בוקר אור לכולם

שרון123

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

שרדנו בכיף את חופשת פסח. היינו ארבעתנו ביחד במשך שבועיים. היה כיף, אבל חסרונה של ירדן הורגש מאד. אתמול התחלתי לעבוד בעבודה חדשה, ההתרגשות גדולה
בבית לא עובד לי האינטרנט, ומהעבודה אני מעדיפה להכנס כמה שפחות. יום טוב לכווווולם

התנצלות ../images/Emo52.gif ועדכון קצר

קודם כל, סלחיה שלא הייתי כאן כבר די הרבה זמן. האמת היא שהשתדלתי לקרוא כאן, אבל לא הייתי מסוגלת להביא את עצמי לשבת ולהגיב. היו כמה דברים לאורך השבועות האחרונים שהפילו אותי בזה אחר זה........ זה התחיל ביום ההולדת של רותם שהיה מאד לא פשוט (כפי שכולכן ודאי מבינות). המשיך דווקא בפרסום הספר והכתבה בעיתון (שדרך אגב מופיעה עכשיו ב-YNET) שגרם לי לקלוט עד כמה נפתחו חיי הפרטיים לציבור הרחב, וזה לא היה קל בכלל. והמשיך באשה מקסימה שפגשתי במקרה במקום עבודתי, ואחרי שקראה עלינו את הכתבה סיפרה לי שהיא בעצמה איבדה ילד בן 11 לפני 20 שנה. ואז נכנסנו לשיחה עמוקה שעשתה לי מאד רע על הלב. לא בגלל שהיא אמרה שאי-אפשר להמשיך לחיות אחרי כל-כך הרבה שנים, היא דווקא מאד עודדה אותי (עד כמה שזה נשמע רע). אלא יותר בכיוון המשפחה והחברים....היא סיפרה לי שאחרי כל-כך הרבה שנים כל המשפחה בכלל שכחה ולא זוכרת ומי שנשאר עם הכאב והגעגועים זה רק היא ובעלה. וסליחה אם אני מדכאת כאן עכשיו מישהו, זה פשוט עשה לי כל-כך רע על הלב שאני לא יכולה בכלל לתאר. לחשוב שישכחו את רותם שלי, אפילו הדודים והדודות שלו. זה פשוט קשה לי נורא. ויחד עם זאת ביום חמישי הקרוב אנחנו טסים לחופשה משפחתית..... כמעט 3 שבועות בתאילנד רק אנחנו והילדים. זה לא הולך להיות קל אבל נשתדל להוציא מזה את המיטב (וסליחה שאני נשמעת אולי קצת חוצפנית). אני מקוה מאד שזה יעשה תפנית חדה במצב הרוח שלי. אז שיהיה המשך שבוע טוב לכולם, אני חושבת עליכן הרבה ועל כל המילים הטובות והמבינות שכתבתן לי, וכמה שהתרגשתן איתי כשהספר והכתבה התפרסמו. וגם על כל המילים הטובות שאתן כותבות אחת לשניה, כמה כוח זורם כאן בין המילים.

דליה ח

New member
נסיעה טובה ומהנה

במשפט קצר אחד, צודקת האשה שפגשת. מנסיוני האישי אני יודעת שאת אחי זוכרים רק אבי ,אמי ואני. אפילו הבן שלו לא זוכר, {הוא אפילו לא הספיק להכיר אותו}. כך שאי אפשר להילחם במציאות. אבל עכשיו מוקדם לך לחשוב על זה, תסעו, תקחו אתכם את רותם בלבכם , וכך תצליחו ליהנות מהטיול. שום חוצפה אין כאן, רק רצון לחיות את החיים שאחרי... טוב ככל האפשר,ובצדק.

eaz1514

New member
דנה יקרה

את לא מחדשת לנו דבר, זה הפחד הכי גדול שלי, הוואות שחוץ מאיתנו ההורים ואחיו, אולי 2 הדודים שלו עוד כמה שנים רונן יהיה רק תמונה בסלון שלננו לצד התמונה של סבא ז"ל ואחרות שיתווספו ככל שהזמן עובר. זה הטבע האנושי וככה מתנהל העולם. אבל, תעשי סוויץ' סעי לחופשה תשכחי הכל תהני מהנסיעה ומהילדים ותאספי כוחות להמשך. נסיעה טובה, סעו לשלום ותחזרו בשלום. מחשבותי וליבי איתכם אילנה, אמא של רונן

liat1953

New member
../images/Emo160.gifדנה נסיעה טובה ומהנה

תדעי שזה טיבו של עולם,תפקידנו כאן הוא להזכיר ולדאוג שיזכרו כמה שיותר...העולם ממשיך כהרגלו ואף אחד לא רוצה לעצור...רק אצלנו עצרו החיים מלכת וממשיכים אחרת ממה שחשבנו ורצינו. עשית נפלא שלקחת את משפחתך למקום כל כך יפה ואקזוטי,תהנו שם לצד כל החיים הקשים שאת חווה כאן ביומיום...מגיע לך ולכולכם.אך דעי,את הכאב לא משאירים מאחור אך בכל זאת תני לעצמך להנות ולמצות את המשפחתיות עבור מי שנשאר...בן זוג ילדים והקרובים לך באמת. בעוד פחות מחודש ב-21.05 שמונה שנים מאז נפל בני וזה היה כאתמול,הכאב עדין במלוא עוצמתו אך ממשיכה הלאה מתוך בחירה ותומכת בבן זוג מאד מאד חולה. לא קלה היא לא קלה דרכנו... שוב נסיעה מהנה ליאת

liat1953

New member
../images/Emo50.gifבעבודה החדשה

ומאחלת לך מכל ה
שתמלא את חייך בעינין ובשמחה.

למעלה