בוקר אור לכולם

איזה כיף לכם

את אומרת פריז כמו שפה אומרים תל אביב (להבדיל....) אני כולי
מקנאה אני מתה לחזור לכל המקומות המדהימים בפריז כמה פעמים שאני לא אהיה שם (הייתי כבר 8 פעמים) זה נראה שזה לא מספיק אוףףףףףףף

dorlim

New member
איזה כיף לכם ../images/Emo13.gif

רואים שנהנתם ועשיתם חיים(נו, איך אפשר שלא להנות בפריז?!?!?!??!)

שמופית

New member
לימור, אני חייבת לספר לך

איך אפשר שלא להנות בפריז - לפני החתונה, תמיר ואני יצאנו לטרום-ירח-דבש בצרפת. נחתנו בניס, שכרנו רכב וטיילנו בצרפת לאורך הריביירה, עלינו לפרובאנס, עמק הדורדון, עמק הלואר ומשם לפריז, כשבכל מקום שאליו הגענו, חיפשנו מקום לינה - בלי להזמין מראש. רוב הזמן ישנו במקומות מדהימים ! לפריז הגענו בערך בשעה 5 אחה"צ והתחלנו לחפש מקום לינה. בסביבות השעה 10 בלילה, אמר לנו פקיד קבלה חביב שאין לנו הרבה סיכויים למצוא חדר, כי יש בעיר את תערוכת הבגדים "פרט-א-פורטה" וכל העיר מלאה. עד 2 בלילה עוד חיפשנו מקום ואז התייאשנו, החננו את הרכב באיזה רחוב צדדי, השכבנו את הכסאות אחורה ונרדמנו. ישנו אולי שעתיים, כשהתעוררתי ו-א. התחלתי לפחד; ב. מתתי להשתין... הערתי את תמיר והתחלנו לסוע ולחפש שרותים (יש בפריס את העגולים האלה ששמים מטבע). אז זהו - שהם נעולים בלילה !!! בקיצור, עבר עלינו לילה זוועתי למדי, ראינו טיפוסים מפוקפקים ביותר, גילינו שהאורות באייפל כבים בשעה מסויימת ובקיצור - זה כבר הרס לנו לחלוטין את השהות בפריס. מה גם שיומיים אחרי זה התאומים נפלו, אז בכלל השהות שם היתה מעיקה וכבר רצינו לחזור. (סתם הייתי חייבת לספר לך איך אפשר שלא להנות בפריס
)

רחלילי

New member
גם לנו קרה כנ"ל!

נחתנו בניס לא הזמנו מקומות מראש לאף מקום חוץ מ4 לילות אחרונים בפאריז והיה הכל מדהים ויפה וישנו במקומות מקסימים ללא תכנון. ובלילה שלפני פאריז היינו בוורסאי ולא היה אף חדר פנוי! כלום! אז נסענו בלילה לפאריז (הקדמנו בלילה אחד) וכל המלונות באזור היו מלאים רק המלון שבו הזמנו היה מוכן לתת לנו לישון שם לילה אחד נוסף במחיר של יותר מפי ארבע!!! מה ששילמנו על כל לילה שם בהזמנה שעשינו מראש בארץ. כן כן ככה זה בפאריז שאגב אותי ממש לא היממה. הרבה יותר אהבתי את פרובאנס, וכל מיני מקומות וכפרים קטנים שאותם טיילנו וחרשנו ונהנינו. אפילו כעת אני מוכנה לחזור לעוד טיול של 3 שבועות שם.

