בוקר אור לכולם אני קצרה בזמן אכנס במשך היום שיהיה יום טוב לכולנו
ס סיגליהיא New member 25/12/02 #1 בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif אני קצרה בזמן אכנס במשך היום שיהיה יום טוב לכולנו
מ ממוש היחידה New member 25/12/02 #2 בוקר-טוב ויום נפלא לכולן ולעציון../images/Emo20.gif למרות שהיום כבר קצת יותר כנסו לכאן עם רמקולים מופעלים.
בוקר-טוב ויום נפלא לכולן ולעציון../images/Emo20.gif למרות שהיום כבר קצת יותר כנסו לכאן עם רמקולים מופעלים.
ה הגנובה New member 25/12/02 #5 בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה מה גשום, קר, אפרורי... והכי מבעס - כבר שבועיים לא שיחקתי טניס אני מתייבשת
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה מה גשום, קר, אפרורי... והכי מבעס - כבר שבועיים לא שיחקתי טניס אני מתייבשת
א אמא של מוריה New member 25/12/02 #6 בוקר נפלא וחמים לכולנו ודרך אגב, ממוש, ענת שאת לוקחת מהאתר שלה את כל הדברים היפים, כותבת בפורום להיות הורים ובפורום הורים לילדים ביסודי.
בוקר נפלא וחמים לכולנו ודרך אגב, ממוש, ענת שאת לוקחת מהאתר שלה את כל הדברים היפים, כותבת בפורום להיות הורים ובפורום הורים לילדים ביסודי.
ר ריפלקטור New member 25/12/02 #3 בוקר טוב לכולן + ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif ויום יפה שיהיה לכולנו