בוקר אור לכולם יום נעים וחמים לכולנו
Z zviki8 New member 24/3/04 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר נפלא../images/Emo142.gif לכל החבריה, בוקר נפלא, מלא אור שמש ושמחה, סיפוק והצלחה. חיוך על השפתיים ואושר בלב
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר נפלא../images/Emo142.gif לכל החבריה, בוקר נפלא, מלא אור שמש ושמחה, סיפוק והצלחה. חיוך על השפתיים ואושר בלב
A a n a t i 3 2 New member 24/3/04 #5 בוקר טוב../images/Emo24.gif ומזל טוב לבני בכורי שחוגג היום 10 אביבים
O o®eL New member 24/3/04 #15 ../images/Emo49.gif ענתי, ו-|נשיקות|ות לך, לו, ו-כמובן, ל........... ר ו ן .
ש שומרת מסך07 New member 24/3/04 #6 חשמל סטטי../images/Emo4.gif רק ממצמצת וה'זץ' מגיע... לאחר לילה מלא בחלומות על וסיפתח מעורר של השיר summer dreams מתוך גריז שהתנגן על הבוקר ברדיו, מתעוררת לתוך בוקר אופטימי
חשמל סטטי../images/Emo4.gif רק ממצמצת וה'זץ' מגיע... לאחר לילה מלא בחלומות על וסיפתח מעורר של השיר summer dreams מתוך גריז שהתנגן על הבוקר ברדיו, מתעוררת לתוך בוקר אופטימי
ח חיפוש ית New member 24/3/04 #8 חשמל סטטי אותי זה ממש מתסכל, אין מצב שבו אני יצא מהרכב מבלי לחטוף זץ' והאמת.. זה כואב, ממש כואב. יסולק הזץ' לאלתר (וזאת מבלי לסלק את הקייץ).
חשמל סטטי אותי זה ממש מתסכל, אין מצב שבו אני יצא מהרכב מבלי לחטוף זץ' והאמת.. זה כואב, ממש כואב. יסולק הזץ' לאלתר (וזאת מבלי לסלק את הקייץ).
א איש שטח New member 24/3/04 #12 תיבדקו אם איזה בגדים אתן/ם לובשים ,מכיוון שבגדים עם סיבים סינטטים גורמים לקבלת חשמל סטטי
O o®eL New member 24/3/04 #14 ונדמה לי שאם מוסיפים את הפס גומי הזה, שמעביר ת'חשמלים לכביש... זה גם עוזר. מה אתה אומר
א איש שטח New member 24/3/04 #16 ../images/Emo127.gif בקצה פס הגומי צריך להיות חוט חשמל שמישתפשף בכביש
ח חיפוש ית New member 24/3/04 #17 בקיץ אני לובשת וורוד חצאית, עיגולים, פסים, תכלת, גופיה, פסיכדלי, פרחים, לבן, סנדלים (ולא.. לא סנדלים תנכיות). וכן.. כנרה שחלקם מכילים רכיבים סינטטים. אז איך בכול זאת גם נהנים מאופנת הקייץ וגם לא סובלים מזצ'ים?
בקיץ אני לובשת וורוד חצאית, עיגולים, פסים, תכלת, גופיה, פסיכדלי, פרחים, לבן, סנדלים (ולא.. לא סנדלים תנכיות). וכן.. כנרה שחלקם מכילים רכיבים סינטטים. אז איך בכול זאת גם נהנים מאופנת הקייץ וגם לא סובלים מזצ'ים?
O o®eL New member 24/3/04 #9 בוקר נ פ ל א ../images/Emo82.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif
י י ל ד ת האור New member 24/3/04 #13 בוקר טוב............./images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif יום נפלא לכולם מזל טוב למי שמגיע לו..... נקיטה והבן של ענת 32
בוקר טוב............./images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif יום נפלא לכולם מזל טוב למי שמגיע לו..... נקיטה והבן של ענת 32