בוקר אור לכולם

lidor747

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם לכול מי שלומד היום בהצלחה ולמי שעובד ובהצלחה לחן שהיום הולך למילואים ועכשיו יש לי שאלה למי שמבין ליפני כמה זמן המחשב שלי היה בתיקון ושמו לי ויסטה עכשיו מאז המחשב בקושי זז לי ויש לי 512 מגה עכשיו אני לא מיתכוון להוסיף יותר מי 256 מגה השאלה עם זה יספיק לויסטה או שעדין יפעל לאט..

KillerA

New member
עדיין יפעל לאט

מינימום GB של זיכרון בשביל שיעבוד חלק וזה גם תלוי איזה עוד דברים תשים על המחשב

section51 co il

New member
עזוב אותך וויסה סתם מיותר../images/Emo31.gif

תשאר עם ה XP ובנוסף תקנה עוד זיכרון ועדיף שכבר תקנה לפחות עוד 512 ...

ARMANO

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ויסטה התקדמו מאז הפעם האחרונה ששמענו את הבעיות איתם. היום, רוב התוכנות כבר למדו לשדרג את עצמם לויסטה וכמעט ואין בעיות עם התקנות של תוכנות. ויסטה עצמה מורידה הרבה עדכונים כדי לתאם את עצמה אל התוכנות החיוניות. חשוב לשים לב כשקונים או משיגים תוכנה - לברר אם היא תואמת ויסטה ואם לא אז לברר אם יש פאצ'.

EizoTop

New member
עם המחשב שלך לא חזק מספיק

תוריד את הויסטה מהר,אתה תהיה כמו צב בתחרות פורמולה 1. אתה צריך 1GB זיכרון RAM (Random Access Memory)
מעבד חזק וכל הדברים האלו... אצלי במחשבים הניידים יש ויסטה והוא עובד ממש טוב...(כמובן תמורת 25,000 ש"ח אתה יכול לקבל גם אחד
)

ARMANO

New member
25,000?!?!???!

אולי כסף תאילנדי
מספיק 4,500 ויש לך לפטופ מצויין עם ויסטה

EizoTop

New member
../images/Emo4.gif

מחשב בנוי אישית מארה"ב. מבטיח לך מה שתחבר 2 לפטופים ביחד לא יתקרב לזה :$ ואתה מקבל כמובן HD נייד,זיכרון פלאש,מסך 21 אינץ' רחב,ואני לא אכנס לכל החלקים הפנימיים. כמובן יש עוד 2 מחשבים ניידים 2 ב-40,000

GeneratioNa

New member
אפשר גם למצא לפטופ ב 2 מליון שקל

חן אמר, לפטופ נורמלי עם הדרישות שצריך אפשר להשיג ב 4500 ואני יודע גם על כאלו שעולים 2800 והם טובים

ARMANO

New member
../images/Emo45.gif

בטח שאפשר חחחחח זה המשחק היחידי שיש לי בו

למעלה