שמופית

New member
אותו כנ"ל ../images/Emo45.gif

גם אנחנו הסתובבנו שם 3 שבועות... וגם אנחנו אהבנו יותר את שאר האיזורים יותר מאשר את פריס עצמה. בעיקר אהבנו את הדורדון - פשוט מקום מופלא ויפהפה

רחלילי

New member
אנשים מרימים גבה כששומעים שפאריז לא

הלהיבה אותי כלל. את הראושנה שמזדהה עם תחושתי! אני לא זוכרת את כל המקומות שהיינו אבל חלק כן כמו הכפר רוסיו ("רוסילון") שהיה מדהים, העיירה בוון, העיר תור ("תורס") שאגב שם התיישבו לידנו במסעדה זוג אמנים ידוע מאד וילדתם המתוקה, יאללה איך ששכחתי שמות של מקומות! הקיצר היינו במקומות מדהימים מלבד הערים שהיו קצת פחות...אה כן הדרך מניס לקאן אם אינני טועה היא מדהימה! אה כן גם הכפר הזה מהסרט עם בריג´יט. לא זוכרת.

שמופית

New member
כן, גם עלי בד"כ מסתכלים

בתמהון כשאני אומרת שלא התלהבתי מפריס... אני זוכרת לטובה את קרקאסון (מזכירה מאוד את ירושלים, עם החומות מסביב), פשוט עיר מדהימה, והדורדון מקום מהמם ביופיו ! עם מערות האדם הקדמון והטירות על האגם
יצא לכם להיות בפוטורוסקופ (פארק התדמיות) ?? המקום מדהים ! לקח את היורודיסני בסיבוב.... גם אתם הייתם באוקטובר שנה שעברה ? היה איזה דיל מטריף של 3 שבועות עם נחיתה בניס וחזרה מפריס... בכלום כסף כמעט.

רחלילי

New member
אוקטובר 2000

כי שנה אחכ כבר נישאנו באוקטובר! זה לא היה דיל זה היה משהו שבן זוגי בנה את הטיול והכל. עם רכב שכור וכאלה. לא היינו במקומות שציינת היינו בפרובאנס בכל מיני מקומות ועמק הלואר ובורגנדי - בכל אזור היינו בכל מיני מקומות. ובסוף - פאריז.

שמופית

New member
אנחנו היינו באוקטובר 2001 ../images/Emo45.gif

גם אנחנו בנינו את הטיול ושכרנו רכב וטיילנו לנו לבד. אבל כרטיס הטיסה היה לשלושה שבועות, כמו שאמרתי... גם אנחנו בהתחלה חשבנו לעלות לפריס דרך פרובאנס, אבל המליצו לנו לעלות דרך הדורדון וקיבלנו את ההמלצה.

שמופית

New member
את יודעת מה ??? אני חושבת

שאני מתבלבלת עם התאריכים !!! כי אם היינו בפריס בסביבות ה 11 בספטמבר, אז כנראה שיצאנו מהארץ באוגוסט ולא באוקטובר. אז קבלי תיקון והתנצלות על הבילבול !

מאי26

New member
היי, שמופית פעם ראשונה שאני

שומעת שמישהו היה באמת בפוטורוסקופ! אכן מקום מדהים, ולמרבה המזל הרבה אנשים לא שמעו עליו...

שמופית

New member
נכון, באמת לא הרבה

שמעו עליו
כך שלא היינו צריכים לחכות הרבה בתור, כמו ביורודיסני, והוא שווה הרבה יותר מהדיסני...

dorlim

New member
סיפורים באמת מבאסים ../images/Emo10.gif

מקווה שהפעם הבאה תהיה מהנה יותר

נופר30

New member
שמחה שנהנתם

אני לא כל כך מתה על פאריז אבל מי שכן זאת עיר מדהימה

קרן ש

New member
ליאת תמונות משגעות ../images/Emo140.gif

שמחה שנהנתם טוב איך אפשר שלא !!! חופש, פאריז, רומנטיקה, קניות והכי חשוב זמן איכותי עם הבעל... ברוכה הבאה

אופה3

New member
אחלה תמונות, טוב שעשיתם חיים

זה מאוד חשוב לגוף ולנפש ביי האופה

fila

New member
ליאת../images/Emo24.gif

יופי של תמונות......... נראה שנהניתם מאוד

למעלה