם... אח"כ צחקנו על זה חודשים - איך המסכן כבר לא ידע מה לעשות איתי....

יו גנובה. זה היה יכול להגמר לא טוב

ומזכיר לי ספור שקרה לאחותי ונגמר לא טוב: היא נסעה לחיפה ופתאם איזה רכב נצמד אליה מאחור והתחיל להאיץ. היא ניסתה לברוח ממנו ולא היה לאן אז גם היא האיצה. כתוצאה מזה היא הגיעה למהירות של 140 קמ"ש ואז הוא שלף מנורה כחולה וסימן לה לעצור בצד וגם נתן לה דו"ח. אבל אחותי לא פריירית. היא הלכה למשפט וסיפרה מה קרה וסיפרה שהשוטר הזה הפחיד אותה והיא חשבה שברכב שלו יש מחבלים כי הוא התנהג בצורה מוזרה על הכביש. לאחר משפט שנמשך שנה השופט האמין לה ואז גם התברר שעל השוטר הזה ממשטרה זכרון כבר היו תלונות רבות בדיוק באותו אופי. מסתבר שהוא עשה את זה להרבה אנשים וחלקם התלוננו עליו. היא יצאה זכאית והשוטר ננזף והוזהר.

סיגי, איזה פה!

את צריכה להתעסק בפוליטיקה. אמרת לו דברים נכונים. לפעמים הפקחים האלה השתן עולה להם לראש. וחתשבי על מה שאמרתי. אולי תחסכי לי התלבטויות בבחירות הבאות. יש לך את הקול שלי מראש. יאללה סיגי לראשות הממשלה!

הגנובה

New member
שומר חמוד../images/Emo70.gif - תני לו חיוך אחד גם

בשבילי - חיוך כזה שיאיר לו את היום
יופי שאת כאן

גם אותי, גם אותי../images/Emo124.gifשאל "מי אני"

כנראה זו השאלה היחידה שמעבירים לשוטרים בקורס
שאל אותי "כן ומי הגברת?" ענתי לו " אתה לא תרצה לדעת" הוא נבהל !!!!!!!!!! (האמת? אני גם כך בגלל העבודה נראית כמו איזה עורך דין או מינימום שופט ביום טוב
)

הגנובה

New member
הפחדת אותו אה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

כשאומרים להם דבר כזה - הם נבהלים... מפחדים שיש לך קשרים או משהו...
- הקשרים היחידים שיש לי במשטרה זה שכן שוטר - שירה לעצמו יום אחד כדור ברגל...
יום אחד אני פוגשת אותו למטה - והוא הולך עם קביים... שאלתי אותו מה קרה - הוא אומר לי... "אל תשאלי - קיבלתי כדור ברגל...." בהתחלה נבהלתי - ושאלתי אותו בבהלה מי ירה לו ברגל... ואז הוא ענה שהוא הכניס את האקדח לנרתיק ונפלט לו כדור... אני שמעתי את זה - ונשבעת לך סיגל - כמה שניסיתי להתאפק לא הצלחתי
... פשוט התחלתי לצחוק ומרוב צחוק לא יכולתי לעמוד על הרגליים... התיישבתי על הספסל בחוץ ותפסתי את הבטן - מתגלגלת מצחוק
היית צריכה לראות איך הוא הסתכל עלי... ולמרות שלא היה לי נעים - פשוט לא הצלחתי להפסיק לצחוק
הוא גם נראה אדם מצחיק - כך שזה הוסיף שמן לכל המדורה...

חרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה מזכיר לי חבר שכן שוטר שהיינו בקשרים טובים (עד שעשיתי לו קרחת
) יום אחד הוא נוקש לי בדלת ושואל אותי עם אני יודעת להשתמש במכונת תספורת (היינו ממש חברים טובים ואישתו היתה ממש אחות לאחותי) ואני בשיא הטבעיות : "כן בטח". הלכתי אליו והתחלתי עם המכונה אבל באיזשהוא שלב לא שמתי לב ודפקתי לו גילוח סטייל פאנק לצד הרקה השמאלית , אני כמעט התעלפתי (מצחוק) מהפדיחה ולא ידעתי מה לעשות ההוא בלי הרבה חשבון לקח את המכונה הקטין את הסכין והרביץ גילוח על כל הראש. כשאישתו הגיעה הביתה וראתה אותו קרח כמעט התעלפה וההוא מספר לה שניסיתי לרצוח אותו עם מכונת תספורת.

הגנובה

New member
אני מתה סיגלי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשאחי היה בצבא - הוא יצא עם בחורה מאוד חמודה... שכל הזמן התחנפה אלינו (האחיות שלו). יום אחד אחותי - אז בת 12 אמרה לה שהיא רוצה לעשות פוני ושאלה אותה אם היא יודעת לספר... ההיא בלי שום בעיות אמרה לה - בטח
- בואי אני אעשה לך פוני.... היא התחילה לסרק אותה ולקחה שערות מאחורי הראש - קדימה - כמו הקרחים שמכסים את הקרחת... וחתכה... כשאחותי הסתרקה - היתה לה כמו צלחת של פוני על הראש - מסביב.... ההיא כמעט התעלפה... אני התחלתי לצחוק - אי אפשר היה לעצור אותי (בדרך כלל כשאני מתחילה לצחוק ככה אי אפשר לעצור אותי) - אחותי התחילה לבכות - ואחי התפלל שההורים שלי לא יגיעו בחודש הקרוב הביתה... שלא יראו את הפדיחה
לפחות אצלך הוא נראה טוב עם הקרחת

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מסכן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגנובה

New member
גם שפם יש לו../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיגלי את הורגת אותי
שפם, קרחת ומכוער
אני על הרצפה

למעלה