בוקר אור לכולם|משפך||שתיל||שקדיה|

בוקר אור לכולם|משפך||שתיל||שקדיה|

איזה כיף שיש אייקונים של ט"ו בשבט. זה עושה חשק לטיולים בטבע עם ריח של חורף נעים כזה. שולחת לכם סנופי חמוד ומחבק, סתם למצברוח טוב. מקווה שכולם כאן בריאים ושלמים ועברו את כל הנזלות והחום והשפעות. אנחנו ממשיכים בספירה לאחור, עוד 19 יום להורדת הגבס הארוך והחלפתו בקצר. טל היום התלבט בשאלת התחפושת לפורים. הוא לחוץ מזה שבפורים הוא יהיה בגבס קצר ואיך הוא יהיה באטמן בגבס....? בקיצור, אנחנו מנסים לחשוב על כל מיני אלטרנטיבות. למי יש רעיונות? בוקר נפלא לכולם, יעל

אז הנה האיקונים ../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif

והבן שלי גם חולה בטמן. הוא היה בטמן שנה שעברה. השנה הוא רוצה לגוון - ספידרמן
ולגבי הגבס של טל : פשוט לעטוף אותו בבד שחור ואז הוא המגף של בטמן

שחר בוקר טוב

אני והרעיונות היצירתיים שלי.... לדעתי, אם אפשר לגרום לגבס להיות חלק מהתחפושת.. האם זה גבס לבן? אם כן ניתן לצבוע אותו ולהוסיף לו אלמנטים של בטמן מדבקות או שאר ירקות, וגם החברים שלו יכולים לצייר עליו כרצונם באם זה לא גבס לבן, ניתן להדביק או לעטוף בנייר כלשהו ושוב להדביק את אותם אלמנטים. מקווה שעזרתי ממשיכים לספור ביחד להורדת הגבס. יום נעים אורית

וואו, תודה, באמת רעיונות יצירתיים

אני אציע לו את זה. ולשאלתך, אורית, הגבס היה לבן.... :) כבר ציירו לו וצבעו לו. אבל ישימו לו חדש ממש לפני פורים ונוכל באמת לקשט או להפוך את זה למגף שחור בעזרת בד סאטן שחור. רעיון נהדר. אני אציע לו את זה. תודה גדולה לשתיכן, יעל

למעלה