בוקר אור לכל החברים
|כלנית

p a l o m a

New member
בוקר אור לכל החברים../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif|כלנית

רעיון שהועלה במקום אחר ואני מציעה אותו גם פה: אולי נשתרשר לפי נושאים. לקפטן הפורום שעדיין בטח (אני מקוה) נתונה בשרעפייה...אני חושבת שאולי כדאי לפתוח שרשור חדש לכל נושא עם כותרת ברורה לתחילת השרשור, ואז המראה על המסך יהיה יותר ידידותי לגולש?

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

הרעיון טוב מאוד, אבל יש לנו נסיון מפורומים אחרים: זה לא מחזיק מעמד!!!

shkedud

New member
סליחה אנימו, לא ראיתי שנפתח שרשרור

תשלבי אותי בשרשור שנפתח - תודה

אנפה2

New member
שקד, אני שמח שאת מרגישה יותר טוב.

בריאות שלמה ויום טוב לכולנו.

p a l o m a

New member
שקד ../images/Emo24.gif דרדרית ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif

נֵנָה

New member
בקר טוב עולם, בקר טוב לכולם ../images/Emo6.gif

כן, זה לא חלום, זו אני שתמיד קמה אחרי 8:30. היום הייתי ילדה טובה קפצתי מהמטה כמו נמרה, בעוד 20 דקות יוצאת מהבית תל-אביבה ליום שלם של הרצאות בנושאי המוסיקה. איזה כיף לי
שקדוש יקרה, שמחה שהתקפת הוירוס חלפה, את חייבת להיות בריאה וחזקה לקראת המפגש הבא עלינו לטובה. שולחת לך
חם לרפואה שלמה... בקר טוב ומבורך לכל המקדימות קום, ושיהיה לכולנו יום נפלא

p a l o m a

New member
תיבת המסרים לא עובדת בבוקר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

- גם אצלכם זה קורה?? כל בוקר אותו הסיפור -- "תפוז", מה קורה?

אנפה2

New member
גם אני נסיתי לשלוח לך מסר

ולא עבד, כל בוקר אותו שידור חוזר, תפוז לתשומת לבכם

דרדרית

New member
בוקר../images/Emo42.gifלכולנו עם המון אור בעיניים

אוףףף התחלתי לגלוש בפורום אחר ו... שכחתי שעלי לומר בוקר נפלא לחברים הנפלאים שלי פה... תסלחו לי? זה היה בפורופ ADHD והגבתי לאבאל'ה שרק לאחרונה הבין שלבן יש בעיות קשב והוא לא "סתם עצלן" כמו שחשב... יוו כמה העולם הזה יודע להיות עצוב וכעת למשהו שמח- היום התחיל יפה, התגובות מהחברים לסיפור שכתבתי היו חמות ומעודדות והכי היום אני רעננה - כי הלכתי אתמול לישון ב... 8:30 בערב..
שיהיה לכולנו יום נפלא חגית

vera2

New member
../images/Emo41.gifשירשור לפי נושאים../images/Emo45.gif

לפחות אפשר לנסות.

odo13z

New member
פלומה - רעיון אדיר. ../images/Emo45.gif

אולי נעשה סקר : שאנשים יציעו נושאים או כותרות לדיון. למשל - תכניות לבילויי סופי שבוע , טיולים,בתי ספר שדה (מאודנחמד) , וכ"ד..... מה דעתכם ?

p a l o m a

New member
אודו..כוונתך נחמדה.. אפשר גם אפשר

אבל כוונתי היא שכשמישו מתחיל איזה נושא כמו "בוקר טוב" שימשיכו לאחל בוקר טוב באותו שרשור.. אחר כך למשל מה ראינו/לא ראינו אתמול בטיוי - שימשיכו בשרשור בנושא הזה... כך זה יהיה פשוט יותר מסודר...

bimbo.

New member
גם אצלי תבת המסרים שובתת../images/Emo46.gif

אני מקבלת מסרים, אבל לא מצליחה לשלוח.

נֵנָה

New member
פלומוש, הרעיון נפלא, אבל מה עושים

עם העצלנים, או אלה שאין להם זמן לכתוב הרבההודעות ורוצים בכל אופן להתיחס לכמה דברים, ואז עם ברכת הבקר טוב ממשיכים להתיחס גם לנושאים אחרים... עם זאת, אני בהחלט בעד הרעיון. שלפחות כאשר נפתח נושא מסוים, להתיחס אליו רק בשרשור שלו, ולנושא שני שיעלה להתיחס בשרשור השני וכו' וכו', ובהצלחת הפורום ננוחם

אנימו

New member
בוקר טוב, טוב,טוב../images/Emo140.gifואשר לפתיחת

שרשורים על פי נושאים - לתומי, ככה חשבתי לי, שזה מה שניסינו\ניסיתי לעשות עד עתה.....
הרעיון יפה אבל הביצוע שלו כנראה לא עומד במבחן המציאות. אבל , אפשר להשתדל ולהמשיך לנסות ולתת לזה תשומת לב שניה נוספת לפני שמשתרשרין "איפה שבא" .

למעלה