בוקר אור לכולנו

בוקר אור לכולנו../images/Emo24.gif

מקווה שהשבת עברה עליכן/ם כמו עליי, איזה כיף, איזה אושר ואיזו שלווה. חגגנו יום נישואים במוצ"ש, קיבלנו את המיטה החדשה, ארחתי את נסיכתי לשבת , מזג אויר היה נהדר ומה צריך עוד לבקש? אני היום קצת בריצות אבל אחזור ועוד איך. שיהיה לנו יום ושבוע של כיף. נשיקות וחיבוקים (גם לך עציון יקירי - קיבלתי את המסרים שלך ואעבור עליהם היום)

אורא

New member
בוקר אור ../images/Emo182.gif

אצלי השבת עברה בטיפול בחולה שפעת, בכיין ומפונק. אבל בכיף, בבית והספקתי לעשות המון דברים. וסיגל אני מחכה לתגובה שהבטחת לי מיום שישי.... יום טוב ושבוע נפלא לכולם אור

בולי27

New member
בוקר טופ ../images/Emo183.gif

ושהשבוע הבא יבוא עלינו לטובה.... (זה עם הסופשבוע הטוב)

והנה אני לך אור ../images/Emo185.gif

שתיתי קפה, לקחתי המון אויר והיכוני יקירתי. אמרת שאינך רוצה להזמין את ה"גיסה" הזו היות וקר כל מה שכתבת (ואני בטוחה שעוד הרבה ולא סיפרת) ישנם שתי דברים שהייתי מייעצת לך ושניהם שונים לחלוטין,. את יכולה לבחור בין שניהם וליישמם אבל בלב שלם ובלי רגשי חרטה. 1. נתרכז בקטע של "לא להזמין ואוי ואבוי אם אדע שהיא הגיעה": תשוחחי עם בעלך לעתיד ותבהרי את עמדתך ותאמרי לו שזהו היום החשוב בחייך ואת לא מעוניינת לשמוע על שום דבר ואת באופן אישי רוצה לראות רק את האהובים עלייך. (אל תזכירי שהיא לא הזמינה אותך כי זה כבר לא רלבנטי) את יכולה בפירוש לרשום ע"ג המעטפה את שמו של הגיס בלבד ולטרוח ולומר לגיס שאינך מזמינה את הגיסה הנ"ל. אבל,, ישנו סיכון שגם הגיס לא יופיע ואת זה את צריכה לקחת בחשבון. (השאלה התיכף נתמקד בה בסעיף שתיים , באם וכמה חשוב לך שהגיס הנ"ל יהיה נוכח) 2.נתרכז בקטע של : "כן להזמין" לצפצף עליה בגדול , להראות לה שהמשחק שלה אינו משחק לידייך שתאכל את ליבה עם כפית (את תהיי הכלה היפה ביותר בעולם) ותנקמי בה בצורה הכי יפה: תשוחחי עם הצלם בארבע עיניים תתני לו תמונה של ה"בהמה" ותדגישי לו שאין לצלם אותה לאלבום המשפחתי (גם אם במידה ויצלם בטעות, תבקשי מימנו לסלק את התמונות מהאלבום ולהשמיד את הנגטיב) כך מבחינתך היא לא הייתה. זהו התמצית של דבריי, (לכי אחורה בדפים ותתרכזי בסיפור על גיסתי "המכשפה" שלא הוזמנה וכמה ביוקר זה עלה לי, כמה היה חשוב שאחי יהיה והוא לא היה) תעשי את החושבים שלך, תחליטי את החלטתך והיי חזקה ! שתהיה לך הצלחה, מזל ובריאות אמן

אורא

New member
תודה על ה ../images/Emo185.gif ועל העצות

1. החבר שלי הודיע כבר שהוא לא מזמין אותה. הוא לא סובל אותה בדיוק כמוני. וכשאח שלו התקשר עליו ערב לפני חתונתו ואמר לו להגיע לבד, החבר שלי אמר לו אין בעיה גם לחתונה שלי אתה תגיע לבד. כך שמבחינה זו לאור כל מה שקרה (אני לא רציתי גם שאח יבוא). יש הסכם הוא מזמין את האח בלבד ועם הדגשה שהוא מגיע לבד. 2. אם היא תחליט כן לבוא והאח ברוב חוצפתו יביא אותה, אני אדאג שהיא לא תצולם ואני אומר לאחיו שירחיק אותה ממני ושאני לא אראה אותה כל הארוע. הוא כבר ניסה אותי בארוע משפחתי גדול וקיבל פאדיחה שחבל על הזמן. לא לחצתי לו יד וכולם הסתכלו. כך שהוא לא יעיז לנסות אותי שוב. חוץ מזה לכל צרה שלא תבוא תבואי להחזיק לי את היד.... עוד דבר קטן, קראתי את הסיפור שלך ואני מעריצה אותך על ההתמודדות. ושמחה בשבילך על שקיבלתם את הכסף חזרה, אם היינו תובעים לא היינו צריכים לשלם שקל, אבל החבר שלי לא מוכן לפגוע באחיו ואנחנו אוכלים את החרא בכפית. יום נפלא אור

bertap

New member
לאורא שלום

את הנעשה אין להשיב ,תני גז תמשיכי הלאה טוב לך אם בעלך וזה מה שהכי חשוב שיהיה לך מזל טוב ותראי רק אושר בהמשך דרכך

nightroll

New member
מותר גם לתת לך עצה, אורא?

