בוקר אור לכולם. בקשר ליעלי אני לא רוצה

אדזה 900

New member
חגיים

לכל החגיים-לא משנה מיהו מי-תודה שאתם פה,לגבי הנושא של יעלי,יעלי היתה בפורום וניהלה אותו שנים רבות ועכשיו עד כמה שהבנתי החליטה לקחת פסק זמן והרי זו זכותה לעשות כרצונה.

הדסהש1

New member
בוקר אור לכולם. בקשר ליעלי אני לא רוצה

לומר מילים שאתחרט אליהם לאחר מיכן זאת היתה רצונה
שיבושם לה..מינה בקשר ליהוד לנו אין כלום חוץ
מקופות חולים.שאר הדברים אנו צריכים לנסוע לאור יהודהץ
קירית אונו. פתח תקווה.יגידו שזה לא מרחק רב
אך לאנשים מבוגרים עם בעיות בריאותיות זאת מעמסה.
כמה שדיברנו אין אוזן קשובה.ועכשיו מי שלא יבחר הוא כבר היה
בתםקיד וזה לא ישנה כלום.משרדי ממשלה יש חדר קטן בעיריה
יומיים בשבוע וזה נראה זועה .דוחק ורעש.אז כדי לחדש דרכון.ת.ז.
רצוי לנסוע לפתח תקוה.והיום שהעיר גדלה זה נורא.העומס בכביש היוצא מיהוד זה לוקח כמעט 3/4 שעה.להגיע לתל אביב בבוקר לוקח 2 שעות בקירוב.אז זה לא תענוג גדול.פעם יהוד היתה פנינה קטנה היום נראה שנהייה כמו ת"א או מעיר אחרת בונים לגובה בכל פינה ירוקה שהיתה.אני גרה כאן כבר 22 שנה ומאוכזבת.לעבור אין לנו בגילינו אפשרות.ביתי הגדולה שתומכת בנו בכל מה שאנו זקוקים
והבת השניה גרה ליד יפעת גרה בגנות כך שאם אנו זקוקים למשהו דחוף הם לידינו.ותל השומר שאנו מטופלים בו לא רחוק .לכן אין ברירה ונמשיך לגור כאן...תודה על ההקשבה...

שוב בוקר טוב

כתבתי הודעה ובשליחה הודיעו לי שיש שגיאה, קוד 02,אז כנראה לא הייתי צריכה
לכתוב מה שכתבתי בקשר ליעל'י, אני מאחלת לה שתצליח בכל מעשיה,
הלילה ירד אצלנו המון גשם ואני מקווה שכעט , אולי , עץ הקלמנטינות יתחיל
להניב פרי, השמים עכשיו בהירים, בלי אף טיפת ענן ואני עכשיו הולכת להתכונן ליציאה לפיזיותרפיה,
שיהיה יום נעים

מינהר

New member
היום הייתי בהרצאות במתנס. מרחק הליכה.

היה מעניין. אחת סיפרה על אליעזר בן יהודה והשני הביא בדיחות על פוליטיקאים. [חוץ מביבי ולפיד].זה במרכז המוסיקה בנווה סביון, ואין התחייבות לבוא לסדרה של הרצאות, אלא על כל ארוע משלמים כשבאים.
אז אין לי צורך לסוע למרחקים להצגות וסרטים, כי יש פה קרוב. והאנשים, רובם נשים, בגילאים שלנו ומאוד נחמדים.

אחה"צ טובים

עשיתי התחברות, כתבתי וכתבתי ובפרסום הודיעו לי שחלה שגיאה קוד 02
וההודעה נמחקה,
נמאס לי מהמשחק הזה וזהו
בקיצור אספר לכם שהיום היה לי מזל עם הגשם, חצי שעה אחרי שהגעתי
הביתה, זה התחיל והספקתי להיות בפיזיותרפיה ובעוד סידורים בר"ג
למי שלא יודע, מאז הניתוחים שעברתי ברגל, יש לי קושי גדול בלהכניס את הרגל לנעל סגורה ובימי גשם אני תקועה בבית.

אדזה 900

New member
ציפי

רוצה ליידע אותך שאת רשומה לכנס של בני משפחה ההמטפלים בזקן כפי שהבטחתי לך.חוץ מזה גם לי קרה שמופיע שגיאה קוד 02 ,אני מעתיקה מה שאני כותבת ,סוגרת את תפוז ונכנסת מחדש כרגיל והכל מסתדר זורקת את מה שהעתקתי לתוך החלון של התגובה והכל עובד כרגיל,תנסי כך אולי גם לך זה יעזור.

אדזה 900

New member
חגי

תודה על האינפורמציה.לדאבוני אני לא חברה בפייסבוק כי אני בקושי מסתדרת עם המחשב ומודה לאלוהים שנתן לי את האפשרות לכתוב כאן,לגבי יעלי זכותה לעשות כרצונה ואני בטוחה שתעשה טוב.אנחנו כאן נשארנו אמנם לא הרבה אבל אין הכמות מעידה על איכות ,מרגישים טוב ומשתדלים לעזור ולעדכן אחד את השני עד כמה שאפשר בדברים מועילים .ואנחנו מקווים שיהיו עוד חברים שיצטרפו ויהנו מהקריאה והכתיבה כאן.

אדזה 900

New member
מינהר

איזה כף לך שאת יכולה להנות מדברים מרחיבי דעת,אם הייתי נוהגת הייתי הולכת לכל מרחק וכמובן אם היה לי זמן,כי כרגע אני עסוקה בלהיות מטפלת .כל יום יש תעסוקה אחרת וביקורי רופאים כך שבערב אני כמו סמרטוט סחוט.אני מקווה שהדברים ישתפרו וגם אני אוכל לצאת קצת לחופשי.

מינהר

New member
אדזה, תודה. את מטפלת בבעלך? אז אני מאחלת

לו בריאות שלמה, ולך, שתחזיקי מעמד. אני במשך 5 חודשים לא ביליתי. כי היו לי בעיות עם העינים, כתבתי. עכשיו אני קצת יוצאת. ומעדיפה במרחק הליכה. לא נוח לי, בגלל היובש בעינים, נסיעות ארוכות.

ערב טוב

אדזה, תודה שרשמת אותי,
חגי, הקישור שהבאת זה מוטקה, יעל'י חברה שם כבר הרבה שנים ואם היא
פתחה קבוצה חדשה של בני גילנו, שתהנה, אני מאחלת לה את זה מכל הלב
ובעצם אני מאחלת לה בהצלחה בכל מה שהיא עושה או תעשה.

מינהר

New member
ציפי, בעניין נעליים- מספר יותר גדול יעזור לך?

אני עליתי במספר בנעליים, כי הרגל משתנה. ואני מקפידה לקנות נעליים רחבות במיוחד, רוחב 2e. אני לא יודעת אם זה יכול לעזור לך.

מינהל'ה

תודה על ההצעה, הבעיה היא שאין לי זמן וכוח להתרוצץ בין חנויות נעליים,
בחנויות אורטופדיות מציעים לי נעליים מסורבלות ויקרות, לפני כמה ימים,
סיפרה לי חברה על סנדלר שעושה נעליים לפי הזמנה, הוא אמנם יקרן,
אבל גם הנעליים האורטופדיות יקרות, אז אני אנסה מתישהו להגיע
אליו, זה נמצא באיזור של בית או,איי, אולי אשלב את זה עם ביקור שם.
ערב טוב

למעלה