לימור, אני חייבת לספר לך
איך אפשר שלא להנות בפריז - לפני החתונה, תמיר ואני יצאנו לטרום-ירח-דבש בצרפת. נחתנו בניס, שכרנו רכב וטיילנו בצרפת לאורך הריביירה, עלינו לפרובאנס, עמק הדורדון, עמק הלואר ומשם לפריז, כשבכל מקום שאליו הגענו, חיפשנו מקום לינה - בלי להזמין מראש. רוב הזמן ישנו במקומות מדהימים ! לפריז הגענו בערך בשעה 5 אחה"צ והתחלנו לחפש מקום לינה. בסביבות השעה 10 בלילה, אמר לנו פקיד קבלה חביב שאין לנו הרבה סיכויים למצוא חדר, כי יש בעיר את תערוכת הבגדים "פרט-א-פורטה" וכל העיר מלאה. עד 2 בלילה עוד חיפשנו מקום ואז התייאשנו, החננו את הרכב באיזה רחוב צדדי, השכבנו את הכסאות אחורה ונרדמנו. ישנו אולי שעתיים, כשהתעוררתי ו-א. התחלתי לפחד; ב. מתתי להשתין... הערתי את תמיר והתחלנו לסוע ולחפש שרותים (יש בפריס את העגולים האלה ששמים מטבע). אז זהו - שהם נעולים בלילה !!! בקיצור, עבר עלינו לילה זוועתי למדי, ראינו טיפוסים מפוקפקים ביותר, גילינו שהאורות באייפל כבים בשעה מסויימת ובקיצור - זה כבר הרס לנו לחלוטין את השהות בפריס. מה גם שיומיים אחרי זה התאומים נפלו, אז בכלל השהות שם היתה מעיקה וכבר רצינו לחזור. (סתם הייתי חייבת לספר לך איך אפשר שלא להנות בפריס
)