בוקר אור לכולם למרות שאני ללא שינה.סיפרתי בערב שאבי חזר הבית

הדסהש1

New member
בוקר אור לכולם למרות שאני ללא שינה.סיפרתי בערב שאבי חזר הבית

הביתה סוף סוף..הדרך עוד ארוכה.תמר יש כאבים בחילופי
מזג האויר..לאחר עמידה מרובה...תקחי כדור מתי שכואב לך..
היום אני במנוחה..מחר יש ממוגרפיה בפתח תקוה..אחרי שנים
רבות שהעיר מתפתחת מכונים אין בעיר וצריך לנסוע לעיר הסמוכה... הכל עניין של כסף..בונים מגדלים ללא הפסקה..באים תושבים צעירים
ואחר כך מתלוננים שיש בעיות בחניה.ושירותים של המוסדות...

הדסה , האלצהיימר שלי עובד שעות נוספות !

אתמול בערב ,זכרתי שאני צריכה להוסיף עוד משהו , אך לא זכרתי מה . הבוקר נזכרתי שהצעת לי לברר בקשר לעזרה . ובכן , עוד לפני הנתוח , העו"סית של קופח ביררה עבורי וכן העו"סית של אסותא . ושתיהן אמרו שלא מגיע לי . מנסה להשיג את הבחורה שהיתה אצלי באופן פרטי , חד פעמי , לפני הנתוח. אשמח אם תגיע מחר ל4 שעות .אם תבוא , מה טוב , אם לא , זה מה יש . למטה בעלי ישטוף הרצפה , ואני אנקה אבק . למעלה ימתין לי .
הרבה בריאות לאבא שלך , האם מקבל שיקום , מי מטפל בו , מנקה וכ"ו ?
הרבה בריאות לכולנו , תמר .

yaely2

New member
מנהל
לטיול יצאנו, עתיקות מצאנו

ערב טוב

שמחתי לקרוא שאביה של הדסה בבית, זה ודאי עדיף על בית חולים.
שוב כול הכבוד לתמר שעושה מאמצים לעזור לעצמה.

הייתי היום בטיול מקסים באשקלון וסביבתה, חזרתי הביתה מרוצה אך רצוצה.

ניצת, תודה לך על המילים המחמיאות, נדבר בפרטי.

מינה וציפי ואולי עוד, הרעיון להופיע בבית לא נראה לי,

****** הדסה וכול השאר, לפעמים אתן לא רואות בבוקר שיש כבר הודעה ואתן פותחות הודעה חדשה, אז יש לזה פיתרון.
למעלה למעלה, שורה אחת לפני הסוף של הלמעלה, באמצע, יש עיגול שלושת רבעי, אם תלחצו עליו יופיעו כול ההודעות חדשות כישנות. רק ללחוץ.

חיוכון.:

קשיש חולה שוכב בבית החולים מחובר לצינורות, ומשפחתו מזמינה את רב הקהילה לבוא ולברכו לישועה. זמן קצר לאחר בוא הרב, מסמן הקשיש תנועות בידיו, ומשפחתו ממהרת להביא לו עט ונייר שירשום מה הוא רוצה לומר. בשארית כוחותיו מצליח הקשיש לשרבט משהו - ואז נופח את נשמתו. הרב ממהר לקחת את הנייר, מקפל אותו ושם בכיסו בעוד המשפחה בוכה.
למחרת, בהלוויה, שולף הרב את הפתק ואומר לאבלים: "אמש, שניות לפני מותו, כתב יקירכם את צוואתו האחרונה, וברשותכם אפתח אותה כעת ואקריא בפניכם".
הרב פותח את הנייר המקומט ומקריא בקול: "אידיוט, אתה דורך לי על צינור החמצן!!!!"

יעלי

למעלה