בוקר אור לכולם...התגעגעתי..

בוקר אור לכולם...התגעגעתי..

מה שלומכם? סליחה שלא הייתי כאן זמן רב. אצל יאין הרבה חדש. כעת התחילה תקופת המבחנים ואני מקווה שייה בסדר. לצערי, לפני חודש+ עברתי הפלה בחודש שני(לא מרצון כמובן). העובר פשוט מת והפסיק להתפתח...דבר זה מאוד מפחיד אותי ואני מקווה שאני אכנס להיריון בקרוב ושזה לא יקרה לי שוב. בינתיים אני מנצלת את הזמן לרדת במשקל על מנת שלא אכנס במשקל עודף להיריון. זהו..מעבר לזאת הכרל כרגיל, החיים ממשיכים..... מה חדש אצלכם אנשים יקרים? אני יוצאת עוד 10 דק' לעבודה אז שיהיה לכולכם שבוע טוב!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים מקסימים יקרה../images/Emo24.gif

אורחת חביבה
אני שמחה שיצאלך לעבור מפה ולבקר
אני מצטערת לשמוע שעברת הפלה טבעית, אך לרוב זה קורה מוקדם לטובה מאחר והיה משהו חסר להתפתחות העובר באותו הריון וזה לא אומר כלום על שאר ההריונות חמודה כפי שבטח הסבירו לך, חברה שלי רק ילדה לפני שבוע, והיא עברה כמוך הפלה בחודש שלישי, והכל היה מצויין, ברוך השם, אלוהים שומר עלינו ועל התינוקות הקטנים האלו
החיים ממשיכים ואנו נחכה לשמוע ממך חדשות טובות בהמשך..תקחי את הזמן
..מה שכן שאולי לא נהיה פה בפורום זה בכדי לשמוע אז תדאגי לשלוח לי מסר
, אנחנו עלולים לסגור את הפורום עוד כמה זמן, כי גילינו שענייני אלוהים וישוע, בתפוז לא הכי הולכים ביחד
מה גם שבקרוב נפתח אתר לכניסייה שלנו שיצטרך לא מעט אנרגיה ותפילות וטיפול.. שום דבר לא סופי, לאלוהים יש דרכים משלו בלסדר עניינים, ואני משאירה את הכל לרגלי הצלב..ומקווה לקבל את ההחלטה הכי נכונה, לפי רצונו במרומו
הכל לטובה
אז זה מה שחדש..היה לנו כנס מצויין תודה לאל, בבית לחם לפני שבועיים, ברכה גדולה, שאר החברים כפי שאת רואה עוברים מדי פעם פה, וכשיכנסו בטח יספרו מה מו מי
כל טוב ותשמרי על עצמך וביתך

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifפורום יקר יש לנו מפגשון ברביעי

בארבע, אפשר להקדים לשעה אחת? אני נוסעת לירושליים אחר הצהריים בחמש..וחבל לי לפספס אותכם

salt of earth

New member
איש הפיל ../images/Emo24.gif התגעגענו ../images/Emo13.gif

אני מצטערת לשמוע על ההפלה הטבעית
ואני מקווה שתוכלי להיכנס להריון בקרוב, ואת תהיי אמא נפלאה
אצלי הכל בסדר, סיימתי את מועדי א' אבל עדיין יש לי הגשת עבודות וכאלה דברים שעושה לי כאב ראש רק לחשוב עליהם
מה איתך? איך בעבודה? ואיך הולך לך בלימודים?

למעלה