החתונה היא ערב מבולבל ומרגש, ומאוד מאוד קצר. בשביל ערב אחד בחיים שלך לא שווה לקלקל את שאר החיים ביחד על בסיס הסכסוך שיווצר בין בעלך לגיסך. אצלי, היו 700 מוזמנים, המון אנשים שאני לא מכירה באו לדבר איתי, את האנשים שאני כן מכירה וכן רציתי לראות לא יצא לי. לאכול לא אכלתי כי המלצר של שולחן הכבוד היה נאחס, והערב הזה עבר לי במין "זיפ" כזה, שפשוט לא נאלצתי לסבול מהאנשים שלא רציתי לראות...

אורא

New member
תודה על העצה, רק שהם כבר

מסוכסכים ולא מדברים. דבר שני יש לי מקסימום 350 איש בערך, ואני מתכוונת לראות ולהצטלם עם כולם בקבלת פנים. חוץ מזה אני אדם שרואה כל פרט דייקן ודקדקן כך שאני לא מאמינה שאני אפספס את הפרצוף המכוער שלה..... תודה בכל אופן אור

bertap

New member
לאורא שלום

גם לי היו מריבות על כסף עם אחי נכון להיום מה לא היתי נותנת כדי שהאחים שלי יהיו לידי לכן אני אומרת לך החיים כל כך קצרים חבל על העצבים .אין חכם כבעל נסיון וחבל לגלות שזה מאוחר מדי בשבילי

נוי3

New member
צהריים טובים וברכות ליום הנישואים |

אנחנו חוגגים בעוד שבוע, בדיוק!

תודה נשמה, ושיהיה לך במזל ../images/Emo25.gif

כשישבנו לסעוד עשיתי לאיש שיחה מסכמת. שאלתי איך הוא מסכם את השנים הללו? הוא אמר ואומר לה´ יתברך תודה בכל יום שהתעקשתי למרות הכל להחזיק את הנישואין בשיניים. (תתארי לך שהחצוף הזה שהביא את כל צרות העולם איתו אל המסגרת החדשה- העיז להרים ידיים ביאוש) נכון להיום, אנו נחים על זרי הדפנה (אבל העין במצב לא סגורה) ונחים מפירות עמלנו ו טפו טפו טפו שנדע ימים מאושרים עוד הרבה הרבה זמן בשביל לספר לנכדים. אמן

נוי3

New member
תודה גם לך ../images/Emo24.gif

שיהיו לכם, באמת, רק ימים מאושרים... מותר לשאול, כמה זמן אתם נשואים וכמה ילדים יש לכם??

אורא

New member
את ממש ../images/Emo47.gif

אשרייך שהגעת ליום מאושר זה, ושתמשיכו כך עוד הרבה שנים אני אשלח הזמנה לחתונה שתבואי להחזיק לי א היד (אני אזדקק לזה)

הגנובה

New member
היתה לי כיף של שבת../images/Emo70.gif!|../images/Emo24.gif

ביליתי את יום השישי עם בעלי (בין לבין כמה מכונות כביסה ונקיון של הבית...) - את ארוחת הערב הוא הכין... רצה לפנק אותי... אבל אני הבטחתי לילדים עוגיות home made והכנתי להם את העוגיות הנהדרות עוגיות נימן מרכוס - 250$ - מישהי מכירה
בלילה ישבנו רק אנחנו - לאור נרות.... הילדים יצאו לבילוי והשאירו אותנו - זוג צעיר - בבית
למחרת נסענו לראות את גמר אליפות ישראל בטניס - והיה גדול.... חזרנו הביתה וקיבלתי ארוחת צהריים מדהימה מבעלי
בערב יצאנו עם חברים למסעדה יפנית מדהימה...אכלנו דגימות מכל דבר והיה טעים מאוד ורומנטי מאוד (לא להתלהב... היינו עם עוד זוג...)
בקיצור - היתה לנו שבת מדהימה
מאחלת לכולכן - ולעציון גם - שבוע נהדר ונקי מבעיות
ביי

נוי3

New member
שמחה שהיתה לך שבת מדהימה

אפשר לקבל את המרשם לעוגיות הנהדרות???

הגנובה

New member
כמובן ובבקשה....

מתכון: עוגיות נימן-מרכוס - כמות ל-112 עוגיות רכיבים: 500 גרם חמאה 2 כוסות סוכר חום 2 כוסות סוכר 4 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 4 כוסות קמח 2 כפיות סודה 1 כפית מלח 5 כוסות שבולת שועל מגולגלת 2 כפיות אבקת אפיה 540 גרם שוקולד מריר 720 גרם שוקולד ציפס 3 כפות אגוזים קצוצים אופן הכנה: לטחון את שיבולת השועל לאבקה דקה. להקציף את החמאה עם שני סוגי הסוכר. להוסיף את הביצים ותמצית הוניל. ערבב עם הקמח, שיבולת השועל, המלח, אבקת האפיה, סודה. להוסיף את השוקולד ציפס, הרשי בר והאגוזים. לגלגל לכדורים ולהניח על נייר האפיה כ-3 ס"מ רווח בין העוגיות. לאפות בחום 4 כ-10 דקות.

למעלה