בוקר אור לכל הפורום המקסים

• פותח הנושא ddh1
  • פורסם בתאריך

ddh1

New member
בוקר אור לכל הפורום המקסים../images/Emo24.gif

איפה כולם? מה מבשלים היום לצהרים -ערב?
יום טוב ושיבוא כבר הגשם

מאיוש י

New member
צהריים טובים

הכנתי עוגת בננות נתתי את המתכון שבוע שעבר. היו כמה בננות בשלות אז במקום לזרוק יצאה עוגה יפה

מאיוש י

New member
לאיטי המקורי ולמי שרצה

מתכון לעוגת תפוחים לבצק 2 כוסות קמח 2 כפיות אפיה 20 גרם חמאה חתוכה קרה 2 חלמונים חצי כוס סוכר להכין בצק וןלקרר מלית תפוחים קילו תפוחי גרנד מגוררים חצי כוס סוכר 3 כפות פירורי ביסקויט או שקדים טחונים כפית קורנפלור לבשל הכל יחד ולקרר. את הבצק לחלק ל2 עוגיולים לפי גודל התבנית ולאפות עד שמוכן. אחרי שהבצק מוכן והתקרר להניח על עיגול אחד את מלית התפוחים לשים מעל שמנת מתוקה שהוקצפה עם פודינג וניל. ומעל לשים שכבת בצק נוספת. קינוחים בקוקטים אישים לשים שמנת מתוקה שהוקצפה עם כל מה שעולה על דעתכם,אני שמה נוגט או נוטלה ,מוסיפה טראפלס,או ריבת חלב פשוט משחקת עם זה אין לי מתכון מדוייק לזה זה פשוט שילוב של רעיונות עם קצפת.

מאיוש י

New member
ואת יכולה גם , אם אוהבים פירות אצלך

לשלב בפנים מנגו או מחית מנגו או אוכמניות או תותים אין סוף לאפשרויות.

תודה רבה

אנסה ואדווח, ואגב איך יוצרים את הצורה שעל עוגת התפוחים? אבקת סוכר מן הסתם אבל השבלונה?

רותי410

New member
נראית נהדר. אחפש את המתכון

למרות שאני אצטרך להחליף את הבננות בפרי אחר. הפרי הזה לא פופולרי אצלי. אבל אם הבננות מעוכות בתוך העיסה, יש מצב להכין. נבדוק מתכון. הכנתי לפני כמה זמן עוגת בננות צ'יק צ'קית לפי מתכון של דנית סולומון. אני אישית לא התלהבתי. היא גם לא נראתה כמו בתמונה בספר. אבל אמרו שהיא טעימה.

רותי410

New member
כמעט-צהריים טובים לכולם../images/Emo24.gif

שיהיה אחלה יום לכולנו, והגשם, נראה לי, שכח אותנו השנה. הרבה ימים להתארח אצלנו כבר אין לו. וחבל. נצטרך מים מטורקיה? בצהריים יש עוד אוכל מאתמול ומשבת - אם בכלל הוא ייאכל. ולערב לא החלטתי. סתם משהו קל. נראה. נחכה לתותחים הכבדים כאן - יוכי ומאיוש והאחרות, כדי לגרות לנו את החיך ואת הדמיון. אם יש למישהו מתכון קל וטעים - דגש על הקל - לפשטידה, שאפשר להכין בשתי שניות, הוא יתקבל בברכה.
לכולם

מאיוש י

New member
הנה שוב המתכון למי שלא מוצא

עוגת בננות עוגת בננות בקערה מערבבת 3 ביצים עם שלושת רבעי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים או מים או חלב כוס וחצי סוכר חום כהה לערבב היטב ולהוסיף 2 כפות דבש או סילאן. להוסיף 2 כוסות קמח ושקית אפיה ו4 בננות מעוכות היטב לצקת לתבנית חד פעמי בינוני ולפזר מעל אגוזים לאפות עד שמוכן. ב180 כשמוציאים אפשר לזלף סילאן או מייפל מעל כשהעוגה חמה עדיין

ddh1

New member
תודה רבה מאיוש היקרה

על המתכונים הנפלאים. באמת שבוע שעבר רציתי מתכון לעוגת בננות ולא מצאתי.

למעלה