בוקר אור לכל הפרחים שבגן

ש ק ד ב ת

New member
בוקר אור לכל הפרחים שבגן../images/Emo39.gif

(כן אצלי בוקר כי רק לפני זמן קצר קמתי לי), רוצה לאחל לכולנו שיהיה זה יום טוב ומוצלח הכי הכי שרק אפשר ואם הוא לא כזה...אז בואו נעשה אותו לכזה! ולפני שאני הולכת לפסיכי´ אני רוצה להקדיש לכולנו קטע שאני קוראת די הרבה בימים האחרונים ומנסה לשאוב ממנו כוח...נסו גם אתם. האמן בעצמך ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ האמן כי יש לך יעוד, כוח פנימי, להגיע אל כל מה שאתה מצפה מהחיים. להתנסות בכל מעלות ומורדות החיים. לגלות את המשמעות של מאבקי החיים והישגיהם. כי בהם תמצא את פישרם של החיים ושל עבודת-חיים. בטח ברגשותיך העמוקים ביותר, כי הם המשקפים את דמותך האמיתית. בחן כל הזדמנות, ונצל אותה כהלכה. הכר את עצמך, ואת צרכי חייך. חפש היטב כדי להבין את טיבם של החיים. מצא את מגבלותיך ופעל על פיהן. בנה בתוכך אדם חזק המסוגל להתמודד עם כאב. דע כי החיים מזמנים גם אכזבות, אך זכור כי דרכן אתה הופך להיות אדם יותר חזק, יותר איתן. אל תתחמק מקשיים, אלא עמוד בהם. זכור כי כל דרך שאתה בוחר מכילה כמה מכשולים. אילו החיים היו נועדים להיות קלים, לא היו אתגרים בעולם ולא הייתה נוצרת הקשת בענן. אז בואו וננסה להפריח בתוכנו את כל הקשתות
שרק אפשר אנחנו יכולים לעשות את זה, כמו שאנו יכולים להתמודד עם כל מה שבא עלינו לטובה יותר או פחות.
כל הקשיים והמכשולים הם אבני בניין בארמון
שאנו בונים לנפשנו. ואם נלמד להשתמש בהם בדרך הנכונה, הם יכולים לבנות לנו ארמון קסום מהאגדות
... מאחלת לכולנו יום מופלא וקסום שיכיל את כל אבני הבניין שנצטרך, ושנדע להשתמש בהם ולהפכם ממכשולים ללבנים לבניית הארמון שלנו. אוהבת ומחבקת כל אחד ואחת בוקר אור ויום טוב
שקד

רותם טל

New member
אחר הצהריים טובים

שקד כמה התגעגעתי אלייך...לדברים החכמים והיפים שתמיד את כותבת לנו התגעגעתי אלייך כל כך...את תמיד יודעת איך לשפר את ההרגשה שלי! כל מילה שלך נוצרת בליבי בדיוק כמו שאותך... אוהבת אותך רוצה לדבר איתך יש לי המון מה...

Silviya Bamper

New member
היי אתם

עכשיו חזרתי ממסע קניות לבי"ס עם אבא... אז ככה זה הולך- אבא הוא הבזבזן מספר 1 בעולם ואני כואב לי שכואב לכיס שלו... אנחנו מסתובבים לנו ברחבי אופיס דיפו ואבא אומר "קחי את זה, את צריכה את זה" "מה זה אבא?" אבא משיב "מאיפה לי לדעת נראה לי שזה יפה ושאת צריכה את זה" יופי אבא.
ממשיכים למדור המחברות מכל הסוגים הצבעים וכל מה שרק תרצו ולא תרצו כמה מחברות בנאדם צריך?! כמה?! הופה אבא שופך מחברות בקצב לעגלה...
קלסר הצלחתי להתפשר איתו על אחד כי הוא רצה שלושה. אבא הולך עם העגלה אני לצידו. הוא שם כל מיני שטויות בעגלה ואני מוציאה. שם עטים, אני מוציאה. שם עוד סוג של מחק, אני מוציאה.
אה, עוד הוא קנה לי אלבום לכבוד המסע (לא משנה שאמא הרסה את הכל ואמרה לי כשחזרנו שהוא לא שווה כלום
) אני לא רוצה שתבינו אותי לא נכון, העניין הוא שאבא שלי מוציא כאלו סכומים לא נורמלים ופשוט לא נעים לי. מילא היינו חיים באותו בית, אבל זה נחשב כמתנות ולא נעים לי לקבל כ"כ הרבה ממנו. זה סתם ניצול. נכון, אבא שלי ילד גדול והוא דואג להוצאות שלו רק לפעמים נראה לי שהוא עושה את זה כדי להיות איתי ואני רוצה שיבין שמתנות זה לא מה שאני צריכה. אני צריכה אותו.
לא יודעת... ועוד אחרי המסע לפולין שהוא רק הוא שילם עליו אמא לא עזרה בכלל... לא רוצה לבקש ממנו יותר כלום. ורק שאני מעיזה להגיד לו משהו כמו "אבא דיי זה לא נחוץ עזוב..." הוא אומר "מה את מבלבלת בשכל". אז אני אומרת תודה יפה ומביאה חיבוק ונשיקה וסותמת את הפה. אני אוהבת אותך אבא. כ"כ אוהבת אותך. תודה תודה תודה.
לימור

רותם טל

New member
עכשיו אני מבינה למה את כל

כך אוהבת ללכת לקניות עם אבא שלך. לימור תזכרי שחלק מהקשר זה גם מתנות,יכול להיות שהוא קצת מהבזבזנים אבל אל תשכחי שזה גם זה,אחרת זה יחסר לך. ו..... את כותבת ממש יפה!!

Silviya Bamper

New member
אם אני אגיד שאני לא נהנת מזה

אני אשקר. מי לא אוהב מתנות?! אבל זה מוזר לי... ולא נעים... אה, ותודה... היי! בעודי מחפשת אייקון של פרצוף מזיעה מצאתי את הפושטקים האלו
ב
מפחידה
ותראו מה קרה לו...

רותם טל

New member
אני בשוק,בהלם והמומה

רק בגלל ההודעה שלך,שמתי לב שהחליפו את האיקונים של הקיץ.. ובגלל זה ההוא שמזיע נעלם..ושמו לנו מיוחדים לכבוד ראש השנה ומה רצו לרמז לנו בשלדג ההוא..שדלג.. אני חושבת שזה אחלה של עבודה יצירת אייקונים,הוא רוצה עוזרת?

Silviya Bamper

New member
אני חושבת שהציבור צריך

אייקונים של פרפר (חייבים מזה!) עץ תופים סוכריה טייפ דיסק מחשב ואייקון כמובן של ביל המלך וגם של בוני. וחוצמזה למה צריך גם מרובע כזה
וגם עגול
?? שיפנו מקום לאייקונים אחרים!

למעלה