בוקר אור לכולנו

הגנובה

New member
ברכות ליום הנישואין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

מזל טוב
והמשך חיים מאושרים
מי שגרה בעירך יכולה להוסיף.... ושכולם יקפצו

נשמות אתן אחת, אחת../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כן אלא מה, זה בדיוק מה שהחמות צריכה להבין, כמה נשמה ואהבה אתן משקיעות. אנחנו לא מכירות (רק וירטואלית, עד למפגש) ותראו בכמה אהבה אתן עוטפות. תודה לכל המברכות שיהיה לכן המשך חיים טובים ומאושרים ואתן יודעות מה? שנמשיך לקטר רק על החמות!!!! (כך לפחות לא נדע צרות גדולות ממנה) ואור יקירתי אשמח להחזיק את ידך בחתונה ולשמור עלייך, המקסימום הוא שאחשוב עלייך כל כך חזק שתרגישי שאני איתך. (ומושמושית אני נשואה שנתיים !!!!עם וותק של 20 שנה בנסיון שצברתי)

../images/Emo24.gif גדול מהמאחרת הכרונית....

סיגלי
סליחה על האיחור.... מזל טוב
כל האושר שבעולם מגיע לך. ו
גדול גדול על המלים היפות שכתבת כאן.

בולי27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב לך יקירתי לכבוד שנתיים לנישואייך....

תודה בננות, ריפי בולי איפה הייתן?8-

כל הבוקר? גנובית, שלא תחשבי שלא הרגשתי אותך ככה על קצות האצבעות נכנסת. גם את אחרת ! נו, קדימה הסברים.

הגנובה

New member
אני היום - לשם שינוי - עבדתי בבוקר.

היום אני אכנס ואצא לחלופין מהפורום... קצת עסוקה מהרגיל.... - אבל אתן כבר אצלי בורידים... אני כל פעם חוזרת לעוד

את מדברת על ורידים?../images/Emo12.gif

פותחת בשעה 6:00 בבוקר את המחשב, מסמנת את המתוקות שלי
, ומסמנת תשובות
. טסה במהירות האור לעבודה
בכדי לא לפספס זמן יקר. נכנסת למחשב, כותבת מהעבודה, לא עונה לטלפונים!
עושה את העבודה בעיניים פוזלות.
מחייכת פחות
וחסרת סבלנות לאנשים סביבי (שלא יציקו לי בזמן שאני קוראת) וכולם מאושרים
כי: הבוס הגדול חושב שאני עובדת מה זה קשה
!!! (סגורה בחדרי ולא צמודה לאפרכסת) חוסכת בטלפונים
(כסף) חוסכת בדלק
(כסף - לא נוסעת ולא מסתובבת יתר על המידה בכדי שאוכל להתעדכן) ובסוף שבוע,
חושבת מי נכנסה ומה כתבה ומה אכתוב ביום ראשון. מחפשת סיפורים בכל מקום. אז.... אני לא מכורה
!!! אבל למה הגירודים האלה בשישי שבת?

הגנובה

New member
מקלחת סיגלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מקלחת../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תהרגי אותי... לא יכלתי להתאפק
- זה הכל מאהבה

../images/Emo93.gif חייב ../images/Emo35.gif

טוב, אצלנו עבודות חשמל באזור. וגם עבודות צנרת המים.... אז זה הולך ככה, כבר יותר משבוע, הפסקת חשמל. הפסקת מים. הפסקת חשמל. הפסקת מים. למה הם תמיד נזכרים בתחילת החורף? למה לא לפני חודש??? טוב נשמעה כאן קריאה ל"איכות הסביבה" בבוקר. אם הם יבואו אני אנסה להלביש עליהם גם את התיק שלי... איזה טרמפיסטית אני...

תגידי להם :"האור כבה המפסק תקין"

"סאחטיין עליכום !". שטיפת קווים ממוש דווקא בתחילת החורף, מכל האבק והבררה של הקיץ. ריפי, עציון דאג לך כתבת לו?

עציון

New member
נו, נו לך.....

ממתי הדאגות שלי הם נחלת הכלל? מה עם הקיטרינג? מפגישה חפוזה וזהו...

בוקר טוב לכולללללללללם../images/Emo6.gif

שיהיה לנו יום נהדר., אני בלחץ היום יש ביקורת של המועצה לישראל יפה וכולם באקסטזה
(מעניין את סבתא שלי מהם, נגמרו הצרות בעולם שצריך רק אותם!) אז נעביר אותה לעוד שעה וחצי מקסימום ושילכו ל......ן (להצטיין) עציון., הקטרינג עציון היה סביר בהחלט וסגרנו חוזה, הפחד העיקרי הוא ההתמדה ושלא יהיו פנצ´רים, אתה מכיר את זה "להצלחה אבות רבים ורק הכשלון הוא יתום" אז אלו החששות שלי לשבוע זה ונקווה שזה יעבור בשלום. אני אכתוב במשך היום. יום טוב לכולנו.

בולי27

New member
כפרי, אני עובדת מחוץ למשרד

לפעמים.... וסתם בא לי שתיתגעגי אלי.

ואני בכל הזמן מתגעגעת אלייך../images/Emo12.gif

אפילו בשבת דאגתי לי שלא תתעצבני
שם, ושזה לא יגמר בפיצוץ
. אני כבר לא עובדת מחוץ למשרד בגלל זה ואם כן, אז ה לפטופ מחובר גם כן לווריד. מי מכור?

בולי27

New member
אז התחתנת בדיוק 4 חודשים

אחרי.... קיבלת מתנה??? אני מנסה להיזכר מה קיבלתי ליום הנישואים השני ולא מצליחה להיזכר....

למעלה